Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
Но, слава богу, революция няма. Слава богу, не подаряват жилище на търтеите само защото имат деца. За съжаление все още дават доста пари за помощи на многодетни мързеливци. Подредихме много неща, революциите правят точно обратното, хаос.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
отглеждането на деца и възпитаването им е функция на родителите.
само ромовете чакат някой да им дадепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.dnevnik.bg/biznes/2023/0...home_NaiNovoto
Спадът на промишленото производство достигна двуцифрени стойности !
Промишленото производство спада за пети месец поред на месечна база и за четвърти - на годишна, сочат данните на Националния статистически институт (НСИ). НСИ отчита свиване и в строителството и в търговията на дребно.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Ти влизал ли си в родилно отделение преди 25 години, знаеш ли каква мизерия беше? Знаеш ли каква УЖАСЯВАЩА смъртност на деца до 1 г. имахме? А знаеш ли каква е през миналата година? Разликата е в ПЪТИ!
За училищата не ми се говори, помня какви бяха дограмите, тоалетните, учебните дъски даже.
Коментар
-
Ами доста се уредиха нещата за "четвърт век бре". Помниш ли какви бяха заплатите преди "четвърт век", ДЕСЕТ ПЪТИ по-ниски. А пенсиите? ДВАЙСЕТ ПЪТИ по-ниски. Помниш ли колко километра магистрали имахме? Метро нямаше, НИТО един нов автобус нямаше. Ами рекета на всяко магазинче и ресторантче, мутренските престрелки. Сега всеки втори работещ ходи на почивка в чужбина ЕЖЕГОДНО, преди "четвърт век" само богоизбраните. Само слепец не вижда разликата.
Коментар
-
Нищо не се е уредило ,най-важния фактор е политиката на държавата към децата -болници ,образование ,детски градини ,социлани политики ЗА ДЕЦАТА ?
Я ми изброй,какви фундаментални,революционни политики се случиха по отношение на най-скъпото за нас -децата ?
Давай ?
За училищата не ми се говори, помня какви бяха дограмите, тоалетните, учебните дъски даже.
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://www.dnes.bg/stranata/2023/06...lgariia.572517
Има ли някой дето ще ходи в България на море ?
При разрушаването на язовир Каховка се изливат огромни количества вода - около 18 млрд. куб. метра. Това са стотици тонове масла от самата електроцентрала.
При заливането на огромни площи са отнесени складове с различни вещества. Сега там е една хуманитарна катастрофа, тъй като десетки хиляди хора са без вода". Това заяви пред Bulgaria ON AIR физикът проф. Георги Касчиев
Теченията са по брега надолу през Румъния и след известно време ще достигнат до България. Със сигурност ще се наложи усилен мониторинг на водите. Няма какво друго да се направи. При замърсявания трябва да се предупреждава населението", отбеляза той.
Енергийният експерт беше категоричен, че българските власти няма как да ограничат замърсяването, затова остава само да се надяваме, че то не е толкова голямо.
Коментар
-
Ами доста се уредиха нещата за "четвърт век бре". Помниш ли какви бяха заплатите преди "четвърт век", ДЕСЕТ ПЪТИ по-ниски. А пенсиите? ДВАЙСЕТ ПЪТИ по-ниски. Помниш ли колко километра магистрали имахме? Метро нямаше, НИТО един нов автобус нямаше. Ами рекета на всяко магазинче и ресторантче, мутренските престрелки. Сега всеки втори работещ ходи на почивка в чужбина ЕЖЕГОДНО, преди "четвърт век" само богоизбраните. Само слепец не вижда разликата.
Я ми изброй,какви фундаментални,революционни политики се случиха по отношение на най-скъпото за нас -децата ?
Давай ?
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
То това уреждане на нещата стана над четвърт век бре ?
Кога?За кога ?Преди беше за децата ,ама децата са извън България,сега за внуците ли ами те внуците и те ще са извън България ?Нещо дайте така по реалистично ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз имам въпрос към съфорумците- какво ви е мнението за този имот?
https://www.olx.bg/d/ad/tristaen-apa...8-ID8XgRF.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнениеТези кредитни лостове за които гледате в youtube са приложими за стабилни икономики с фиксирани ипотечни кредити за по 30 години.
И на теория сте прави и всичко е така както се проповядва.
На практика обаче ние сме в държава с валутен борд и без фиксирани лихви на път да приемаме еврото. Дървото с кредите може много бързо да го захепете по няколко различни начина.
Единствения разумен кредит за нашите ширини е ако имаш цялата сума и си я инвестирал в нещо с по-добра доходност от ГПР-то на кредита.
Лостовете са полезни когато имаш опорна точка, без нея са безполезни и дори опасни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Някои хора точно това търсят да си гледат старините. След време, ако запазим хубавата ни природа и климат, ще видиш колко много бели европейци всъщност са на същото мнение. Малко да си уредим държавата и ще почнат да прииждат на орди. И представи си, техните деца също ще са далеч.
Давам пример Априлци - там кметът ще строи лифт и ще сече дървета в самия парк. Половината склонове под вр. Марагидик вече са смъкнати. Щяло да има туризъм, да се създадели работни места. А реално интересът е да се вдигне стойността на определени парцели, които после да се продадат с големи печалби, както и да се облагодетелстват няколко кръчмаря и кебапчии, които са в общинския съвет. Персонал няма на кръст, няма къде да се спира, съответно ефектът ще е огромни орди от автомобили по поречието на реката посока лифта, купища боклуци и изпражнения.
Подобни примери има предполагам във всеки туристически интересен район. А Банско е пример за крайната фаза на унищожението.Last edited by ejonny2376; 09.06.2023, 12:15.
- 1 like
Коментар
-
https://www.macrobusiness.com.au/202...tipping-point/
В Австралия продавачите вече се карат на брокера ,нервни да бързат да продава ,но човека им казва че пазара вече ......е в друга посока
- 1 like
Коментар
Коментар