IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
    Аз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искаш
    Да представи нот.акт + лични документи да се види той ли е собственика+договора за наема с цената.
    Всеки анонимко може да си пише каквото си иска,но ако иска да не се бъзикат с него,трябва и да доказва думите си.
    Last edited by petrg5s; 05.05.2023, 21:31.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение

Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.
      В БГ си заслужават само деЦките и нищо повече. По-добре у сървърното у швабско отколкото в 110м2 в чисто нов апарт на Артекс.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
        Сред гадните места в София това със сигурност е едно от топ-местата.

А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.

Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.
        Е у сървърното у швабско е върха на сладоледа. Сигурен съм.

Коментар

Какво значение има.... щом има доста желаещи да го платят, значи сметката излиза. Пък ти само храниш отстрани без да си фактор нито на пазара за покупка, нито продажба, нито наеми. Това не е заяждане, констатирам фактите.
          Аз ти казвам , че лъжеш , ти почваш да ми обясняваш, съм бил нещо си ... заеби какъв съм аз, 22 евро , че и 16 евро на м2 в София в Дървеница .... можеш да ги сънуваш колкото си искаш

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
            Кой ще му даде 2000 евра наем за тези пари на месец в София ще живееш на хотел и ще ти прислужват
            Сънувал е потен.
            Или има талант за писател на къси фантастични преразкази.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Супер! Сещам се и къде са сградите горе долу. Там ми бяха работодателите на номер 1 та горе-долу ми е ясно. Бизнес център, болница...района е топ. Паркът е голямо префимство. Незаменимо условие бих казал. Така че евала! Така се прави. За да вземеш трябва да налееш и дадеш.
              Ако е до Онкологията (болницата на убийците) - евала за "топ-района". Да не говорим за бруталното кръстовище и тежкото обгазяване на живущите.
              Сред гадните места в София това със сигурност е едно от топ-местата.

А за хубостта на "частния парк" думи нямам - всяка една панелка в Стрелбище има такъв, при това 1000 пъти по-голям (визирам Южния) и хубав.

Наистина е смешно как уж интелигентни и заможни хора са склонни да дават луди пари за да живеят в подобни имотни недоразумения, при положение че има далеч по-добри и изгодни алтернативи. Било Артекс, значи и на луната да е, ще е топ. А реално всички би трябвало да бягат от тези измамници и перачи на пари.
              Last edited by ejonny2376; 05.05.2023, 21:06.

Коментар

Това не е Варварина. Уверявам те. Шегата си е шега, когато му давах да пише от моя ник признах. Това не е той. Ей сега говорихме с Варварина че ще имам едно посещение към Албена в Неделя.
                Това беше глупост да го признаваш. Трябваше да оставиш джинките да подскачат, да беснеят и да доказват. Така щеше да засилиш психопатиите им, че нямаше и да си мислят за имоти повече.

Коментар

Нямаше ме известно време, че съм нон-стоп по задачи. Идвам да ви дам имотен ъпдейт от първо лице, за разлика от кавръци и т.н..

Есента купих 3-стаен в Артекс за 300хил. евра на ГМ Димитров. Всичко живо тук ме оплю как съм се минАл. Ремонтирах го за още 50 евра допреди седмица. Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема. Капиталовата минимум 100-150 евра, но аз никога няма да го продам, така че е все тая. За половин година.... толкова. Можеше и повече наем, обаче съм страшно претенциозен.... без кучета, без малки деца, без лилави... И искам да ми докажат доходи. Квартирантите да си знаят мястото - те трябва да се съобразяват с наемодателя, а не обратното.

Сега душа наоколо за нова сделка, ама са мноооого неотстъпчиви станали тия продавачи, да му се не види. Новият Диамант 3 още няма разрешително за строеж, а е пуснат на 3.5 ~ 4 евра без ддс за ниските етажи. Първите 5 етажа са продадени вече. На тези цени вече не бих взел... инвестиционната логика се губи изцяло. Обаче това не значи, че пак няма да го изкупят.

Като гледам май пак ще се чака до 2039-та. И те така.
                  Чакай да си честитя на себе си. Браво пич само така и честито! Дано ти е читав наемателя и догодина вече 9% доходност да имаш.

Коментар

110 чиста площ, южен на 9-ти етаж. Има 7 декара частен парк за живущите отзад, това също доста вдига цената, както и таксата за поддръжка на всеки апартамент... но дет се вика, като имаш брада, трябва и гребенче
                    Браво Ванка, ти си ми идола тук. За 1 година натовари 2-3 имота по 300кЕ. Покажи им как се захлупва на едро у БГ-то

Коментар

110 чиста площ, южен на 9-ти етаж. Има 7 декара частен парк за живущите отзад, това също доста вдига цената, както и таксата за поддръжка на всеки апартамент... но дет се вика, като имаш брада, трябва и гребенче
                      Супер! Сещам се и къде са сградите горе долу. Там ми бяха работодателите на номер 1 та горе-долу ми е ясно. Бизнес център, болница...района е топ. Паркът е голямо префимство. Незаменимо условие бих казал. Така че евала! Така се прави. За да вземеш трябва да налееш и дадеш.
                      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Сериозен мъж си, а прикриваш на този психопат Колчагов (и поредния му ник) измишльотините. Недоумявам защо.
                        Това не е Варварина. Уверявам те. Шегата си е шега, когато му давах да пише от моя ник признах. Това не е той. Ей сега говорихме с Варварина че ще имам едно посещение към Албена в Неделя.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Много добър наем си му взел, браво! Колко квадрата е? С две спални, това е ясно. Тук с Дъри водите в Изток яко.
                          В Докторска 1500€ вървят в Плазата, не знам обаче двустайни или тристайни.
                          Моя го отдадох за 800€. 74 кв. с една спалня. Тавана обаче си го задържах за складово помещение. И аз съм пресен.
                          Сериозен мъж си, а прикриваш на този психопат Колчагов (и поредния му ник) измишльотините. Недоумявам защо.

ПС: 15 годишни наема при теб са 144к. Замисли се дали струва повече от това имотчето.
                          Last edited by ejonny2376; 05.05.2023, 20:39.

Коментар

• https://www.mediapool.bg/obezlyudyav...ews347445.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Може да е фактор в Калифорния
                              Така е. На всичките понижители тук България им е под нивото, затова не купуват.

Коментар

Какво значение има.... щом има доста желаещи да го платят, значи сметката излиза. Пък ти само храниш отстрани без да си фактор нито на пазара за покупка, нито продажба, нито наеми. Това не е заяждане, констатирам фактите.
                                Може да е фактор в Калифорния

Коментар

Working...
                                X