Първоначално изпратено от ivanvg93
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Те си мислят че 4-има човека тука имаме общо 34 ника и сме само това повишителите. Груба грешка. Те са рояци чакащи имоти по джоба на всеки което няма да се случи никога.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Моля те, кажи къде работиш и на каква позиция. За да си вземем бележка, трябва да знаем от какъв авторитет и ерудит черпим информацията. Иначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
Дава под Наем 3-СТАЕН в град София, Дианабад - 145 кв.м / 1290 EUR :: imot.bg ОбяваLast edited by segato; 05.05.2023, 22:06.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това беше глупост да го признаваш. Трябваше да оставиш джинките да подскачат, да беснеят и да доказват. Така щеше да засилиш психопатиите им, че нямаше и да си мислят за имоти повече.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Само повишители и понижители са Ви в главите.
Мен лично ме притеснява, че инфлацията е оставена на самотек и борда може да падне, не че аз ше го бутам. Ако агнешкото е 32 лева килото и 11 евро килото , значи нешо не е наред с курса. Ако стане нещо с борда няма да има повишители и понижители, само по-големи и по-малки мизерници.
Какъв валутен борд на лева да пада като еврото е в пъти повече разводнено от лева... Просто нашите хрантутници не остават по-назад от западняшките и не се спират с новите купюри от 50 и 100 лева.Last edited by Kris_; 05.05.2023, 22:06.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Браво Ванка, ти си ми идола тук. За 1 година натовари 2-3 имота по 300кЕ. Покажи им как се захлупва на едро у БГ-то
P.S. Сега ще влезна от Конан да напиша нещо и ще си лайкна този пост, за да не вземат да паднат цените.Last edited by ivanvg93; 05.05.2023, 21:56.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Моля те, кажи къде работиш и на каква позиция. За да си вземем бележка, трябва да знаем от какъв авторитет и ерудит черпим информацията. Иначе аз, когато започвах с инвестирането на имоти, четях форумите. Включително и бгмама (евала на Танграта, че ме насочи след като му писах на лично. Вечно благодарен съм). Не пишех с години, защото нямаше какво да кажа. Сега го правя с идеята да върна жестта. А наемите си вървят докато понижителите лаят, живи и здрави. Нито те нападам, нито те упреквам, нито те лъжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ще има ъпгрейди за тия дето могат и не рЕват кат стара мома пред пенЦия !
Но пак да напомня, имота е сигурна инвестиция дори при най-апокалиптичния сценарии. Даже без хора, една централна банка с изкуствен интелект ще си я кара така че винаги да печата пари. А сървърните помещения винаги ще се ценят и от хора и от изкуствен интелект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
Сред гадните места в София това със сигурност е едно от топ-местата.
А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.
Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Конан-Варварина Разгледай мнение
Ей ся петрогъсчо, специално за тебе ще го представя. Опсс, обърках от кой акаунт го написах това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
- 1 like
Коментар
Коментар