Първоначално изпратено от nradev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Спомняш ли кла предсказах че в България ще докдат социалистите .Те са тук.
Сега участвам в едни комуникации по партийна линия които да доведат до щателно налагане на данъци на определени имоти които държавата ще посочва по специалн асхема в големите градове.Данъцитр ще са такива че да разкараме тъмните прозорци.
Каврък преди 77 години комунистите са взели всичко на дядо ми. Той и неговите братя са имали 300 декара земя, през 20-30те са имали освен земи, дюкяни, търговия са правели, Шевролет са имали, правели са превози. Имало е към 2-3000 автомобила в България тогава. Всичко почти са им взели партията и селските завистници. Дядо ми е лежал в Белене, хвърлят го веднага след като се връща от фронта.
Мога много да разказвам, но има ли смисъл.
Тоя път няма да ви мине номера. Ще ядете дебелия.
Хващай правия път овреме, че малко те в блъскал живота май?
- 10 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И си много горда че брокера ти помогна да ограбите бабата нали? Ама на българи не отдаваш...
Обаче апартаментите в Изток, забрави да влезе българин вътре. Абсурд !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 20000леваЗАПЛАТА Разгледай мнение
И си много горда че брокера ти помогна да ограбите бабата нали? Ама на българи не отдаваш...Боже, някой хора ще ме уморят от смях.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Няма да те разбератНали и аз така си купих гаража на Оборище за 10000 евро, в момента в който беше дошла бабата при брокерката и тя ми се обади . Гаража дори и съкооператорите и не знаеха ,че се продава. После всички се изредиха да искат да купят от нас, но много се смях на едни ,че ми предложиха 12000 евро и започнаха да ме убеждават какъв % ще спечеля и колко ще се мина ако не им го продам. Смях се от сърце
- 5 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеПо БТВ даваха да се готвят тези с ипотеките,и че ниските лихви са вече в историята..Last edited by cecostef; 05.02.2022, 22:03.
Коментар
� -
Няма бой.Боя ще бъде за алчните рентиери.Пътя на държавата е към нов вид социализъм.Скоро ще го разберете всички,ако не сте още.
ПП. Това между другото е и основната причина България да се обезлюдява.
- 7 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Поредни глупости, апартамента, който купих от брокерката миналата пролет, изобщо не беше пуснат още на обява. Как ще намериш тази инфо, ако нямаш доверен брокер?Нали и аз така си купих гаража на Оборище за 10000 евро, в момента в който беше дошла бабата при брокерката и тя ми се обади . Гаража дори и съкооператорите и не знаеха ,че се продава. После всички се изредиха да искат да купят от нас, но много се смях на едни ,че ми предложиха 12000 евро и започнаха да ме убеждават какъв % ще спечеля и колко ще се мина ако не им го продам. Смях се от сърце
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Спомняш ли кла предсказах че в България ще докдат социалистите .Те са тук.
Сега участвам в едни комуникации по партийна линия които да доведат до щателно налагане на данъци на определени имоти които държавата ще посочва по специалн асхема в големите градове.Данъцитр ще са такива че да разкараме тъмните прозорци.
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Няма бой.Боя ще бъде за алчните рентиери.Пътя на държавата е към нов вид социализъм.Скоро ще го разберете всички,ако не сте още.
всеки,който отдава под 5% на това което му е струвал имота е чиста загуба. та ако си вземеш под наем нов апартамент току довършен, обзаведен и пуснат чисто нов - ти си големият печеливш и трябва да си състрадателен към хазяйна.
примерно наемаш апарт който му е стъпил с всичко на 130К евро за 400Е с включено парко място. той печели под 4%, а след данъка под 3.5% и му викаш алчен... не е алчен.
сега ако се нанесеш в някой апарт с вехти мебели си е по-скоро твой проблем,но в момента предлагането е такова, че винаги може да намериш апартамент след основен ремонт или 'като нов' стига да не си се вторачил в 3 кооперации точно.
ПП за илюстрация
ако наемеш това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7n9dtb&f1=1
ще си много по-добре в сравнение с ако купиш и дообзаведеш това https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...nk=7n9e2w&f1=1
300Е (ако се разбереш дългосрочно ще го свалят) наем vs поне 125К евро ( този за продан има нужда от ремонт и обзавеждане)Last edited by bertram; 05.02.2022, 21:46.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Поредни глупости, апартамента, който купих от брокерката миналата пролет, изобщо не беше пуснат още на обява. Как ще намериш тази инфо, ако нямаш доверен брокер?
- 1 like
Коментар
� -
Няма такова нещо,казвам го от челен опит.
Последните две години бях пряк участник в отдаването на тристаен до 2 метростанции.
Добър вариант за наказание на хазяина е да се увреди цялата електроника в жилището плюс повреда на хладилника.
- 6 Харесвания
Коментар
� -
Поредни глупости, апартамента, който купих от брокерката миналата пролет, изобщо не беше пуснат още на обява. Как ще намериш тази инфо, ако нямаш доверен брокер?
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev Разгледай мнение
Ти ако сам не можеш да си намираш информацията си пишман инвеститор.Народа е казал:"На вълка му е дебел врата защото си върши работата сам."
- 4 Харесвания
Коментар
�
Коментар