Първоначално изпратено от ejonny2376
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Преди това обаче прошляците като теб ще умрат от завист.
Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?
Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!Last edited by bulgarian lev; 16.08.2023, 15:30.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Аз купувам там където ми е било изгодно като цена, договор и качество. И нито наемите познаваш, нито особеностите на пазара. Мисли си квото искаш, не съм те питал. То не се пита, а се действа. Инвестициите ти са виртуални. Никъде нямаш и колиба освен в Априлци. За другото не ми говори. По две си, утре си делено на 3.
Докато не продадеш на измислените от теб цени печалбата ти е точно НУЛА минус разходите, които си направил досега. Когато сложиш парата в джоба и отчетеш печалбата, тогава пиши пак. Дотогава ти си набутан жестоко в непродаваеми кофтори из циганските махали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
Лихвена статистика на БНБ, новоотпуснати ипотечни кредити в лева:
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 2.60% 2023.06 2.57% (-0.03%)
https://www.moitepari.bg/Ipotechni_K...EAD1.ZkSve.jVI
Коментар
-
Що да е загуба? Моите инвестиции са минимум по 2 от 2017 досега. И са ликвидни. Твоите кофтори само ти си мислиш, че са продаваеми на тези цени. Особено в Пуевен - там освен някой ром-берач на ягоди в Англия от Долни Дъбник да намериш, друг потенциален купувач не виждам. Кой е луд да отиде в този умиращ град заобиколен от цигански села?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДанните за безработицата: за септември сме пуснали 78 обяви за нов персонал. При другите не знам как е, ама на мен ми се е запалила главата, че ще прибавяме още един етаж към офиса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеhttps://blitz.bg/ikonomika/nov-trend...ews970181.html
тренда се бил обърнал. Но как? Търсели се повече тристайни апарти. Цените не падат. В най-слабия период от годината. Нищо. Да почакаме година-две. Абе, чекане му е майката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЕха - казвайте ги тези неща -
07:00 USD MBA 30-Year Mortgage Rate 7.16% 7.09%
Година/Месец: Лихвен процент: 2023.05 2.60% 2023.06 2.57% (-0.03%)
Коментар
-
https://blitz.bg/ikonomika/nov-trend...ews970181.html
тренда се бил обърнал. Но как? Търсели се повече тристайни апарти. Цените не падат. В най-слабия период от годината. Нищо. Да почакаме година-две. Абе, чекане му е майката.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Че аз ако те слушам теб кога и кво и къде да купя по-добре да се гръмна, бре Джони. От всички имоти съм на печалба, даже един сега мога да продам и да прибера 50% печалба. Но с оглед спецификата на локацията и качеството на сградата смятам да го задържа. Никога не познавате детайли, ръководите се от общи анализи и нагласи, но това е за навалицата, тоест за 2 оценка. Не можете да мислите и не знаете на кое да дадете предимство. Нито да поемете минимален риск. Ще чакате и няма да купите никога нищо. Нито в Бг, нито в чужбина. Бас слагам. Толкова сте прозрачни, като женски килоти.
А това че някои не са купили след 2017 си е техен проблем. Загуба на пари. Огромна. Но и Лорда мисля купи след 2017, така че и тук не си точен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеДа погледнем цените при строителите: Lagera Tulip
.
[ATTACH=CONFIG]n4103941[/ATTACH]
Да надникнем в бъдещето: 2039та
1. зазидания си е все още там където е бетониран и все така настървено рути цените, вече се е отказал да дава всякакви прогнози
2. майстора зидар пуска новият 10037ми лаф (след ластиците, ножиците, отдръпващите се вълни и тн..) свързан с идването на гоУемото МЯУ
3. ратко предава собственоръчно предизвестието за новия наем на най-стария си наемател - уни-муни
4. Лордиевич, Дюри и други се събираме на плажа да посрещенем подобаващо джулай морнинг.
5. песимиста и Бони обясняват на поредните нови понижителски никове, че спад от -40% е възможен, но първо трябва да бъде достигнато ниво 9300 при моментно 7800.
6. гастарбайтера разяснява поредната наизустена обява и се кълне, че в БГ няма да му стъпи крака, което всъщност ще си е самата истина, само причината ще е, че няма да може дори билет за самолет да си купи, защото виртуални пари работа не вършат.
7.
8.
допълвайте
Мисли за простатата и се презапаси с памперси по-добре.
Коментар
-
Досега тук никой от повишителите не е купил след 2017 година. Няма и как да са купили де - брокер имот купува ли?
Само Левчо (истинският) купи разни боклуци из села и паланки, но тях едва ли има смисъл да ги броим.
А това че някои не са купили след 2017 си е техен проблем. Загуба на пари. Огромна. Но и Лорда мисля купи след 2017, така че и тук не си точен.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Мъск - покажи на тези хора как се прави -
Tesla senkt schon wieder Preise in China
Tesla hat zum zweiten Mal in weniger als einer Woche die Preise in China gesenkt. Der Konzern scheine seine Konkurrenz auf dem größten Automarkt der Welt unter Druck setzen zu wollen, heißt es.
https://www.n-tv.de/wirtschaft/der_b...e24327323.html
Цвай цу Драй цу Дрън! Eто ви един примерен буфер за месец -
Last edited by unimog; 16.08.2023, 14:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev
Това ги чака всички мафиоти и бивши издънки на ДС, както и техните отрочета-изчадия.
Да си 55 годишен мизерник живеещ в коптор без канализация и изритан от жена си - по-голяма гавра има ли?
Алексей беше свестен мъж и голям човек. Мишките като теб трябва да освободят земята от присъствието си, не значимите и силни хора като него. Да почива в мир!
- 1 like
Коментар
Коментар