Първоначално изпратено от segato
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Ха-ха 1800 евро. Колко е това 22 евро м2 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Много добър наем си му взел, браво! Колко квадрата е? С две спални, това е ясно. Тук с Дъри водите в Изток яко.
В Докторска 1500€ вървят в Плазата, не знам обаче двустайни или тристайни.
Моя го отдадох за 800€. 74 кв. с една спалня. Тавана обаче си го задържах за складово помещение. И аз съм пресен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнениеНямаше ме известно време, че съм нон-стоп по задачи. Идвам да ви дам имотен ъпдейт от първо лице, за разлика от кавръци и т.н..
Есента купих 3-стаен в Артекс за 300хил. евра на ГМ Димитров. Всичко живо тук ме оплю как съм се минАл. Ремонтирах го за още 50 евра допреди седмица. Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема. Капиталовата минимум 100-150 евра, но аз никога няма да го продам, така че е все тая. За половин година.... толкова. Можеше и повече наем, обаче съм страшно претенциозен.... без кучета, без малки деца, без лилави... И искам да ми докажат доходи. Квартирантите да си знаят мястото - те трябва да се съобразяват с наемодателя, а не обратното.
Сега душа наоколо за нова сделка, ама са мноооого неотстъпчиви станали тия продавачи, да му се не види. Новият Диамант 3 още няма разрешително за строеж, а е пуснат на 3.5 ~ 4 евра без ддс за ниските етажи. Първите 5 етажа са продадени вече. На тези цени вече не бих взел... инвестиционната логика се губи изцяло. Обаче това не значи, че пак няма да го изкупят.
Като гледам май пак ще се чака до 2039-та. И те така.
Коментар
-
? Ко речи ? За кое съм объркан ? Че тепитам зашо следиш лихвите на ЕЦБ ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Не знам за мен но ти си много объркан,все едно не живееш в Калифорния ами във Монтана,ама Монтана в България
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеВече почнаха със статии от Китай и да пишат през 20 различни потребителски имена.Сами си пишат сами си отговарят ха ха
А то е минимум 50% срив на оборите в БГ !
Чета и някви малоумни фантазии в темата ако паднел борда имотите щели да поскъпнат
А борда спокойно могат да го бутнат само да оставят Пълен Провал 6 до 12м да управляват
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеКога почва поскъпването не разбрах ? 2039 ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Пуснах го на пазара и излетя на 1800 евро наем за 3 дни, връзва ми се към 6% доходност само от наема.
ТихУ, тухУ, да не чуй Бъфетката или Мъск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Така е Колчаг ,само си оправи постовете че като пишеш през двата юзъра в интервал 5 минути все едни и същи глупости си много,много прозрачен
ТихУ, тухУ, да не чуй Бъфетката или Мъск.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Чек бе, аз се успокоих. Каракачанското агнешко е 32 лева. Никакъв борд няма да пада. Ще идат главите на всички политици ако приемат такъв закон. Лошото е пе трупат дългове и отдалечават страната от ЕЗ. Докато не приемем еврото и внуците ни ще се подлагат периодично на инфлационни и хиперинфлационни процеси и обезценки на лева. И стригане, и фалити на банки. Дреме ми колко са яйцата и крушите и колко биха били при цена в евро. С няколко цента повече. И то за кратко. Но стригането и събличането ще се случва през 10ина години.
Коментар
-
Само повишители и понижители са Ви в главите.
Мен лично ме притеснява, че инфлацията е оставена на самотек и борда може да падне, не че аз ше го бутам. Ако агнешкото е 32 лева килото и 11 евро килото , значи нешо не е наред с курса. Ако стане нещо с борда няма да има повишители и понижители, само по-големи и по-малки мизерници.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Каврък, много болка има в теб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Ха ха
За 2500€ има ГОТОВО ПОСТРОЕНО ама му искали на нероден петко 4к !?!?!?!
Продава 4-СТАЕН в град София, Изгрев - 308 кв.м / 816200 EUR :: imot.bg Обява
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар