IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Прави си,малко излагация, явно са бърза ли..
    аз първо си помислих, че той си го е внесъл отвън
    както и да е, рязко ми спадна желанието за гледане.
    какво вика, надценени ли са с 30% имотиту
    препоръка е

Коментар

• https://m.dir.bg/business/ikonomika/...ot-ochakvanoto

Рецесията в Германия ще бъде по-силна от очакваното Високата инфлация натиска надолу частното потребление

16:15 | 21 юни 2023 24 2265

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

от кога чакам

е, не, верно ли на такъв висок гост са сипали кафето в пласмасарка
        ужас
        Прави си,малко излагация, явно са бърза ли..

Коментар

https://m.youtube.com/watch?v=3jsmmP...GAXGG0WGIUaLcE

Най новия подкаст на Красимир Петров.
          За миража на ниските лихви,за идващата криза ,за еврото гледайте !
          от кога чакам

е, не, верно ли на такъв висок гост са сипали кафето в пласмасарка
          ужас
          Last edited by ratten; 22.06.2023, 08:19.
          препоръка е

Коментар

• Ако един имот е стигнал от 50 до 100 единици , после е паднал отново на 50 ......... Понижителите ще кажат че има понижение 50% , докато всъщност в същото време повишителят губи 100% предшестващ ръст .

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Бейлъра само с парцела си в София, къщата и да я нямаше ще те смукне със сламка.
              Викаш добре смуче, а ? :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

ПП считам, че залитаме да трупаме тухли, а пропускаме да вдигнем конкурентноспособността си и да използваме природни дадености, за да направим България по-добро място.
                За това са нужни кадърни политици както в нашия парламент така и в европейския. И някаква визия.
                Това е илюзия в момента - всеки иска да се набута за да краде, и това е така навсякъде на света, но поне се опитват и да вдигнат добавената стойност, ако ще и да е от части за да може да се краде още повече.

Няма как отделните хора да вдигнат конкурентноспособноста си ако държавата не им помага и няма някаква политика по въпроса. Да, има изолирани случаи с добър бизнес план и късмет които успявят, но зад тях има 1000 които не са успели. Виж какво става с розите - уникална култура само по нашите ширини с уникален продукт - и няма кой да го продаде и да го защити. Миналата година видях доста изорани розови ниви. Това с което искаш да се занимаваш не може да се самоиздържа, ако има от някъде да идват средства може би да. Виж ги големите земевладелци какво правят - отглеждат за каквото има субсидии и ако трябва продукцията се хвърля, да не говорим, че 99% от тях са натрупали активите си с чисти кражби и са купували на безценница земите. Земеделието не е бизнес на пазарен принцип и само една лоша година може да те върне 5 назад.

Поради това всякакъв вид дребно земеделие в България е обречено на неуспех ако не разчита на някакви субсидии. Ако отглеждаш нещо био или модерно има някакъв шанс да си намериш пазар. Моравско село и Земята на траките са такива бизнеси за които се сещам, като за Земята на траките не съм много запознат, но този с Моравско село е с доста добър бизнес и въможности.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Бейлъра съм сигурен, че няма нищо. Едиствената му радост е да се хвали и да се надсмива. Историята познава и други подобни случаи

имаче си прав за конкуренцията, но тежкото минало си казва думата
                  Бейлъра само с парцела си в София, къщата и да я нямаше ще те смукне със сламка.
                  Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

ами не мисля
                    инвестирам и работя, не седя на заплата да чакам да забогатея от няоклко наследствени имота.
                    ако ме питаш правя ли си сметка колко струват имотите, които съм купил - не. не ме вълнува, защото си имам цели и задачи свързани с производство - та подобни приказки ги зазпази за хора, които чакат с калкулаторчето и да се присмиват на другите, че нямат.

ПП считам, че залитаме да трупаме тухли, а пропускаме да вдигнем конкурентноспособността си и да използваме природни дадености, за да направим България по-добро място.
                    Ами, Берти, има хора които са работили за това, да имат дом над главата си, ако може и още един. Нямат наследствени в София, нито даже в град от 10 хил жители. Има разлика, нали? Ти си имаш занимавки и опити за инвестиране, които ако са успешни ок, ако не потръгнат дреме ти. Да, никой не е забогатял от открита за пореден път топла вода. Знаеш как се забогатява.

Коментар

• Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение

Бейлъра съм сигурен, че няма нищо. Едиствената му радост е да се хвали и да се надсмива. Историята познава и други подобни случаи

Прав си, нямам нищо никъде. Това ще ти помогне да спиш добре, един пробит долар. Вместо нова найт сладки сънища.

Коментар

ами не мисля
                        инвестирам и работя, не седя на заплата да чакам да забогатея от няоклко наследствени имота.
                        ако ме питаш правя ли си сметка колко струват имотите, които съм купил - не. не ме вълнува, защото си имам цели и задачи свързани с производство - та подобни приказки ги зазпази за хора, които чакат с калкулаторчето и да се присмиват на другите, че нямат.

Last edited by dollarman; 22.06.2023, 00:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Сигурен съм, че ти даже ще си на седмото небе при такъв сбъднат сценарий. Така жадуваш да ти се сбъднат апокалиптичните прогнози, че ще се радваш България да затъне, за да не продължават да те взимат на подбив, че цели шест години пишеш само глупости и не ти се сбъдват прогнозите.
                          ами не мисля

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

https://m.youtube.com/watch?v=3jsmmP...GAXGG0WGIUaLcE

Най новия подкаст на Красимир Петров.
                            За миража на ниските лихви,за идващата криза ,за еврото гледайте !
                            Този няма нито един имот. Това е достатъчно...

Коментар

защо си мислиш, че ние не може да фалираме
                              нещо сме по-велики от гърците или крадем по-малко или сме по умни?
                              Сигурен съм, че ти даже ще си на седмото небе при такъв сбъднат сценарий. Така жадуваш да ти се сбъднат апокалиптичните прогнози, че ще се радваш България да затъне, за да не продължават да те взимат на подбив, че цели шест години пишеш само глупости и не ти се сбъдват прогнозите.

Коментар

защо си мислиш, че ние не може да фалираме
                                нещо сме по-велики от гърците или крадем по-малко или сме по умни?
                                Можем. И ще преживеят идните поколения и това, убеден съм.

Коментар

Working...
                                X