Напускането на персонала по заведенията продължава. Вече на пръсти се броят останалия персонал в София. Където от години познавам баристите и барманите всичко е напуснало. Само някакви по грозновати хора са останали и дето не говорят английски. Само аз ли го виждам това? Какво вещае това за инфлацията. Днес на форума на ЕЦБ също обявиха че инфлацията ще продължи доста години и няма да се вземат допълните мерки за овладяването и заради риска за финансовата стабилност. Ще ви ограбят както никога досега тия с кеша.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Не всички сме аристократи.Простолюдието ходим по такива места.
А и честно казано ходя на море максимално по една седмица заради децата.Повечето време ходя на спа хотели,където няма такива простотии.
Тая година може и да пропусна морето.Ще наваксам с няколко спа дестинации.
Коментар
-
Не всички сме аристократи.Простолюдието ходим по такива места.
Всичко ,тотал с горивото ,от момента в който тръгнеш за морето ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Наистина ли така хоратата ходят да "почиват"? Аз никога не бих си го причинил това съзнателно, по-добре отида на пикник в някой чукар, на някой язовир или където и да е пред таква почивка. Даже никъде да не ходя и да си остана в къщи ще е поне 20 пъти по-добре от такава простотия. Не си представям почивката да ходя да се стресирам за гадни плажове, място за паркинг и посредствена храна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Наистина ли така хоратата ходят да "почиват"? Аз никога не бих си го причинил това съзнателно, по-добре отида на пикник в някой чукар, на някой язовир или където и да е пред таква почивка. Даже никъде да не ходя и да си остана в къщи ще е поне 20 пъти по-добре от такава простотия. Не си представям почивката да ходя да се стресирам за гадни плажове, място за паркинг и посредствена храна.
А и честно казано ходя на море максимално по една седмица заради децата.Повечето време ходя на спа хотели,където няма такива простотии.
Тая година може и да пропусна морето.Ще наваксам с няколко спа дестинации.Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 14:34.
Коментар
-
Подобни коментари ги чета всяка година по форумите, а като отида на българското черноморие навсякъде е претъпкано.На плажа в платената зона се ходи рано сутрин, за да се запази място, няма къде да се паркира, по заведенията се чака да се освободи място. А ако нямаш резервация е много трудно да се намери място в добър хотел.
А специално Слънчев бряг е идеалното място за ергени заради нощния живот и,че е пълно със загорели мадами от цяла Европа .И за София се отнася същото.
Ако бях необвързан като вас с Джони точно Слънчака щеще да ми е топ дестинация .Като ви чете човек може да остане с впечатление, че сте някои пенсионери, които намират кусури на всичко.Last edited by pwise; 27.06.2023, 14:11.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПрестраших се днес да ида на плаж. Вход 20 лв за кола, чадър и 2 шезлонга 30 лв. заетост около 10% във водата няма жив човек. Пълна катастрофа. Ако не вярвате ще снимам и кача снимки.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bcon Разгледай мнение
Къде е тоя 20-30% дискаунт? Изпуснал съм го нещо и не мога да го намеря. Хахаха. Хотелите в момента са наистина полу-празни но това е нормално за този месец. Доста хотели не са отворени, но като приходи уверявам те това са ежедневни рекорди. Голяма част е пране на пари и фиктивен престои или търговия но така се отчита в момента всичко. И органите си затварят очите щото без това икономиката ще потъне. Всеки хотел на някой по голяма олигарх в момента да го проверят и ще видят че на хартия е пълен.
Коментар
-
Kokorko днеска ви сервира увеличаване на дълга, не само по абсолютна стойност но и като процент от БВП, уж лекинко ама той така си говори да плаши раята дето е сърбала предното задлъжнявне.
"Василев обяви и че тази вечер или утре сутрин ще оповести проекта на бюджет за годината. През миналата седмица той даде информация за някои от параметрите в него. Допълни, че държавният дълг като процент от БВП остава на същите нива като през 2022, тоест малко по-малък от 2021 г. За следващите две години обаче - 2024 и 2025, се предвижда лекото му нарастване заради заложените много големи капиталови разходи"
Както и предния път всичко ще отиде в тухли на близки. Казах ви ама сега и министъра ви казва. Инфлация и скъпи имоти до надминаване на Виена и Париж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Беконе, къде е тоя силен сезон бре? Оня ден ти постнах линкове от някои 5* хотели, които се пълнеха още през Януари, сега същите не стига, че са полупразни, ами са обявили по 20% отстъпки - в пика на сезона, а причината е, че вече е брутално бетонирано и това прогонва туристите. Това е грозната истина + лошото облсужване, лошата храна (цяла група около Варна бяха натровени и прекараха почивката си в инфекциозно), претъпканите плажоже и накрая мръсната вода. Иде отрезняване.
П.С още Март Април предупреждавах да не се връзвате на платени медийни публикации от сорта на "резервирайте сега, после ще поскъпне", който ме е послушал, сега може да отиде с 20-30% дискаунт, или да се пренасочи към по-качественни дестинации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
По скоро климатични промени, защото ако беше застудяване и зиата щеше да е люта.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Моята приятелка има 4 стаен в Широк център и тристаен в квартал до метрото точно + къща до София с двор и всичко останало ...досега жените с които съм бил са били все имотни ,но не съм да ти кажа се вглеждал в тия неща
Не казвам пари за свалки да даваш ,ами ти там по барове,по дискотеки,ще ти съдерат 20 кожи ,и я хванеш нещо я не ,недай си боже да те оберат или пребият някъде /не ти го пожелавам/,ако все пак си резервирал ,ти пожелавам да си изкараш добре
И Ратко,и Лорда ще ти правят евала.А Вълчо ще се пукне от яд.
Иначе аз алкохол не пия, така че няма опасност да ми съдерат кожата ,нито да се забъркам в пиянски бой по заведенията. А външният ми вид ме предпазва от евентуални грабители.Естествено ако сме в Бразилия и ми извадят пистолет ще ме ограбят. Ама в България няма чак такава престъпност и ограбват основно жени като им издърпват чантите от ръцете.Last edited by Vergil1975; 27.06.2023, 12:28.
Коментар
-
Това вече е друг въпрос. Идва глобално застудяване и в близките 30 години летата ще са все такива. Естествено ще се отрази негативно на туризма.
Коментар
-
Ей това ми е любопитно за какво са го огладили. Не е за селско стопанство, това е ясно
https://goo.gl/maps/3mzaNpCPxvMei4D59
Тук не бях минавал от повече от година, леле какви общежития са настроили, с по 7+ етажа и 5+ входа
https://goo.gl/maps/1RQEN5iwRCtR5yKU6
Коментар
Коментар