If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ИЗДАДЕНИ РАЗРЕШИТЕЛНИ ЗА СТРОЕЖ И ЗАПОЧНАТО СТРОИТЕЛСТВО НА НОВИ СГРАДИ ПРЕЗ ТРЕТОТО ТРИМЕСЕЧИЕ НА 2023 ГОДИНА
В сравнение с третото тримесечие на 2022 г. издадените разрешителни за строеж на нови жилищни сгради са по-малко с 2.4%, жилищата в тях - с 33.3%, а разгънатата им застроена площ - с 31.3%.
В сравнение с третото тримесечие на 2022 г. започнатите нови жилищни сгради намаляват с 2.0%, жилищата в тях - с 14.1%, както и общата им застроена площ - с 19.9%.
Нищо ,с покупките в Плевен заличи печалбите от Докторската ,това е все едно да купиш акции на Майкрософт и след това на Дисни и да кажеш,оо аз спечелих
не почвай и ти като телефониста
нищо му няма на Плевен и дано се поразвие още, че много народ изчезна от там.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Това е добра идея ,но без да се извие добре врата на собствениците на повече от един имот,/включва се този в който живеят/,няма да станат нещата .Модела празен имот в голям пренаселен град ,трябва да бъде елиминиран.Дори когато собственика е в чужбина да му се сложи такъв данък,че да спонсорира той поне един социален наем на семейство с деца например.Ако не му оттърва ,да се оправя и да търси варианти.В Европа в момента обществата почват да търсят сметката на правителствата,по тия параграфи.
И у нас ще дойде защото вече текат обсъждания.
мисля , че осъзнаване на претърпени загуби и тестване на пазара на наеми ще се случи при минимум 20-30% от празните имоти в близък хоризонт
това е достатъчно , неорганизираните наемодатели да заемат празните места
докторът забравя откъде е тръгнал и си мисли, че като е уцеилил момента да купи това е началото и краят и всичко
колелото се върти и подобни вълни след 'демокрацията' има 3-4 вече.
друг въпрос е, че западните ЦБ печатат много и там е рискът за кеша
иначе за България филмът го гледаме вече за трети път след виденовата зима.
Нищо ,с покупките в Плевен заличи печалбите от Докторската ,това е все едно да купиш акции на Майкрософт и след това на Дисни и да кажеш,оо аз спечелих
докторът забравя откъде е тръгнал и си мисли, че като е уцеилил момента да купи това е началото и краят и всичко
Пазара е бил свидетел на 50% срив в цената на квадрата в Докторската не когато лихвите бяха високи,а когато банките се оттеглиха от пазара на кредитирането ...така че такива сценарии,историята помни ..Ти какво мислиш,че играчите не искат оферти в Докторската ли ?Искат и ще си вземат
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
ето един подходящ начин за сриване на наемите - само малко осъзнаване на собствениците в ситуацията
интересно е кое биха предпочели - 1. значителен спад в наемите 2. запазване на цената на наема , но намаляванена на заетостта в същата степен
Това е добра идея ,но без да се извие добре врата на собствениците на повече от един имот,/включва се този в който живеят/,няма да станат нещата .Модела празен имот в голям пренаселен град ,трябва да бъде елиминиран.Дори когато собственика е в чужбина да му се сложи такъв данък,че да спонсорира той поне един социален наем на семейство с деца например.Ако не му оттърва ,да се оправя и да търси варианти.В Европа в момента обществата почват да търсят сметката на правителствата,по тия параграфи.
И у нас ще дойде защото вече текат обсъждания.
Пазара е бил свидетел на 50% срив в цената на квадрата в Докторската не когато лихвите бяха високи,а когато банките се оттеглиха от пазара на кредитирането ...така че такива сценарии,историята помни ..Ти какво мислиш,че играчите не искат оферти в Докторската ли ?Искат и ще си вземат
Надай се. Купувачите на имоти не са тези които си мислиш. Аха, на цените от 2019. Ми то си беше скъпо, мисля аз. Нищо, в 2024 ще пишете че 2022 е било изгодно. Каврък, купуването не имот изисква ангажимент с голяма сума. Дали си я спечелил с работа, виртуални валутни спекулации или капиталови пазари се иска дупе да купиш. С кеш или кредит. Подобна сума нема да ти стиска да набиеш в никакъв друг по-рисков актив. Това е разликата.
Ще чекат разни идиоти дето си мислят че имота им струва 3000 евро на квадрат,останалите ще пазаруват от тия дето искат да продадат и свалят цената на поне нива 2021 година,а след 15 месеца и на нива 2019 година .
Надай се. Купувачите на имоти не са тези които си мислиш. Аха, на цените от 2019. Ми то си беше скъпо, мисля аз. Нищо, в 2024 ще пишете че 2022 е било изгодно. Каврък, купуването не имот изисква ангажимент с голяма сума. Дали си я спечелил с работа, виртуални валутни спекулации или капиталови пазари се иска дупе да купиш. С кеш или кредит. Подобна сума нема да ти стиска да набиеш в никакъв друг по-рисков актив. Това е разликата.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар