If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
То е вследствие на поведението на такива като теб. Не разбираш ли че ставаш смешен с това хвалене кво си имал или купил? Всички видяхме какво имаш - някви съборетини, при това наследствени. Излагаш се.
Това си е твое субективно мнение, наложено от силна фрустрация. След 1994г, нямам никаква наследствена част. А, щом широко прокламираш, че не те интересува, ЗАЩО, с такъв патос се фокусираш върху моите покупки??
Напротив, потърси му мнението, което завърши с широка усмивка за това, че ще вдигат лихвите по ипотеките. В тая усмивка, не забелязах обективното му страдание от бъдещия факт.
Не спамя, просто отбелязвам, че модераторите прозряха деструктивното ти поведение в дискусията. Това спам ли е?
То е вследствие на поведението на такива като теб. Не разбираш ли че ставаш смешен с това хвалене кво си имал или купил? Всички видяхме какво имаш - някви съборетини, при това наследствени. Излагаш се.
не ми е направило впечатление да се радва, а по-скоро е обективен, което е изключително важно ако иска да се знанимава сериозно
не съм го чел да обижда или да се присмива
Напротив, потърси му мнението, което завърши с широка усмивка за това, че ще вдигат лихвите по ипотеките. В тая усмивка, не забелязах обективното му страдание от бъдещия факт.
Ратко, как ще обясниш небивалия възторг и неприкрита радост на Митко2848, че ще растат лихвите по ипотеките, като той не веднъж е отбелязвал, че е с три ипотеки за три панелки в Люлин???
не ми е направило впечатление да се радва, а по-скоро е обективен, което е изключително важно ако иска да се знанимава сериозно
не съм го чел да обижда или да се присмива
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Даааа, последната ми покупка затова беше началото на 21-ва, а шаманите я обявиха за връх, на елхата, е не познаха завалиите. Оттогава, искренно се забавлявам на стенанията им
Ква покупка бре? На кой му пука кво си купил? Стига си ни занимавал с тея клошарски саплъци. Амен бе.
Ние голямата картина отдавна сме я видели и за това кеш не държахме докато цените на имотите ептен не избушиха кочината 2021-ва
За разлика от визионерите вперили поглед далеч в бъдещето в далечната вече 2017-та
Даааа, последната ми покупка затова беше началото на 21-ва, а шаманите я обявиха за връх, на елхата, е не познаха завалиите. Оттогава, искренно се забавлявам на стенанията им
Ратко, как ще обясниш небивалия възторг и неприкрита радост на Митко2848, че ще растат лихвите по ипотеките, като той не веднъж е отбелязвал, че е с три ипотеки за три панелки в Люлин???
Коментар