Първоначално изпратено от Evgo
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
И защо правиш ремонти там?
Питам приятелски?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Да, в София от вчера. Днес пътувам към Априлци - наех си кола, утре рано се връщам и директно на Терминал 2. Няма какво да търся тук.
Питам приятелски?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Знаеш ли, аз ще помоля модераторите да ми изтрият профила и изобщо няма вече да се занимавам с този форум. Това всичкото е една пародия. Вчера си говорих с производител на зеленчуци имащ големи оранжерии, с шеф на производствен цех - хората казват, че от две-три седмици е надвиснал черен облак - тотална липса на поръчки, продукцията залежава по складовете, разни чиновничета от "новите" ходят да изнудват за пари, на митницата тотален хаос и корупция - за всичко се иска процент. Тези новите начело с Асенчо и Кирчо изпълняват поръчка тотално да съсипят каквото е останало от държавата. Съвсем скоро ще хвърлят и хора в Украйна. За Еврозона 2025 година можем тотално да забравим ( а и не виждам особена разлика). За какви имоти да говорим тогава?
В момента се води икономическа война между господарите от САЩ (и то само от определени кръгове там, не от правителството им) и останалия свят. Това не знам как никой не го е осъзнал още. Ако не успеят да съсипят Китай (а те няма как да успеят), ще пуснат нещо по-страшно от ковид-а (който беше само проба) и тогава не ми се мисли. Европа вече я съсипаха, сега сама се доунищожава. В Косово се готви нова война. И там НАТО налива масло в огъня, целта е да се отцепят още територии от Сърбия и да се създаде дестабилизация на Балканите, които после да се ползват за разполагане на натовски войски близо до Украйна. Тази икономическа война е на път да се превърне в ядрена.
Днес пътувам към Априлци да си нагледам ремонта и утре обратно - директно Терминал 2 и за по-дълго време съм аут.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Те са само по приказките и преекспонирането.
Но явно сте се уговаряли на лични за срещата няколко човека.
Ти в София ли си?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s
Ербапи са само пред мониторите на по чаша ракия
В живия живот,грозновати алкохолици с кореми,с пропаднал живот и с по 3 кредита
Избиват си комплексите пред монитора,но пуста слаба модерация ги търпят
В момента се води икономическа война между господарите от САЩ (и то само от определени кръгове там, не от правителството им) и останалия свят. Това не знам как никой не го е осъзнал още. Ако не успеят да съсипят Китай (а те няма как да успеят), ще пуснат нещо по-страшно от ковид-а (който беше само проба) и тогава не ми се мисли. Европа вече я съсипаха, сега сама се доунищожава. В Косово се готви нова война. И там НАТО налива масло в огъня, целта е да се отцепят още територии от Сърбия и да се създаде дестабилизация на Балканите, които после да се ползват за разполагане на натовски войски близо до Украйна. Тази икономическа война е на път да се превърне в ядрена. Да не говорим, че за АЕЦ Запорожие се укрива истината - там нещата се държат на много тънък косъм. При цялата тази обстановка да говориш за ръстове, инвестиции, стандарт, как сме настигали Германия...Не знам, страшно е.
Днес пътувам към Априлци да си нагледам ремонта и утре обратно - директно Терминал 2 и за по-дълго време съм аут.Last edited by ejonny2376; 22.06.2023, 11:59.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВчера чаках от 21:50 до 22:30. Не се яви никой от отворковците. По едно време мина някакъв двуметров с питбул - мина и замина, тишина. Някакви с джипове се удариха леко и се посборичкаха. И те не са. Накрая една бабка ме пита имало ли аптека наблизо. В нея ми беше надеждата - но не.
Жалко, жалко.
Но явно сте се уговаряли на лични за срещата няколко човека.
Ти в София ли си?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнениеВчера чаках от 21:50 до 22:30. Не се яви никой от отворковците. По едно време мина някакъв двуметров с питбул - мина и замина, тишина. Някакви с джипове се удариха леко и се посборичкаха. И те не са. Накрая една бабка ме пита имало ли аптека наблизо. В нея ми беше надеждата - но не.
Жалко, жалко.
Коментар
-
Вчера чаках от 21:50 до 22:30. Не се яви никой от отворковците. По едно време мина някакъв двуметров с питбул - мина и замина, тишина. Някакви с джипове се удариха леко и се посборичкаха. И те не са. Накрая една бабка ме пита имало ли аптека наблизо. В нея ми беше надеждата - но не.
Жалко, жалко.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти що не отиде да ти набият канчето?
Или си ербап само пред монитора
я тука какво става Расте интересът към закупуване на ваканционни имоти по морето
Най-атрактивни са обзаведените двустайни и тристайни апартаменти в затворени комплекси
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениене знам
май само бони отиде
Или си ербап само пред монитора
Коментар
-
Добро утро,
имаше ли вчера среща на имотната тема,?
май само бони отидепрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
аз първо си помислих, че той си го е внесъл отвън
както и да е, рязко ми спадна желанието за гледане.
какво вика, надценени ли са с 30% имотиту
имаше ли вчера среща на имотната тема,?
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнениеСпомена за 3 кратно надценяване , което може да означава тройна цена , или 200% отгоре , което може да се коригира лесно с 60% спад . Но според мен не включва последните пикове , както и възможността за подценяване на имота при криза , което наистина е спад над 60% . Дали ще е 70-80 , или ще нулират в края на ситуацията е трудно да се каже .
Нулирането вече е в вход.Неизвестно засега е дали ще бъде бързо,шоково зашеметяване на тухоглави или бавна смърт.Втория е много по-лош за тях
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Ти недей да мислиш много, щото не ти се отдава този процес
70-80% са надценени
10% вече нулираха.Има още доста,но ние и тепърва започваме
Мишия капан щракна
Коментар
Коментар