IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Обикновено лекарите и футболистите сте най-прецаканите когато говорим за инвестиции. Разбират си от техния занаят - спор няма. Но математиката, финансите - куцат здраво. Гледал съм подобни предавания - все измамени, все сложили пари на загуба. Ти защо ли да си изключение?

Докато не продадеш на измислените от теб цени печалбата ти е точно НУЛА минус разходите, които си направил досега. Когато сложиш парата в джоба и отчетеш печалбата, тогава пиши пак. Дотогава ти си набутан жестоко в непродаваеми кофтори из циганските махали.
    Нека всеки прави това, което най-добре му се отдава. Затова аз пиша по цял ден във форума и не съм участник на имотния пазар.

Коментар

Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
      Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?

Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!
      Ти специално за краткия си живот разбра ли що е трябвало да има Лустрация и метене с метлата? Защото е пълно с такива и воюват помежду си за властта и чистят всеки който знае повече. И че му е взел доходите и нишата в бизнеса чрез властта която е била в нечии ръце, пък сега не е, пък ЕЗ и Шенген не са удобни, пък Гешев, пък Черепа знаели и държали много от баницата, пък няма съд и прокуратура...питай баща си, той би ти обяснил.
      Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 15:30.
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Аз купувам там където ми е било изгодно като цена, договор и качество. И нито наемите познаваш, нито особеностите на пазара. Мисли си квото искаш, не съм те питал. То не се пита, а се действа. Инвестициите ти са виртуални. Никъде нямаш и колиба освен в Априлци. За другото не ми говори. По две си, утре си делено на 3.
        Обикновено лекарите и футболистите сте най-прецаканите когато говорим за инвестиции. Разбират си от техния занаят - спор няма. Но математиката, финансите - куцат здраво. Гледал съм подобни предавания - все измамени, все сложили пари на загуба. Ти защо ли да си изключение?

Докато не продадеш на измислените от теб цени печалбата ти е точно НУЛА минус разходите, които си направил досега. Когато сложиш парата в джоба и отчетеш печалбата, тогава пиши пак. Дотогава ти си набутан жестоко в непродаваеми кофтори из циганските махали.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Лихвена статистика на БНБ, новоотпуснати ипотечни кредити в лева:

Година/Месец: Лихвен процент:
          2023.05 2.60%
          2023.06 2.57% (-0.03%)
          Може да си харесаш даже, но внимавай да не те накичат като коледна елха -

https://www.moitepari.bg/Ipotechni_K...EAD1.ZkSve.jVI

Коментар

Що да е загуба? Моите инвестиции са минимум по 2 от 2017 досега. И са ликвидни. Твоите кофтори само ти си мислиш, че са продаваеми на тези цени. Особено в Пуевен - там освен някой ром-берач на ягоди в Англия от Долни Дъбник да намериш, друг потенциален купувач не виждам. Кой е луд да отиде в този умиращ град заобиколен от цигански села?
            Аз купувам там където ми е било изгодно като цена, договор и качество. И нито наемите познаваш, нито особеностите на пазара. Мисли си квото искаш, не съм те питал. То не се пита, а се действа. Инвестициите ти са виртуални. Никъде нямаш и колиба освен в Априлци. За другото не ми говори. По две си, утре си делено на 3.

Коментар

Данните за безработицата: за септември сме пуснали 78 обяви за нов персонал. При другите не знам как е, ама на мен ми се е запалила главата, че ще прибавяме още един етаж към офиса.
              Може ли линк към обявите? Имам сериозен интерес.

Коментар

https://blitz.bg/ikonomika/nov-trend...ews970181.html

тренда се бил обърнал. Но как? Търсели се повече тристайни апарти. Цените не падат. В най-слабия период от годината. Нищо. Да почакаме година-две. Абе, чекане му е майката.
                Нямаш спирачки - Така през първото тримесечие на 2023 г. двустайните апартаменти в София отчитат лек спад с около 10%.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
                  Еха - казвайте ги тези неща -
                  07:00 USD MBA 30-Year Mortgage Rate 7.16% 7.09%
                  Лихвена статистика на БНБ, новоотпуснати ипотечни кредити в лева:

Година/Месец: Лихвен процент:
                  2023.05 2.60%
                  2023.06 2.57% (-0.03%)

Коментар

• https://blitz.bg/ikonomika/nov-trend...ews970181.html

тренда се бил обърнал. Но как? Търсели се повече тристайни апарти. Цените не падат. В най-слабия период от годината. Нищо. Да почакаме година-две. Абе, чекане му е майката.

Коментар

• Еха - казвайте ги тези неща -
                      07:00 USD MBA 30-Year Mortgage Rate 7.16% 7.09%

Коментар

Че аз ако те слушам теб кога и кво и къде да купя по-добре да се гръмна, бре Джони. От всички имоти съм на печалба, даже един сега мога да продам и да прибера 50% печалба. Но с оглед спецификата на локацията и качеството на сградата смятам да го задържа. Никога не познавате детайли, ръководите се от общи анализи и нагласи, но това е за навалицата, тоест за 2 оценка. Не можете да мислите и не знаете на кое да дадете предимство. Нито да поемете минимален риск. Ще чакате и няма да купите никога нищо. Нито в Бг, нито в чужбина. Бас слагам. Толкова сте прозрачни, като женски килоти.
                        А това че някои не са купили след 2017 си е техен проблем. Загуба на пари. Огромна. Но и Лорда мисля купи след 2017, така че и тук не си точен.
                        Що да е загуба? Моите инвестиции са минимум по 2 от 2017 досега. И са ликвидни. Твоите кофтори само ти си мислиш, че са продаваеми на тези цени. Особено в Пуевен - там освен някой ром-берач на ягоди в Англия от Долни Дъбник да намериш, друг потенциален купувач не виждам. Кой е луд да отиде в този умиращ град заобиколен от цигански села?

Коментар

Да погледнем цените при строителите: Lagera Tulip

.
                          [ATTACH=CONFIG]n4103941[/ATTACH]
                          Да надникнем в бъдещето: 2039та

1. зазидания си е все още там където е бетониран и все така настървено рути цените, вече се е отказал да дава всякакви прогнози
                          2. майстора зидар пуска новият 10037ми лаф (след ластиците, ножиците, отдръпващите се вълни и тн..) свързан с идването на гоУемото МЯУ
                          3. ратко предава собственоръчно предизвестието за новия наем на най-стария си наемател - уни-муни
                          4. Лордиевич, Дюри и други се събираме на плажа да посрещенем подобаващо джулай морнинг.
                          5. песимиста и Бони обясняват на поредните нови понижителски никове, че спад от -40% е възможен, но първо трябва да бъде достигнато ниво 9300 при моментно 7800.
                          6. гастарбайтера разяснява поредната наизустена обява и се кълне, че в БГ няма да му стъпи крака, което всъщност ще си е самата истина, само причината ще е, че няма да може дори билет за самолет да си купи, защото виртуални пари работа не вършат.
                          7.
                          8.
                          допълвайте
                          Ти до 2039 смяташ ли да живееш? 16 години са това, за 55-годишен чичак това значи да мине 70. Шансът ти е под 50% - виж статистиките за средна продължителност.
                          Мисли за простатата и се презапаси с памперси по-добре.

Коментар

Досега тук никой от повишителите не е купил след 2017 година. Няма и как да са купили де - брокер имот купува ли?
                            Само Левчо (истинският) купи разни боклуци из села и паланки, но тях едва ли има смисъл да ги броим.
                            Че аз ако те слушам теб кога и кво и къде да купя по-добре да се гръмна, бре Джони. От всички имоти съм на печалба, даже един сега мога да продам и да прибера 50% печалба. Но с оглед спецификата на локацията и качеството на сградата смятам да го задържа. Никога не познавате детайли, ръководите се от общи анализи и нагласи, но това е за навалицата, тоест за 2 оценка. Не можете да мислите и не знаете на кое да дадете предимство. Нито да поемете минимален риск. Ще чакате и няма да купите никога нищо. Нито в Бг, нито в чужбина. Бас слагам. Толкова сте прозрачни, като женски килоти.
                            А това че някои не са купили след 2017 си е техен проблем. Загуба на пари. Огромна. Но и Лорда мисля купи след 2017, така че и тук не си точен.

Коментар

• Мъск - покажи на тези хора как се прави -

Tesla senkt schon wieder Preise in China

Tesla hat zum zweiten Mal in weniger als einer Woche die Preise in China gesenkt. Der Konzern scheine seine Konkurrenz auf dem größten Automarkt der Welt unter Druck setzen zu wollen, heißt es.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e24327323.html

Цвай цу Драй цу Дрън! Eто ви един примерен буфер за месец -

Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	36.4 КБ
ID:	4103956
                              Last edited by unimog; 16.08.2023, 14:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev

Това ги чака всички мафиоти и бивши издънки на ДС, както и техните отрочета-изчадия.
                                Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
                                Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?

Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!

Коментар

Working...
                                X