IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Ха-ха 1800 евро. Колко е това 22 евро м2 ?
    Кой ще му даде 2000 евра наем за тези пари на месец в София ще живееш на хотел и ще ти прислужват

Коментар

Какво значение има.... щом има доста желаещи да го платят, значи сметката излиза. Пък ти само храниш отстрани без да си фактор нито на пазара за покупка, нито продажба, нито наеми. Това не е заяждане, констатирам фактите.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Много добър наем си му взел, браво! Колко квадрата е? С две спални, това е ясно. Тук с Дъри водите в Изток яко.
        В Докторска 1500€ вървят в Плазата, не знам обаче двустайни или тристайни.
        Моя го отдадох за 800€. 74 кв. с една спалня. Тавана обаче си го задържах за складово помещение. И аз съм пресен.
        110 чиста площ, южен на 9-ти етаж. Има 7 декара частен парк за живущите отзад, това също доста вдига цената, както и таксата за поддръжка на всеки апартамент... но дет се вика, като имаш брада, трябва и гребенче

Коментар

• Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
          Нямаше ме известно време, че съм нон-стоп по задачи. Идвам да ви дам имотен ъпдейт от първо лице, за разлика от кавръци и т.н..

Есента купих 3-стаен в Артекс за 300хил. евра на ГМ Димитров. Всичко живо тук ме оплю как съм се минАл. Ремонтирах го за още 50 евра допреди седмица. Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема. Капиталовата минимум 100-150 евра, но аз никога няма да го продам, така че е все тая. За половин година.... толкова. Можеше и повече наем, обаче съм страшно претенциозен.... без кучета, без малки деца, без лилави... И искам да ми докажат доходи. Квартирантите да си знаят мястото - те трябва да се съобразяват с наемодателя, а не обратното.

Сега душа наоколо за нова сделка, ама са мноооого неотстъпчиви станали тия продавачи, да му се не види. Новият Диамант 3 още няма разрешително за строеж, а е пуснат на 3.5 ~ 4 евра без ддс за ниските етажи. Първите 5 етажа са продадени вече. На тези цени вече не бих взел... инвестиционната логика се губи изцяло. Обаче това не значи, че пак няма да го изкупят.

Като гледам май пак ще се чака до 2039-та. И те така.

Коментар

? Ко речи ? За кое съм объркан ? Че тепитам зашо следиш лихвите на ЕЦБ ли ?
            Няма значение

Коментар

• Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение

Не знам за мен но ти си много объркан,все едно не живееш в Калифорния ами във Монтана,ама Монтана в България
              ? Ко речи ? За кое съм объркан ? Че тепитам зашо следиш лихвите на ЕЦБ ли ?

Коментар

Вече почнаха със статии от Китай и да пишат през 20 различни потребителски имена.Сами си пишат сами си отговарят ха ха
                Ако ще и с 500 акаунта да пишат,не могат да избягат от това което вече е програмирано.
                А то е минимум 50% срив на оборите в БГ !
                Чета и някви малоумни фантазии в темата ако паднел борда имотите щели да поскъпнат
                А борда спокойно могат да го бутнат само да оставят Пълен Провал 6 до 12м да управляват

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
                  Кога почва поскъпването не разбрах ? 2039 ?
                  Вече почнаха със статии от Китай и да пишат през 20 различни потребителски имена.Сами си пишат сами си отговарят ха ха

Коментар

• Кога почва поскъпването не разбрах ? 2039 ?

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема.

ТихУ, тухУ, да не чуй Бъфетката или Мъск.
                      Бетърчо преди беше искал едни неща от мен само че ги видях със закъснение ако още ги искаш дай някакъв мейл

Коментар

Така е Колчаг ,само си оправи постовете че като пишеш през двата юзъра в интервал 5 минути все едни и същи глупости си много,много прозрачен
                        Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема.

ТихУ, тухУ, да не чуй Бъфетката или Мъск.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Чек бе, аз се успокоих. Каракачанското агнешко е 32 лева. Никакъв борд няма да пада. Ще идат главите на всички политици ако приемат такъв закон. Лошото е пе трупат дългове и отдалечават страната от ЕЗ. Докато не приемем еврото и внуците ни ще се подлагат периодично на инфлационни и хиперинфлационни процеси и обезценки на лева. И стригане, и фалити на банки. Дреме ми колко са яйцата и крушите и колко биха били при цена в евро. С няколко цента повече. И то за кратко. Но стригането и събличането ще се случва през 10ина години.
                          В Метро и 50 може да е ,а дали е каракачанско това знае само майка му или баща му На Македония площад,в центъра на София при Кирето/20 години на пазара/ беше 20 лева а тук цяла София се беше наредила на опашка .

Коментар

Само повишители и понижители са Ви в главите.
                            Мен лично ме притеснява, че инфлацията е оставена на самотек и борда може да падне, не че аз ше го бутам. Ако агнешкото е 32 лева килото и 11 евро килото , значи нешо не е наред с курса. Ако стане нещо с борда няма да има повишители и понижители, само по-големи и по-малки мизерници.
                            Чек бе, аз се успокоих. Каракачанското агнешко е 32 лева. Никакъв борд няма да пада. Ще идат главите на всички политици ако приемат такъв закон. Лошото е пе трупат дългове и отдалечават страната от ЕЗ. Докато не приемем еврото и внуците ни ще се подлагат периодично на инфлационни и хиперинфлационни процеси и обезценки на лева. И стригане, и фалити на банки. Дреме ми колко са яйцата и крушите и колко биха били при цена в евро. С няколко цента повече. И то за кратко. Но стригането и събличането ще се случва през 10ина години.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Каврък, много болка има в теб.
                              Не знам за мен но ти си много объркан,все едно не живееш в Калифорния ами във Монтана,ама Монтана в България

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Ха ха
                                За 2500€ има ГОТОВО ПОСТРОЕНО ама му искали на нероден петко 4к !?!?!?!
                                Продава 4-СТАЕН в град София, Изгрев - 308 кв.м / 816200 EUR :: imot.bg Обява
                                Бота Колчага не знае че получаваме данни от Инвестор за това от къде пише кога пише и през кои потребителски имена.Само сменя съдържанието на постовете за да си мислиш че са различни потребители

Коментар

Working...
                                X