Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by bulgarian lev; 21.06.2023, 21:11.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.То даже на междубанковия пазар за овърнайт депозити минаха 3%, вие искате да дават кредити на филанкишията на такава цена.
Само търпение.
А още по-интересно къде ще ни приемат на 01.01.2025 г. Може би там където ни приеха на 01.01.2024 г.?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от AMG2023
Дали ще те приемат в Шенген не се знае от 15г го слушаме и накрая нищо нито пък се надявай да ти скочат цените, да ти се наредят на опашка и да ти се подмазват да им намериш някоя панелка.От тук нататък за теб ще е свиване на разходи, мизерия и фалит.Няма ги вече бедните с кредити които може да им продаваш 2 за 3 и да ги лъжеш както си искаш, шарани вече нема.При тея с кеша малко ще се озориш да им продадеш боклук и без да си готова за промоции "под масата" те знаят стойноста на парите за разлика от вас.
В момента единственото което се покачва са лихвите
И зад океана и в Европа има единство дори с цената на криза инфлацията да бъде свалена
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Ратко, чувал съм форумни легенди, че Джонката е щедър на пиене, както ти на майтапи. Е, в такава компания какво мислиш ще е състоянието на кандидат шофьора, малко след заветния час?
кандидат шофьора след като свери подписите по документите за собственост, минава на мои разноски
а аз ще пукам за здравето на джонката и за негова сметкапрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
то не може да им се угоди
а съм забелязал, че всичко на което се радват,
се оказва не в техен интерес
10 наближава
ако ще ходи някой на неро, да мине за ме вземе от младост,
че разчитам на безплатно пиене и ще съм пеша
Коментар
-
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.
еврозоната е плюс за всички, че даже и за гъдулките копейки, но не го съзнават все още...
а преди да пляскате в захлас, че еврозоната ще дублира цените на ни се сетете гърците 2012 на колко си продаваха имотите...ако, че бяха достойни членове на зоната и плашеха да я 'думнат'
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Каква ирония само. Лузърите стискаха палци да се отложи приемането и лихвите тук да станат доста над еврозоната, съответно да поевтинеят имотите. Отложиха ни с две години, но с лихвите се обърнаха нещата и тук цените растат. Сега се надяват като ни приемат от 1.1.2025 лихвите тук най-сетне да скочат. Може пак да се изненадате.
а съм забелязал, че всичко на което се радват,
се оказва не в техен интерес
10 наближава
ако ще ходи някой на неро, да мине за ме вземе от младост,
че разчитам на безплатно пиене и ще съм пешапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ама много силно духа вятъра на пропагандата напоследък, и носи силна смрад на тоталитаризъм. Притеснява ме
и малко по-трудно приемаме насоки от телевизорапрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dollarman Разгледай мнение
Единственaтa промоция от вискоките лихви ще бъдe трудното рефинансиране на дефицита с нов заем и повишаване на данъците. Особено за не основно жилище.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Негрите-безполезни и нежелани пришълци (и бели жени-подложки, НПО платени, благодаря Сорос) протестират пред Лувър че не им дават достатъчно безплатни неща.
https://www.bitchute.com/video/KrMqiSRGPdFQ/
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В еврозоната лихвите по ипотеки без фиксирана лихва са доста неприятни в момента. Е има и изключения, но генерално с подобни лихви ще има промоции от зорзаман..
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
В еврозоната лихвите по ипотеки без фиксирана лихва са доста неприятни в момента. Е има и изключения, но генерално с подобни лихви ще има промоции от зорзаман..
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
До 2050г ВСИЧКИ сгради в ЕС трябва да станат"въглеродно неутрални".Което означава сериозни ремонти ако изобщо са възможни за някои сгради.Забрана на автомобилите с ДВГ,отказ от месо.
Да се надяваме поне гейщината да не стане задължителна.
Само в сградния фонд на страната има изключително голяма възможност за спестяване на енергия и намаляване на цялостните енергийни нужди на страната. "Имаме изключително голяма нужда от повишаване на темповете на случването на сградното обновяване в България, повишаване на качеството и на контрола, на информираността на гражданите. Ако вървим с настоящите темпове на сградно обновяване, които са около десет пъти по-бавни от договорената цел с европейските партньори
https://www.investor.bg/a/519-ekolog...karbonizatsiya
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
а промоционални цени на имотиту, кога?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар