Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
байло,
ти нямаш кредит
това, което имаш е пренебрежимо малко, че да те бутне, а нямаш по-голям...ипотечен ясно е защо
ако си държеше на твоето щеше да си взел хубав кредит и да стягаш 2 апарта поне
ей го мишока може да е всякакъв, но понеже си натиска на бизнеса и скочи в зеленото (дали ще е доволен или не тепърва ще се види)
когато банките усетят, че има проблем с определени кредити - вдигат лихвите на редовните платци, които не са във фискирания период (у нас е смешно кратък за който го има въобще). така стана 2009-10-та хората с ипотечни изнесоха кредитите на разни бизнесмени като тези с политическа протекция, които и в момента са бъкани с кредити.
но това звучи ужасно, написано с арменски акцент
втория болд са абсолютни глупости
2007-2011 ми беше първата /от двете/ ипотечка
лихви по ипотеки не са се вдигали,
но се кaчиха лихвите по депозитите
няма как да знаеш нито едното от двете. по разбираеми причини.Last edited by ratten; 12.12.2023, 22:37.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Остана да съобщиш, ти от коя категория си, или ти е малко неудобно?
Моите печалби от НИ , са регулярни, тоест получавам ги есемесечно, при теб как е....
Оххххххххххх, край нямат мъките лордовски..........
И капиталовата - виртуална.... и наемът - само като есемес !!Last edited by Julius_BG; 12.12.2023, 21:48.
- 4 Харесвания
Коментар
-
байло,
ти нямаш кредит
това, което имаш е пренебрежимо малко, че да те бутне, а нямаш по-голям...ипотечен ясно е защо
ей го мишока може да е всякакъв, но понеже си натиска на бизнеса и скочи в зеленото (дали ще е доволен или не тепърва ще се види)
когато банките усетят, че има проблем с определени кредити - вдигат лихвите на редовните платци, които не са във фискирания период (у нас е смешно кратък за който го има въобще). така стана 2009-10-та хората с ипотечни изнесоха кредитите на разни бизнесмени като тези с политическа протекция, които и в момента са бъкани с кредити.
Взех кредита 2005 на 7,8
Коментар
-
Не знам какво означава, банките да заемат защитна позиция, признавам си, но знам, че се очертава и през идната 2024г., да сме живи и здрави, банката да не ми вдигне лихвата. В моя случай и при хиляди гражданя, банката е Санта Клаус, благодаря от сърце и душа!!!
Харесах и яхта на цена на нов голф, безценно!!!
ти нямаш кредит
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Объркал си се.Милярди и трилиони притежава и живее в антично обзаведен замък
Ама май и 200 лева са му много. Кой знае какво има в тези нечистени от десетилетия шкафове - може да са пълни с умрели мишки и хлебарки...( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 4 Харесвания
Коментар
-
Не знам какво означава, банките да заемат защитна позиция, признавам си, но знам, че се очертава и през идната 2024г., да сме живи и здрави, банката да не ми вдигне лихвата. В моя случай и при хиляди гражданя, банката е Санта Клаус, благодаря от сърце и душа!!!
Харесах и яхта на цена на нов голф, безценно!!!препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Остана да съобщиш, ти от коя категория си, или ти е малко неудобно?
Моите печалби от НИ , са регулярни, тоест получавам ги есемесечно, при теб как е....препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
За съжаление на понижителите в България, банките не вдигат лихвите по кредитите, sorry!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
точно там сте залитнали в разбирането на пазара
ако хората разсъждаваха така , сега щяха да са кандидат купувачи - на перона
проблемът е точно обратен - 99% от потенциалните купувачи вече са се набутали
остана да пожънат печалбите
Моите печалби от НИ , са регулярни, тоест получавам ги есемесечно, при теб как е....Last edited by Bailor; 12.12.2023, 20:38.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://www.facebook.com/angelovdimitarbg
хахахахахахахаааа, циментирани глави, бетонирани тикви от 10-15г. Не го казвам аз, Ангелов е инвеститора, който цитирам, хахаха
ако хората разсъждаваха така , сега щяха да са кандидат купувачи - на перона
проблемът е точно обратен - 99% от потенциалните купувачи вече са се набутали
остана да пожънат печалбитеLast edited by corner; 12.12.2023, 20:25.
- 2 Харесвания
Коментар
-
При хайп се купува всичко наред и както казваш хубавите места се купуват усърдно (било кеш било с хубава ипотека)
НИ обаче без обитатели рано или късно пак излизат на пазара по една или друга причина.
Основна опора на пазара в момента е ипотечното кредитиране. Замисли се къде ще иде, когато банките заемат защитна позиция?
Харесах и яхта на цена на нов голф, безценно!!!Last edited by Bailor; 12.12.2023, 20:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
За теб обаче е в пълна сила приказката "седи, седи на магарето чуш вика"
В Бългория се строи от 2005 година преди това лихвите бяха 12-15-17%. Бреййй за 18 години чудеса простроиха.
И ти казвам, че хубавите места с хубави сгради свършват. И, ама хич не ми се обсъждат панелки от 56-та или къщи в безлюдни села.
НИ обаче без обитатели рано или късно пак излизат на пазара по една или друга причина.
Основна опора на пазара в момента е ипотечното кредитиране. Замисли се къде ще иде, когато банките заемат защитна позиция?
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
https://www.facebook.com/angelovdimitarbg
хахахахахахахаааа, циментирани глави, бетонирани тикви от 10-15г. Не го казвам аз, Ангелов е инвеститора, който цитирам, хахахаLast edited by Bailor; 12.12.2023, 20:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
За теб обаче е в пълна сила приказката "седи, седи на магарето чуш вика"
В Бългория се строи от 2005 година преди това лихвите бяха 12-15-17%. Бреййй за 18 години чудеса простроиха.
И ти казвам, че хубавите места с хубави сгради свършват. И, ама хич не ми се обсъждат панелки от 56-та или къщи в безлюдни села.
За София не е толкова зле положението, но в провинцията няма да има кой да купува.
Младите хора ценят други неща и са много мобилни, като не им хареса нещо, си хващат куфара и си тръгват.
Коментар
Коментар