Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Ей сиЯ, заяждали сме, тъкмо сме те хФанали да ни светнеш, как се подготвят парЕ в бамка. Обясни ни, моля.
Да ти обясня няколко елементарни положения с моите 2-3 сделки където се налага малко обикаляне понякога по банките?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Абе виж сега къща и изобщо строеж има си правила няма какво да говорим и да разтягаме локуми. Това са пълни тъпотии,то дете да е те са вече по умни.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чудят се вече как да се заяждат. Но е кеф да ги четеш, де. Разбираш прекрасно защо не са купили и при спадове даже.
Я да си легам, че утре като нищо ще ида да пия едно кафе на морето.. Айде лека от мен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Не съм много нов и не ставаше въпрос за мен.
Я да си легам, че утре като нищо ще ида да пия едно кафе на морето.. Айде лека от мен!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеБрех, неква нова звезда се помислила за успела!?!
Коментар
-
Сега си подготвих кинтите за превода на финала с къщата. Банкерката, много мила и засукана красива кака ми вика след като и показах къщата. Ти купуваш бижу къща със 180 градуса нескриваема гледка за пари дето искат за един три-четиристаен панел у Плевен.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнениеСтои си при мама и съществувай, не ги мисли успелите хора.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе сега ще видиш само ядове са и разправии стой и гледай идните 10 години.
Стои си при мама и съществувай, не ги мисли успелите хора.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мерси, Мишок!
Каврък, споко бре. И околосветско съм планувал. Кво да живея. Да ям и пия всеки ден в различни точки на света ли? Как го разбираш?
Коментар
-
Ботич, тва ако не го вземеш просто не си ти. Пробвай. За 50К лева ще ти я дадат. И пей сърце.
Виж на канарските ако има такова ще се прежаля.
Тука за 2 месеца сезон грам не си струва каквото и да е на "морето". И пари да ми дават не бих взелНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Балчишкия район е куц, имаше голям хайп преди 10-15 год. Мой познат продаде лозе за 300 000 евра, което и до ден днешен си остана лозе.
Много хора си набиха парите и вдигнаха къщи и комплекси, които сега се рушат, защото извън 2 та месеца, там няма цивилизация. Отделно е пълно с цигани. До 10 год вероятно 90% от населението там ще е циганско, затова цените са смешни. Всеки гледа да се отърве. Всичко след Дружба посока Румъния е хвърляне на пари на вятъра.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pwise Разгледай мнение
Виж сега както се казва в БГ - човеко има парИ, угажда си.
Сигурен съм, че лева няма да го сбърка и къщата да падне, е вярно няма да е приятно, но не е нещо да си загуби нервите по него.
Той я е взел защото му прави кеф и няма да го събори финансово. Не знам дали има как да проумееш такава гледна точка.
Сигурен съм, че ще загуби по-малко нерви ако му падне къщата в морето отколкото ти си загубил покрай продажбата на етажа, за лошите приказки във форума да не говорим.
Коментар
-
Веднъж си говорих с една от строителен надзор бяхме на една голяма вила направена на стръмното ,обаче бяха гепили парата от еврофондове и тя ми казва ,"Разбери че на склон,скат,стръмно НЕ се строи, първо било сложно и скъпо,второ винаги ,ама винаги има проблеми ,дали сега или след 5,10 години то става изведнъж даже и не е необходимо да ти падне къщата тюдостатъчно е да се понацепи и по живо по здраво да си одиш на Плевен и на София примерно...Та така ...Ако не си дал парата още ,бягай и не се занимавай с глупости ,Тая постъпка която си направил унищожава всичките сходни покупки и умно направени придобиване последните ти няколко години не се омазвай на финала .Това е от мен.Такива глупости не мога да адмирирам.Даже и няма и да ти честитя щото това е пълна тъпотия а аз обичам да съм честен с хората!
Сигурен съм, че лева няма да го сбърка и къщата да падне, е вярно няма да е приятно, но не е нещо да си загуби нервите по него.
Той я е взел защото му прави кеф и няма да го събори финансово. Не знам дали има как да проумееш такава гледна точка.
Сигурен съм, че ще загуби по-малко нерви ако му падне къщата в морето отколкото ти си загубил покрай продажбата на етажа, за лошите приказки във форума да не говорим.
- 1 like
Коментар
Коментар