Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво точно има в развитите държави за децата ,което липсва в България?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Какво точно има в развитите държави за децата ,което липсва в България?
чул е и той за развити държави
ама пропуснал да разбере, че там се плащат данъци и не се краде от парнотопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Пълни глупости ,във всяка една развита държава се правят силни политики за децата ,в България една детска болница даже не искат да построят,едничка даже ,изобщо тая тема не е за коментиране .
в турция лекарствата за деца са безплатни, мисля, че и лечението.
ако толко искаш безплатно, отивай там.
само рев; дайте ми, защо не ми давате, малко ми е, ама те защо имат повече
а сам гледаш какво да открадеш и как да минеш тънкана. откъде да дойдат пари за безплатни работи, м?
айде не ме дразни излишнопрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пълни глупости ,във всяка една развита държава се правят силни политики за децата ,в България една детска болница даже не искат да построят,едничка даже ,изобщо тая тема не е за коментиране .
Днес съм завел децата на един минерален плаж с няколко детски басейна. Утре ще ги водя на лунапарк и зоопарк .Миналата седмица ги водих в детски кът в мола с различни забавления.
Какво повече от това?Last edited by mirodes; 09.06.2023, 15:27.
Коментар
-
,Супер,защо тогава младите семейства бягат на Запад и раждаемостта и смъртността в България цепят рекорди ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да се излекуваш от това мислене, че някой трябва непрекъснато да ти дава и да прави нещо за теб.
отглеждането на деца и възпитаването им е функция на родителите.
само ромовете чакат някой да им даде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеОПА, при 20% инфлация кво правим - [ATTACH=CONFIG]n4074949[/ATTACH]
Рецесийка нещо?
[ATTACH=CONFIG]n4074951[/ATTACH]
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Той е точно като тях, знае два начина - "дадоха ми" и "гепих". Затова се фрустрира от напредъка в обществото, все по-малко възможности вижда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Данъчни отстъпки за деца НЯМАШЕ. Сега има, даже ги поувеличиха. Безплатните лекарства за деца са В ПЪТИ повече от тогава. Даже детските градини са безплатни СЕГА. Учебниците също, за всички ученици, не както беше до 4 клас.
Но, слава богу, революция няма. Слава богу, не подаряват жилище на търтеите само защото имат деца. За съжаление все още дават доста пари за помощи на многодетни мързеливци. Подредихме много неща, революциите правят точно обратното, хаос.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеАз имам въпрос към съфорумците- какво ви е мнението за този имот?
https://www.olx.bg/d/ad/tristaen-apa...8-ID8XgRF.htmlLast edited by SlonH; 09.06.2023, 15:00.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
трябва да се излекуваш от това мислене, че някой трябва непрекъснато да ти дава и да прави нещо за теб.
само ромовете чакат някой да им даде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
Но, слава богу, революция няма. Слава богу, не подаряват жилище на търтеите само защото имат деца. За съжаление все още дават доста пари за помощи на многодетни мързеливци. Подредихме много неща, революциите правят точно обратното, хаос.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ме разбираш,искам да ми кажеш какви политики революционни се развиха по отношение увеличаване на раждаемостта на децата,отглеждането им от младите ,от всякакъв род ,всякакви?
Къде са ?Какви са?Данъчни отстъпки,помощи стабилни за второ,за трето дете?Примери давам само,безплатни лекарства,за децата например,нали не приемай едно към едно ?Какво направиха ?Давай ?
само ромовете чакат някой да им дадепрепоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар