If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Относно печалба в дългосрочен план от наеми- всичките имоти, които отдавам под наем са около 4% възвращаемост и не защото не искам да е повече, а защото не може. Два големи апартамента с три спални и едно бизнес партерно помещение купено на старите високи цени 2007-ма. Няма как да е нещо различно от това като възвращаемост, освен ако не ги отдавам апартаментите на дипломати, а такива във Варна липсват. За инвестиция е важно да е малък, ликвиден имот, с ИКЕА обзавеждане и добра локация. При този тип имот за дългосрочен наем може да стигнете 8% печалба, а при краткосрочни дори и повече.
Вземи учебник за УНСС 1ви курс, прочети го и пак смятай.
Относно печалба в дългосрочен план от наеми- всичките имоти, които отдавам под наем са около 4% възвращаемост и не защото не искам да е повече, а защото не може. Два големи апартамента с три спални и едно бизнес партерно помещение купено на старите високи цени 2007-ма. Няма как да е нещо различно от това като възвращаемост, освен ако не ги отдавам апартаментите на дипломати, а такива във Варна липсват. За инвестиция е важно да е малък, ликвиден имот, с ИКЕА обзавеждане и добра локация. При този тип имот за дългосрочен наем може да стигнете 8% печалба, а при краткосрочни дори и повече.
никога не съм имал по-високо качество
въпреки, че съседа отгоре не плащаше нашата вода
и дори без да крадем от парното
истината е, че никога не съм бил по-безгрижен и осигурен единствено се съобразявах, кога нашите са на работа за да си каня приятелка
Мисля че ако на 40 си още в детската, това отпада като проблем
толкова смела офертна и аз не съм си сложил
джонката явно си представя някакви бабешки жилища с мебели от балканската,
които са ги раздавали на сътрудниците навремето в изток и вазов
Твоите мебели са 100% ПДЧ боклуци - вредни химии, с които тровиш наемателите. Познах ли?
Я скивай какво има в Лозенец за 1000 лева (не в гетата на Младост, където са ти маломерките)!
Колко е донесло на тези, които са купии 2020 (наем + капиталова)?
На тези със сделки от 2015?
А каква е ситуацията за тези, които през това време са били под наем и са "дебнели" със спестявания в банков депозит?
Детските стаи не ги коментираме, това за мен е огромен компромис с качеството на живот.
ПС: Като нищо накрая таксиджията ще излезе по-добър инвеститор от професорчето дето от 2013 рути цените
А на тези купили 2008? Сравнено с инфлацията? А капиталовата какво ми я смяташ, след като не си я реализирал?
Брокерите сте за съд и бой заради тези лъжи, които раправяте на хората.
Коментар