Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Как ще се отрази на пазара на наеми и на инвестиционния пазар идеята Airbnb да се върне в първоначалния си вариант, а именно да се отдава под наем свободна стая в обитаемо от собственика жилище?
https://fakti.bg/imoti/802248-sobstv...atelna-pozicia
BAsi, якото, това го чаках отдавна!!!! Части отдавам, част си владея!!!! Тово е най-яката новина за имотите, въпреки цялата помия дето бълват смъквачитеLast edited by Bailor; 26.07.2023, 16:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
След среброто,плъшока ще трябва да продава и колата,иначе банката няма да го чака !
Ножа и отива в коша.
Не знам как това момче е взело ипотека 2022.Акъл имат ли тея главанаци ?И после защо цял живот Чси-та го гонели.Еми сещай се
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982Ми обади се и сам разбери как се инвестира и колко трябва да се вкарат ,то това не като да си продаваш сребърните монети по форумите
Ножа и отива в коша.
Не знам как това момче е взело ипотека 2022.Акъл имат ли тея главанаци ?И после защо цял живот Чси-та го гонели.Еми сещай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеА бе на никакво дъно не съм купил бре .Ай погледни графиката и тогава пиши врели некипели.Имам чувство че някой ти плаща на пост.100 поста на ден само глупости.
Бутай в тоалетната(игнора) и не се коси .Пазара ще ги смаже тях.Я оцелеят един двама,я не
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
е ти нямаш ли ги??
секретарката ти поне 20 пъти е писал, че имаш 100+ и тн
всъщност, ти колко вкара в облигации
50к поне трябва да има нали,
че не си заслужава писането дето изписа за тях
Объркал си се
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Браво на Радев ако го може.
Това не променя нещата СП500 е 60% нагоре за 5 години, за да е Радев повече / той е купил на дъно от някой който е продал на дъното/ то други не са имали този късмет. И точно така , късмет е защото всички са чували за дъна и върхове, ама повечето не ги целят....
Там е въпроса нямам нужда от ликвидност във вида да продам една врата, на година ми идва ликвидност за много повече от една врата.
Освен това Радев , ако не се лъжа беше бивш данъчен.... е аз не съм и например не знам как да си декларирам ЕТФ , ако въобще може.....и Джони не знае след купища проучвания дори и въпроси към НАП....
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Това дето си пуснал е повече за сметка на инвестиралите в неща, които са под 60%. Иначе знам , че във форума всички печелят на макс...Нема такива дето да губят :-)
За другото си прав...нема 2 мнения....при положение, че посредника не се гътне неочаквано:-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Радев знае добре ,защото живееше под наем на Янко Сакъзов 2002-2003 година
баш кога взе да става изгодно да се живее под наемпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е хайде сега, диверсификация трябва да има, 1бр. златна монета, ДЦК за 5хил. лв, нови тапети (на мечета и зайчета 500лв) и тн...
Таози имотен бум беше не малко зверски от предишния ,може ли да ми отговориш какво направи с предишната ти гробница в Банско сега когато пак имаше опции да излезеш от нея или да я развртиш с инвеститори ?
Или толкова си нагълтал тиня в блатото там че и 20 имотни истерии да дойдат излизане няма ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Е хайде сега, диверсификация трябва да има, 1бр. златна монета, ДЦК за 5хил. лв, нови тапети (на мечета и зайчета 500лв) и тн...
тях ги е избил от парното тоя сезонпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
айде сега
радев ли знае по-добре или ти !?
Коментар
-
е ти нямаш ли ги??
секретарката ти поне 20 пъти е писал, че имаш 100+ и тн
всъщност, ти колко вкара в облигации
50к поне трябва да има нали,
че не си заслужава писането дето изписа за тяхОстанете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
Коментар