IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

По един на година взимам Но всяка година без изключение от 2019-та насам. С ипотечка. Вече става все по-трудно и по-трудно да се намери читава сделка. Предлагането в качествените сгради/райони или е на безбожно надути цени (2% до максимум 3% доходност от наем) или изобщо го няма на пазара. А то освен района, също и цената на входа е важна, за да излиза сметката

P.S. Сега ще влезна от Конан да напиша нещо и ще си лайкна този пост, за да не вземат да паднат цените.
    По- добре кажи оценителя на коя банка ти оценява имота на 3000 евра квадрата за да се посмеем

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Те си мислят че 4-има човека тука имаме общо 34 ника и сме само това повишителите. Груба грешка. Те са рояци чакащи имоти по джоба на всеки което няма да се случи никога.
      Това беше много добър виц. Така и не успяхте да разберете, че накрая демографията ще си каже тежката дума.

Коментар

Моля те, кажи къде работиш и на каква позиция. За да си вземем бележка, трябва да знаем от какъв авторитет и ерудит черпим информацията. Иначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
        Нито е необходимо да знаеш какво работя , нито е необходимо да знам ти какво работиш . Предполагам не си давал апартамента под наем с обяви по спирките. Този в съшата сграда ли е ?
        Дава под Наем 3-СТАЕН в град София, Дианабад - 145 кв.м / 1290 EUR :: imot.bg Обява
        Last edited by segato; 05.05.2023, 22:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Това беше глупост да го признаваш. Трябваше да оставиш джинките да подскачат, да беснеят и да доказват. Така щеше да засилиш психопатиите им, че нямаше и да си мислят за имоти повече.
          Те си мислят че 4-има човека тука имаме общо 34 ника и сме само това повишителите. Груба грешка. Те са рояци чакащи имоти по джоба на всеки което няма да се случи никога.
          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Само повишители и понижители са Ви в главите.
            Мен лично ме притеснява, че инфлацията е оставена на самотек и борда може да падне, не че аз ше го бутам. Ако агнешкото е 32 лева килото и 11 евро килото , значи нешо не е наред с курса. Ако стане нещо с борда няма да има повишители и понижители, само по-големи и по-малки мизерници.
            Никакъв борд няма да пада, а просто няма да влезем в еврозоната на настоящия фиксиран курс, защото ще го преизчислят. Левът е застрашен от преоценка, но чак при въвеждането на еврото, и не се знае как ще го оценят, и на какъв курс ще се обменя. Без значение какво лъжат.
            Какъв валутен борд на лева да пада като еврото е в пъти повече разводнено от лева... Просто нашите хрантутници не остават по-назад от западняшките и не се спират с новите купюри от 50 и 100 лева.
            Last edited by Kris_; 05.05.2023, 22:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение

Браво Ванка, ти си ми идола тук. За 1 година натовари 2-3 имота по 300кЕ. Покажи им как се захлупва на едро у БГ-то
              По един на година взимам Но всяка година без изключение от 2019-та насам. С ипотечка. Вече става все по-трудно и по-трудно да се намери читава сделка. Предлагането в качествените сгради/райони или е на безбожно надути цени (2% до максимум 3% доходност от наем) или изобщо го няма на пазара. А то освен района, също и цената на входа е важна, за да излиза сметката

P.S. Сега ще влезна от Конан да напиша нещо и ще си лайкна този пост, за да не вземат да паднат цените.
              Last edited by ivanvg93; 05.05.2023, 21:56.

Коментар

Моля те, кажи къде работиш и на каква позиция. За да си вземем бележка, трябва да знаем от какъв авторитет и ерудит черпим информацията. Иначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
                Що ти трябваше да пишеш за новия апарт? Знаеш ли колко болка и мъка причиняваш на понижителската фауна?

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Аз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Ще има ъпгрейди за тия дето могат и не рЕват кат стара мома пред пенЦия !
                    Няма да има ъпгрейди, няма смисъл от глезотията на човека, почивки, спане, забавление, пилеене на ресурси. В най-добрия случай ще има резервати и зоопаркове където последните поколения роби да си доизживеят. Точно както ние нямаме икономическа нужда от примерно плъховете, така и повечето хора ще се окажат в позицията на плъхове. Ако и докато изтребването на плъховете ще изхаби повече ресурси от колко ще спести - нека си живеят, но само до там. А изтребването вече е започнало.

Но пак да напомня, имота е сигурна инвестиция дори при най-апокалиптичния сценарии. Даже без хора, една централна банка с изкуствен интелект ще си я кара така че винаги да печата пари. А сървърните помещения винаги ще се ценят и от хора и от изкуствен интелект.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
                      Сред гадните места в София това със сигурност е едно от топ-местата.

А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.

Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.
                      Ей, Джони, като почнете да се изказвате неподготвени и все някой ви е убил, прецакал, взел кинтите. Що все това ви в устата, бе човек. И до Онкологията, и до СофияМед е близо.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten
                        петрогъсчо да се снима в децката на фона на тапетите, че искам да ги видя, от кога са.
                        признай си, че искаш щампата да видиш. Може пък неговия тапет да е на делфинчета и морски таралежчета.

Коментар

Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.
                          Колега, ти се занимаваш с частен бизнес и отдаваш имоти под наем едновременно, нали така? Да те питам, сам ли си ръководиш продукцията с отдаването или си плащаш на някого да ти движи нещата? В момента колко имота отдаваш под наем?

Коментар

• Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение

Ей ся петрогъсчо, специално за тебе ще го представя. Опсс, обърках от кой акаунт го написах това.
                            Добре, че го написа, че точно аз исках да ги представя тези доказателства, ех, обърквация стана малко....

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
                              Абе аре сега ти още малко ше поискаш и ДНК тест, достатъчно е поне да имат малко common sense и да се съобразяват кое може да мине

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
                                Ей ся петрогъсчо, специално за тебе ще го представя. Опсс, обърках от кой акаунт го написах това.

Коментар

Working...
                                X