IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Съгласен съм, този район е от малкото ставащи в София. На фона на останалия надценен боклук (като тези Артекси), може би 3500 не е и лоша цена
    Свикването е добро начало. Сега остава доверения адвокат да го захлупи. То не беше рев, то не беше чудо, че в БГ нямало имот струващ над 1700, а сега вече на 2х1700 си е не лоша цена.

Чети кольоооо, чети....
    Last edited by Конан-Варварина; 05.05.2023, 23:30.

Коментар

Съгласен съм, този район е от малкото ставащи в София. На фона на останалия надценен боклук (като тези Артекси), може би 3500 не е и лоша цена
      Да, това е прекрасен имот. Абе за кво къташ теа кинти ве. Отпусни се малко, напрегнАл си се като трафопост. На оня свет ли ще ги носиш. Никъде не купуваш, ни у швабско, ни у българско. Шо така?
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Мисля, че в същия блок даже продават, гаранция, че гледката е не скриваема. Ако имах по-голям бюджет бих отишъл на оглед. Мястото е супер.

https://imot.bg/1c167619560452403

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Един мой братовчед идва с чичо си в Сф за поставяне на скъп имплант. Правят операцията, след няколко дни го изписват, но след известно време, човека пак чувства, че не е добре. Отива в своя град на доктор, туй му назначава скенер и се оказва, че няма имплант. Чичото бесен звъни на доктора в СФ и му казва, че ще иде в полицията и медиите, а доктора му казва, "недей, станала грешка, ела без да чакаш ще те вредим и ще ти сложим имплант без да плащаш." Откъде ще дойде този имплант, вероятно се сещате.
          В София понеже са последна инстанция и овцете тичат там от къде ли не си позволяват да ги стрижат нечовешки. Това и с колеги съм го обсъждал. За съжаление е така.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ти затова ли купи до околовръстното и без никаква връзка с болници, училища, детски градини, театри, кина и библиотеки? Добра стратегия, завръщане към дивото, но между бетон, също като Припят, след катастрофата в Чернобил, евала за покупката мой...
            Уж си стар софиянец пък не знаеш, че в Ливади е сравнително новата болница Света София, която ми е на 5 минути пеша. Другите неща не ме вълнуват особенно, понеже не живея постоянно тук. Тва че съм близо до околовръса е предимство - дори в час пик се придвижвам много бързо до вкъщи. За бетона не е така, точно около мен има пространство, чист въздух, и страхотна нескриваема панорама.
            Last edited by better; 05.05.2023, 23:24.

Коментар

Мисля, че е било метастаза от друг тумор, въпрос на броени дни е било да инфилтрира сънната артерия. Това съм чул, това знам. Отстранен е на 100% от втория хирург. Първият е писал, че го е отстранил, а е направил само биопсия и го е оставил, за да тече някаква пътека, за да вземе болницата парите. Не можело вече да се оперира, понеже било вече оперирано.... И подобни абсурди български.
              Един мой братовчед идва с чичо си в Сф за поставяне на скъп имплант. Правят операцията, след няколко дни го изписват, но след известно време, човека пак чувства, че не е добре. Отива в своя град на доктор, туй му назначава скенер и се оказва, че няма имплант. Чичото бесен звъни на доктора в СФ и му казва, че ще иде в полицията и медиите, а доктора му казва, "недей, станала грешка, ела без да чакаш ще те вредим и ще ти сложим имплант без да плащаш." Откъде ще дойде този имплант, вероятно се сещате.

Коментар

Мисля, че е било метастаза от друг тумор, въпрос на броени дни е било да инфилтрира сънната артерия. Това съм чул, това знам. Отстранен е на 100% от втория хирург. Първият е писал, че го е отстранил, а е направил само биопсия и го е оставил, за да тече някаква пътека, за да вземе болницата парите. Не можело вече да се оперира, понеже било вече оперирано.... И подобни абсурди български.
                Само кратко ще ти обясня, форума е за имоти. Не за метастази. С метастази за ква опрерация ми говориш. Ако е белодробен, меланом, къвто ще да е. Имаш метастаза и може би не само една. Прави се точно това. Взема се тъкан от тумора и се доказва от какво точно първично огнище е. Ако е непостедствено застрашаваща с пробив към атрерия да, отстранява се. И в зависимост от това вече е различно за различните тумори. Търсят се биомаркери при всеки индивид за въздействие. Имунотерапия и други. Точно при авансирали случаи се прави. Но операция? Каква? На първичния тумор? Или на метастазите? Само някои метастази като белодробни, мекотъканни ( каквато е била тази на познатия ти, или в лимфен възел на шията в близост до каротидната артерия), мозъчни особено важно!!! се атакуват с гама терапия и прицелно облъчване. И то пак зависи от какъв тумор са. Има си световни guidelines. Само плещите ангро. Не знаеш всичко както в случая но с оценката си готов. Като ще докладваш слабост или липса на отношение първо се подготви и разучи цялостната ситуация.
                Last edited by bulgarian lev; 05.05.2023, 23:22.

Коментар

Един съвет, до болници и гробища имот не се купува, разваля се Фъншуя!

П.С за тва общежитие до главен булевард (нощем писта) ли иде реч?
                  Ти затова ли купи до околовръстното и без никаква връзка с болници, училища, детски градини, театри, кина и библиотеки? Добра стратегия, завръщане към дивото, но между бетон, също като Припят, след катастрофата в Чернобил, евала за покупката мой...

Коментар

Един съвет, до болници и гробища имот не се купува, разваля се Фъншуя!

П.С за тва общежитие до главен булевард (нощем писта) ли иде реч?
                    Да , ГМ-то си беше писта още от едно време, когато беше Насър. Режеха се още отдолу от 4-километър и това кръстовище го минаваха все едно няма светофар. Сега не знам как е. Предполагам оше стоя складовете на ъгъла от другата страна на метростанцията и от 5-6 етаж нагоре са като на първа линия срешу джнък ярд

Коментар

Тоя шушляк изобщо не го вземам насериозно - говоря за хора, които наистина биха купили имот на това място:

https://www.google.com/maps/@42.6632...7i16384!8i8192

От балкона да дишаш отрови, насреща ти само смърт (Онкологията), метрото да те тресе нощем...Но понеже било Артекс (най-големите мафиоти в строителния бранш) да си готов да снесеш 3000 Евра на квадрат....Ами ти в Ливадите си на 100 пъти по-добро място от това.

Да дадеш пък 1800 наем, за да се тровиш там...Хептен не ми го побира умът.

Гледай за 1200 Евро какво има - първа линия на Южния, че и по-голямо, пък и с гараж... Ама не, 7 декара двор имало онова - смЕх брокерастки.
                      https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...4g7&f1=1&fe7=1
                      Мисля, че в същия блок даже продават, гаранция, че гледката е не скриваема. Ако имах по-голям бюджет бих отишъл на оглед. Мястото е супер.

https://imot.bg/1c167619560452403

Коментар

• Искрено се посмях от сърце на написаното от Джонката. Влизам от другия профил и там да се посмея втори път. И ще ударя по един лайк пак, белким цените не паднат.

=====2049=====

Коментар

Метрото да е открито и да ти е под балкона - едва ли е чак такъв плюс. Сигурно от вибрациите им падат чиниите от етажерките.
                          На брокерски език е на „комуникативно място”.
                          Вибрациите за някои може пък да са екстра. Знам ли. Тука има всякакви перверзии.

П.П. - Както и чарът на непрекъснатия трафик, клаксони и прахоляка, който се вдига - безценно.
                          Last edited by Kris_; 05.05.2023, 23:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

Мястото е отврат. Само където има метро. Останалото е пълен минус.
                            Метрото да е открито и да ти е под балкона - едва ли е чак такъв плюс. Сигурно от вибрациите им падат чиниите от етажерките.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

С агресивен тумор живее втора година. Може. Сарком ли някакъв. Или меланом. Както и да е. Общите знаменатели са за аматьорите.

Коментар

Тоя шушляк изобщо не го вземам насериозно - говоря за хора, които наистина биха купили имот на това място:

https://www.google.com/maps/@42.6632...7i16384!8i8192

От балкона да дишаш отрови, насреща ти само смърт (Онкологията), метрото да те тресе нощем...Но понеже било Артекс (най-големите мафиоти в строителния бранш) да си готов да снесеш 3000 Евра на квадрат....Ами ти в Ливадите си на 100 пъти по-добро място от това.

Да дадеш пък 1800 наем, за да се тровиш там...Хептен не ми го побира умът.

Гледай за 1200 Евро какво има - първа линия на Южния, че и по-голямо, пък и с гараж... Ама не, 7 декара двор имало онова - смЕх брокерастки.
                                https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...4g7&f1=1&fe7=1
                                Мястото е отврат. Само където има метро. Останалото е пълен минус.

Коментар

Working...
                                X