Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И Кавръка с туба бензин.
Ама иначе е ербап - не му трябвала 3-та застраховка!
Хехе - баш си му требе!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Ей вярно че ми беше казал за тия танкери, сега се сетих ,еее извинявай тогава...За кое каза ,за Шел или за танкерите че не удържат данъците ?За танкерите понеже май са регистрирани в Бермудите ли ?Затова ли не удържат 10%?
За ДХТ не се сещам в момента?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ти гледай да не те налази AI . Аз съм Държавата, мене може само Господ да ме налази.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Сметни сега, ако Кавръчето беше станал програмист какво AI, щеше да е накодил. Вероятно бройката пратени мейли към институциите, щеше да надвишава тази на Нигерийските принцове, изпаднали в затруднение.
щеше да си е събрало багажа в сак
и да се е натоварило на отвлечената от мъск ракетата за марс
от бъране сигурно и вода нямаше да си вземе за изпътLast edited by ratten; 07.11.2023, 22:37.препоръка е
- 7 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
Хехехе, ами нали аз ти писах за НАТ за сефте в темата за Нусе-то, бре!Толкова ли ти е къса паметта?
И още нещо ще ти кажакоето НЯМА как да знаеш, ако не си ги купувал и държал достатъчно дълго!
Като изплащат дивидент НЕ удържат 10% данък при източника! За разлика от епъли, м'кдоналдси и др.
А аз от тях дивиденти съм получил достатъчно тримесечия...при това е доста сосен - цели 12%!
(ако си ги купувал като мен - на цена под 4$)
Да не ти вадя сега скрийншотове от годишния си стейтмънт.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Аматьор си ти.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
Ако приливна вълна потопи Бургас, аз ще му покрия щетите. Но моите способности за свръхточно виждане в бъдещето гарантират, че това няма да се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
Когато вече си стар и немощен, нали се сещаш, че първото нещо, което ще направи зетя ти-понижител е да те изрита в някой старчески дом, после ще ти разпродаде имотите, и с парите от тях ще го удари на живот по парти-клубове в световните туристически дестинации.
Бедният бай Лор - цял живот връщал кредити, а накрая никой няма даже да си спомня за него...Last edited by bulgarian lev; 07.11.2023, 22:22.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
да!
дори не се сещам за материя, в която накавръчко да не е спец.
ако по някакъва случайност не е спец в конкретна материя...което е изключително слабо вероятно
трябва да потърсиш мненията на маста' бъртрам
Сметни сега, ако Кавръчето беше станал програмист какво AI, щеше да е накодил. Вероятно бройката пратени мейли към институциите, щеше да надвишава тази на Нигерийските принцове, изпаднали в затруднение.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
какво 50 евро, бре
колко сложи на масата за 50е
аз под давление прогнозите за байхойня на моя човек, бетерчо
преди няма и седмица сложих хилядарка на някакъв измислен криптак,
и въпреки нечовешките такси на револута, около 60+ лв
мушнах 200 кинта суха пара у пазвата
те така! за нема нищо!!
а аз за тия пари давам маломерката за 10-12 дни
ще ставам крипто магнат, то се е видело
Регни се в Binance, kucoin, kraken или bybit ( тез дават и дебитна карта) и ще платиш 1 евро за депозиране и 1 за теглене.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАха, ок, мерси!
пп
Да разбирам, че вече и по тая материя си спец.
дори не се сещам за материя, в която накавръчко да не е спец.
ако по някакъва случайност не е спец в конкретна материя...което е изключително слабо вероятно
трябва да потърсиш мненията на маста' бъртрампрепоръка е
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Значи, викаш, много ще се радваш, като ти вдигнат данъчната оценка на обора до южното околовръстно? Там трябва най-сериозно да ви ги вдигнат, южни квартали, нищо, че са усойни в северно подножие на висока планина
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Шел за 5 години 8% и малко ръст,за последните 6 месеца прозорец 10% .на all time ...е майка плаче графиката му е като на Гранд Каньон.
Каква материя?Гледаме числата или прогнозата за времето?
Виж да ми кажеш да беше взел Nu bank/60% от началото на 2023г,или Nordic American Tankers спирам ама Шел,wtf?Толкова ли ти е къса паметта?
И още нещо ще ти кажакоето НЯМА как да знаеш, ако не си ги купувал и държал достатъчно дълго!
Като изплащат дивидент НЕ удържат 10% данък при източника! За разлика от епъли, м'кдоналдси и др.
А аз от тях дивиденти съм получил достатъчно тримесечия...при това е доста сосен - цели 12%!
(ако си ги купувал като мен - на цена под 4$)
Да не ти вадя сега скрийншотове от годишния си стейтмънт.Last edited by Julius_BG; 07.11.2023, 22:15.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеАха, ок, мерси!
пп
Да разбирам, че вече и по тая материя си спец.
Каква материя?Гледаме числата или прогнозата за времето?
Виж да ми кажеш да беше взел Nu bank/60% от началото на 2023г,или Nordic American Tankers спирам ама Шел,wtf?
Ти да спестиш едни 10% данък ще чакаш акцията от Европа да мръдне и да даде знак че е жива ако да кажем има пълнолуние и имаш някакъв късмет...Европейския пазар е смешна работа нали гледам и поръчки,обеми ,ликвидност просто без коментарLast edited by nkavrakov1982; 07.11.2023, 21:58.
Коментар
Коментар