If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Миналата седмица видях 20 индийци пред полицията в нашият град,който явно си уреждаха документите за пребиваването. Оказа се,че работели в един завод.
Индийците не са проблем след 10 години тези индийци а може и по рано да е ще доведат жените и децата си ,после ще дойдат още индийци и така ,в България няма да се мъчим много еднин20 години и сме приключени после пак ще има българи но ще са по таканразлични на външен вид))
Не вървим натам ,щото и населението на София намалява .Ама пак в сравнение с другите градове си запазва що годе населението. В нашият град само пенсионери по кафетата.Или хора на средна възраст. Което за ценител на женската красота като мен е трагично.
За сметка на това трафикът става все по-натоварен.Българите обичат да карат коли и купуват имоти.
После кажи, че българина не бил забогатял. Кога преди можеха да се видят само пенсионери по кафетата?
Не вървим натам ,щото и населението на София намалява .Ама пак в сравнение с другите градове си запазва що годе населението. В нашият град само пенсионери по кафетата.Или хора на средна възраст. Което за ценител на женската красота като мен е трагично.
За сметка на това трафикът става все по-натоварен.Българите обичат да карат коли и купуват имоти.
това е добре. младите на работа, дъртото си живее живота
обаче ако не виждаш майки с колички, нещо не е наред
Може и да е така Мире, но това означава, че вървим към град-държава. Което не вещае нищо добро.
Извън София демографският срив е толкова голям, че вече няма достатъчно млади хора, които да захранват София с кадри.Друг въпрос е,че повечето предпочитат да купят жилище с ипотека, вместо да живеят под наем.
Може и да е така Мире, но това означава, че вървим към град-държава. Което не вещае нищо добро.
На останалите 20% Бетерчо. Къща на село никой не наема, ама там се води също собственост. Да ти пусна ли малко статистически модели за разпределение, че да си изясниш нещата?
Извън София демографският срив е толкова голям, че вече няма достатъчно млади хора, които да захранват София с кадри.Друг въпрос е,че повечето предпочитат да купят жилище с ипотека, вместо да живеят под наем.
На останалите 20% Бетерчо. Къща на село никой не наема, ама там се води също собственост. Да ти пусна ли малко статистически модели за разпределение, че да си изясниш нещата?
И аз тва им се чудя, при увеличаващ се брой собственици (над 80%) на кой ще отдават/продават?
Коментар