IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Bуlgarian Lev: Блокирал съм ти ника и не ти виждам коментарите.

Значи казваш 50% надеценен имот е по-добре, отколкото 4% депозит. Ами не си познал. До една година инфлацията ще бъде отново на 2%, а Европа я чака най-тежката рецесия от ВСВ насам. Имотите не струват абсолютно нищо, пълен боклук. Трябва да се разкварва на момента.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.
      Да, вярно, при 4% лихва по депозит, а такива сладки приказки бяха от печалби от акции и дяловете му от работодателя.

https://www.google.com/search?q=p.i....e-gws-wiz-serp

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
        Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
        Яко се е прекарал жонката. Първо прахоса ДС мангизите на тате, на път е да пропилее и апартамента дето живее мама.

Коментар

Такава финансова спекулация смееш ли да направиш. 4%. Много бре. То и инфлацията не покрива. И колко време си гарантираш 4-те процента?
          Ей, Джони, доктора съм. Уважавам те, ама като изтръскате някоя финансова гениална схема тръпки ме побиват. Уж сте финансово грамотни мен да ме учите. А то?
          Последната година само захарта и златото се представиха по-добре, но имат складови разходи.

https://www.investing.com/commodities/

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
            И, какъв е смисъла от това упражнение, при растящи лихви на ипотеките в БГ до 4%???? Да беше написал в депозит в Румъния, да те разбере човек за финансовия смисъл. Както каза дефлационния професУр, който си смята с ученическото сметало, производство 1960г.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

По-добре е да се ипотекира собствен имот и парите да се сложат на депозит на 4% в Германия, отколкото да се купи нов набалончен имот в БГ.
              Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                Ипотечни кредити - Резултати

https://www.moitepari.bg/ipotechni_k...EAD1.ZkSve.jVI

Коментар

• Ипотечни кредити - Резултати

https://www.moitepari.bg/ipotechni_k...EAD1.ZkSve.jVI

Коментар

• Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение

Резултат от Вашето търсене на:
                    Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                    Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 133170 euro
                    Средна цена на кв.м: 1899 euro.
                    Великата справка /Кавръковата/, на няколко пъти пробива заветното 1900, докато някои понижители я чакаха под 1800!!! Дано с Трайчо, всичко да е наред..

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хората с пари купуваха на 1000 евра, повечето имат мин по 5 броя, за кво са им повече? За да дават на касиерката от лидл за 6~7 евро метъра ли?
                      Що не запиташ по строежите, където във Варна продължават да се строят стотици сгради, в София, сигурно са 1000. И на мен ми е интересен отговора на тоз въпрос...

Коментар

• Резултат от Вашето търсене на:
                        Вид имот: 2-СТАЕН,

Особености: Тухла
                        Да не се показват обяви, докладвани за проблем,

Средна цена на имотите в извадката: 133170 euro
                        Средна цена на кв.м: 1899 euro.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                          Тук защо имаме 8% дискаунт само този месец?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9hrtj8&f1=1
                          E не закръгляй де!
                          Общо е 7.5%, а по-големия процент е в юни.
                          Не се научихте да боравите с пустото сметало.

Коментар

• Тук защо имаме 8% дискаунт само този месец?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=9hrtj8&f1=1

Коментар

Понеже на нищо не ви се вярва ще кажа само че ви остава само да гледате цени - на имоти, на домати, на сливи. Що не падат цените у Варна, нали замина като град вече. Направо ви се чудя на какво разчитате, какви очаквания имате. Съвсем добронамерено питам.
                              Как да не падат бе докторе, само им покажи мангизите и ти свалят 20% надолу. Огледай се, няма ков да яде народа - магазините, кръчмите, хотелите, всичко е празно. Иди в Албена и виж за кво иде реч. Глад още от лятото, а идва зима.....

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Аз днес обиколилх всичките вносни бакалии няма хора, няма купувачи, никой няма и зяпачи няма.
                                Плажуващи и по вилите ясно има,ама миналата година дори с ковида беше по уживено в хранителните магазини.
                                И аз минах през паркмарт - жив човек няма, а преди беше пълно, най-вече с руснаци.

Коментар

Working...
                                X