Само наем в Люлин и Връбница е спасението. Засега. После Костенец. Ихтиман отече.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html
Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб
Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок
С промени в закона удрят празните апартаменти !!
Почва се !!!
това ако е тесла за собственик на имот за над четвърт милион ЕУРО... стига деLast edited by pirdop; 24.05.2023, 20:22.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз съм на 29 и миналата година се преместих от Варна в София. Дори и с моя доход, който е доста над средния, едвам мога да си позволя да закупя жилище до 300 000 евро с 15 годишен кредит и то със сегашните лихвени проценти. Цените в София в премиум кварталите, в сграда с добро строителство, отдавна са прехвърлили 2500 евро на кв.м. Но няма как някой да ме убеди, че има толкова много платежоспособни хора, които имат и желание да закупят апартамент в София на такива цени. Имало е и явно още има свободни капитали ( не говоря за произхода им), които се инвестират масово с строителство, което води до бум на имотния пазар. Но това с празните апартаменти е вярно, както обаче е вярно, че има глад за хубави имоти, но цените в момента са непосилни за 95% от населението. А дали останалите 5% ще искат да си дават парите за да подържат ценовия балон, може само да наблюдаваме
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеНовозеландската централна банка сигнализира край на лихвените повишения
Органът все /!?/ повиши основната лихва с четвърт пункт като за последно
днес в зеландия, утре къде?
Нова Зеландия беше от първите НО дори и тя ще държи високи лихви още 1 годин поне ,пише го и няма да ги свяля !
Я да видим къде сме ние ?
Европейската банка ще вдигат лихвите още и след лятото а после ??
После колко време е лихвите ше са високи ?
Дори и те не знаят
Коментар
-
https://blitz.bg/ikonomika/nov-finan...ews954970.html
Имота хляб и вода не искал.полека лека почва да иска вода после и хляб
Нов финансов удар по джоба на всички собственици на имоти в блок
С промени в закона удрят празните апартаменти !!
Почва се !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Така е бетерчо
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз съм на 29 и миналата година се преместих от Варна в София. Дори и с моя доход, който е доста над средния, едвам мога да си позволя да закупя жилище до 300 000 евро с 15 годишен кредит и то със сегашните лихвени проценти. Цените в София в премиум кварталите, в сграда с добро строителство, отдавна са прехвърлили 2500 евро на кв.м. Но няма как някой да ме убеди, че има толкова много платежоспособни хора, които имат и желание да закупят апартамент в София на такива цени. Имало е и явно още има свободни капитали ( не говоря за произхода им), които се инвестират масово с строителство, което води до бум на имотния пазар. Но това с празните апартаменти е вярно, както обаче е вярно, че има глад за хубави имоти, но цените в момента са непосилни за 95% от населението. А дали останалите 5% ще искат да си дават парите за да подържат ценовия балон, може само да наблюдаваме
- 2 Харесвания
Коментар
-
@Kaвръков: както казах преди денн-два приключи бурята на западм коато тук даже не се и усети.... смятайй ... само нагоре сме от тук нататък стига да има кеш за салфетки!
https://www.investor.bg/a/539-banki-...te-povisheniya
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз съм на 29 и миналата година се преместих от Варна в София. Дори и с моя доход, който е доста над средния, едвам мога да си позволя да закупя жилище до 300 000 евро с 15 годишен кредит и то със сегашните лихвени проценти. Цените в София в премиум кварталите, в сграда с добро строителство, отдавна са прехвърлили 2500 евро на кв.м. Но няма как някой да ме убеди, че има толкова много платежоспособни хора, които имат и желание да закупят апартамент в София на такива цени. Имало е и явно още има свободни капитали ( не говоря за произхода им), които се инвестират масово с строителство, което води до бум на имотния пазар. Но това с празните апартаменти е вярно, както обаче е вярно, че има глад за хубави имоти, но цените в момента са непосилни за 95% от населението. А дали останалите 5% ще искат да си дават парите за да подържат ценовия балон, може само да наблюдаваме
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Млад си, имаш време да опъваш ластици и прашки. Има време за имота, ще почакаш.
Ще е интересно, ако можеше да се види и разбивка по възраст на потъжнителите списващи редовно тук.Last edited by Kris_; 24.05.2023, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Абеее, скъпо, скъпо, ама за гореизброените май не е много скъпо. Иначе и аз уча и работя в Германия, след дипломирането планувам да се върна в БГ, да си купя жилище в София и да си намеря работа по специалността.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеТази седмица получих оферта за 125кв.м. с общи части партерен апартамент с 200 кв метра двор завидната сума от 650 000 евро с ДДС. Сградата е на акт 14 в квартал Хладилиника. Ако искаш
Коментар
Коментар