Първоначално изпратено от Chio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Нима? С влизане в еврото автоматично се подчиняваме на политиката на ЕЦБ и ипотеките ще ударят 6% и нагоре. Тогава ще сме свидетели на нещо крайно невероятно - спад на имотния пазар заради влизането ни в еврозоната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Ще купувам. И вероятно може да продам един имот.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Chio Разгледай мнение
Нима? С влизане в еврото автоматично се подчиняваме на политиката на ЕЦБ и ипотеките ще ударят 6% и нагоре. Тогава ще сме свидетели на нещо крайно невероятно - спад на имотния пазар заради влизането ни в еврозоната.
в момента немските банки предлагат депозити над 3%...това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Аз пък познавам арменци дето от 2017та пророкуват МЯУ и досесега им се отдава само и единствено дюлгерството.
===2039===
Имаш ли сериозна причина да браниш пари придобити, чрез измама? Ще е интересно и да разкажеш как майка ти придоби земята, която по-късно даде за застрояване срещу обезщетение? (или аз да разкажа?)
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дюри Разгледай мнение
Аз пък познавам една португалка която си купи тристаен в Редута
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЕвропейската комисия започва в България информационна кампания за еврото - България - Дневник (dnevnik.bg)
Започва се... След еврото цените ще са +40% нагоре.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
аз познавам българи, които купиха в Португалия, но не познавам португалци, които да купуват тук
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivanvg93 Разгледай мнение
Ако вярваш на данните за адресна регистрация като мерило за населението в София, значи положението е зян. Например аз като Вълк-квартирант 9 години живях плътно в София без адресна /и не се водех жител на София/, какъвто е и масовият случай преди човек да си купи собствено жилище.
- 1 like
Коментар
-
аз познавам българи, които купиха в Португалия, но не познавам португалци, които да купуват тук
===2039===
Имаш ли сериозна причина да браниш пари придобити, чрез измама? Ще е интересно и да разкажеш как майка ти придоби земята, която по-късно даде за застрояване срещу обезщетение? (или аз да разкажа?)Last edited by два_таралежа; 06.09.2023, 14:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
И горното какво доказва ???
- 1 like
Коментар
-
Европейската комисия започва в България информационна кампания за еврото - България - Дневник (dnevnik.bg)
Започва се... След еврото цените ще са +40% нагоре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЦените на имотите се стабилизират ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Продажбите отчитат ръст
===2039===
Пак ли? Амааа... КАК ТАКА?! Амиии... ако утре се случи и тук??? ДОКОГА?!
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Цените на имотите се стабилизират ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
Продажбите отчитат ръст
===2039===
Пак ли? Амааа... КАК ТАКА?! Амиии... ако утре се случи и тук??? ДОКОГА?!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Ти какво точно търсиш във форума?
а) ще купуваш
б) ще продаваш
в) да се заяждаш
г) кибик
Коментар
Коментар