Първоначално изпратено от Пухче$
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Кавръче, струва ми се, че доста пресоляваш манджата.
Никоя банка няма да си загроби бизнеса с непремерено вдигане на лихви по кредити, все пак трябва да останат платци, а банките да продължат да са банки, а не собственици на разнородни активи, които не им носят нищо. Като опре ножа до кокала ще има предоговаряне на предоговарянето.....
Някой кредитополучатели ще пият студена вода, други ще се измъкнат и ще се мине и през тази криза, за да дойде следващата след десетина години.
Който разбрал ,разбрал,имаше един лаф совите не са това което са,за да ме разбереш чети какво пише Пухчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКойто има кредити да ги погасява до края на тази година или максимално да си изчисти дълговете.
Това което предстои ще засенчи всякакви представи и виждания за развитието на икономиката и изобщо за предстоящите събития.
Никоя банка няма да си загроби бизнеса с непремерено вдигане на лихви по кредити, все пак трябва да останат платци, а банките да продължат да са банки, а не собственици на разнородни активи, които не им носят нищо. Като опре ножа до кокала ще има предоговаряне на предоговарянето.....
Някой кредитополучатели ще пият студена вода, други ще се измъкнат и ще се мине и през тази криза, за да дойде следващата след десетина години.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеКойто има кредити да ги погасява до края на тази година или максимално да си изчисти дълговете.
Това което предстои ще засенчи всякакви представи и виждания за развитието на икономиката и изобщо за предстоящите събития.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
Абе човек осветлението не е шега работа, стига го мята насам натам. Главно жените се усещат така по грозни и по красиви на различни осветления. И разликата е от земята до небето. Ако си ходил някога в луксозен хотел например там осветлението е дълбоко залегнало главно с грижа за жените, какви ъгли, колко силно, каква смеска цветове крият бръчките и мазните петна. Или какво дава сияние на лицето без да изопачава несъвършенствата по нанесен грим. Такива неща се проектират от експерти. В домашни условия само цветовете да уцелиш си е голямо постижение.
Мога да ти дам и пример как съм канил разни жени в разни квартири със добро осветление и всички мацки веднага усещат че изглеждат добре в огледалата и си правят цели фотосесии като в студио. В други квартири с лошо осветелние ги е страх да се погледат в огледалото. Аз самия даже на това си базирам решенията кое да взема под наем и кое не.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pringles Разгледай мнение
Не знам как правите връзката между написаното от мен и коментар. Това за супер-лукс е с ирония, предвид на това, че българинът обича да се изхвърля много над възможостите си - например не иска най-използвания материал за мебели, а тиково дърво, диванът да е петцифрено число, осветлението да е поне 10к с общи лумени на Цариградско, хладилникът да не е турски, все пак е критична за оцеляването вещ... Както отбелязох парвенютата без въможности са навсясъде около нас.
Мога да ти дам и пример как съм канил разни жени в разни квартири със добро осветление и всички мацки веднага усещат че изглеждат добре в огледалата и си правят цели фотосесии като в студио. В други квартири с лошо осветелние ги е страх да се погледат в огледалото. Аз самия даже на това си базирам решенията кое да взема под наем и кое не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Какво разбираш под ремонт супер-лукс? 10к (лева) за осветление бих казал е даже компромисен вариант. Качествените довършителни и обзавеждането са по-ценни от самия имот.
Най-са ми смешни разни "инвеститорчета", които предлагат "луксозно обзаведени боклуци" - всичко 100% ПДЧ (вкл. кухня с термолот - ужас), уреди Беко, плочки по 50 лева, диван за 1500-2000 лева....Директно за изхвърляне на всичко, къртене и правене наново. Помня навремето един продавач ми се обиди, че му казах в прав текст как трябва да ми свали от цената, за да платя на хамали да разкарат боклуците му (а продаваше нов обзаведен имот, в който не е живяно).
Когато самите имоти са тотални боклуци, поне обзавеждането трябва да струва нещо, за да платиш 2500-3000 Евра на квадрат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/politika_i_ik...zplaten_obiad/
Печатането на пари без инфлация свърши. ЕЦБ е изправена пред тежка дилема © Shutterstock
Краят на европейския безплатен обяд !!!!
До неотдавна Европейската централна банка можеше просто да хвърля пари за проблемите на еврозоната. Но това вече не е възможно в условията на инфлация, така че сега е разработен нов механизъм за "антифрагментация" - Transmission Protection Instrument (TPI), за защита на силно задлъжнелите държави членки, в случай че техните разходи по заеми (доходността на държавните облигации) нарастват много повече от тези на по-малко задлъжнелите държави членки. Ако възникне необходимост, ЕЦБ ще замени облигации на държави с нисък дълг за облигации на държави с висок дълг в своя портфейл, като по този начин ще намали разликата в лихвените
Не само че е изрично незаконно но и обезмисля ред защити във финансовата система. Най-обикновени престъпници се лансират по медиите като месии и финансови гурута без никакви коментари и въпроси. Аз съм убеден че това е края на ЕС или на ЕЦБ, едно от двете ще даде фира до 5 пет години. Да имахме само едно републиканска партия или медия да ги обяснява тея неща на прост език. До тогава само възраждане.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Явно и коментиращите под снимката са същите глупако-нихилисти като Карбовски. Повтарят като папагали и правят заключения.Last edited by pwise; 04.08.2022, 23:38.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Е, то може и автомобил на изплащане да имат, телефон, кредитна карта. Коментираме внеската по ипотечния, а не парите потрошени за ремонт супер лукс, нали българинът не може с по-малко. Който е надскочил 30% от доходите, може да има затруднения. Но така се получава с индивиди, които ще вземат кредит за обзавеждане или скъпи ремонти. Реален пример - 10к за осветление в дневната. На такива генетично им е заложена парвенющина обротно пропорционална на финансовите възможности, та те ще имат проблеми и то сериозни.
Най-са ми смешни разни "инвеститорчета", които предлагат "луксозно обзаведени боклуци" - всичко 100% ПДЧ (вкл. кухня с термолот - ужас), уреди Беко, плочки по 50 лева, диван за 1500-2000 лева....Директно за изхвърляне на всичко, къртене и правене наново. Помня навремето един продавач ми се обиди, че му казах в прав текст как трябва да ми свали от цената, за да платя на хамали да разкарат боклуците му (а продаваше нов обзаведен имот, в който не е живяно).
Когато самите имоти са тотални боклуци, поне обзавеждането трябва да струва нещо, за да платиш 2500-3000 Евра на квадрат.
- 2 Харесвания
Коментар
-
https://www.capital.bg/politika_i_ik...zplaten_obiad/
Печатането на пари без инфлация свърши. ЕЦБ е изправена пред тежка дилема © Shutterstock
Краят на европейския безплатен обяд !!!!
До неотдавна Европейската централна банка можеше просто да хвърля пари за проблемите на еврозоната. Но това вече не е възможно в условията на инфлация, така че сега е разработен нов механизъм за "антифрагментация" - Transmission Protection Instrument (TPI), за защита на силно задлъжнелите държави членки, в случай че техните разходи по заеми (доходността на държавните облигации) нарастват много повече от тези на по-малко задлъжнелите държави членки. Ако възникне необходимост, ЕЦБ ще замени облигации на държави с нисък дълг за облигации на държави с висок дълг в своя портфейл, като по този начин ще намали разликата в лихвенитеLast edited by nkavrakov1982; 04.08.2022, 23:36.
Коментар
-
Да, да, вероятности за всичко, може да те удари кола, да остаеш без работа, да развиеш еректална дисфункция, в живота работим с рискове, но ако не ги поемаме ще си стоим сами в детската стая!
- 1 like
Коментар
Коментар