Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
На лордчето не може да му се отрече, че дори след няколко големи, много го бива в сметките с имотите. Отивам за някво уиски...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
На лордчето не може да му се отрече, че дори след няколко големи, много го бива в сметките с имотите. Отивам за някво уиски...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111
Късно се включваш.Фатмака вече е обърнал 3 големи Кустендилски и сега смета капиталовата от Световния търговски център в Овча купел.ако прибави и къщата в Радомир и наближава милион в лева.До 2 години и в еуро.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ще ти дам да се снимаш с годишната ми справка от ПФБК. Нали много беше любопитен за цената
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Колко е наема в Световния търговски център в Овча купел?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
как става така, че ако Германия и България емитират 10г дълг примерно утре - немската държава ще се финансира с поне 2.5% по-евтино от българската, а в същото време Ханс тегли ипотека с 2.5% по-висока ог Ганьо .... факт, но колко време ще продължи и какво се крие зад това съотношение?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Соди ако ми ги дадеш по 30 лева ще ги взема всичките.По -високо ми е скъпо
Преди 2-3 години като ти предлагах 70лв се стисна
Коментар
-
как става така, че ако Германия и България емитират 10г дълг примерно утре - немската държава ще се финансира с поне 2.5% по-евтино от българската, а в същото време Ханс тегли ипотека с 2.5% по-висока ог Ганьо .... факт, но колко време ще продължи и какво се крие зад това съотношение?
По-важния въпрос е КОЙ е Ганьо?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеИпотечните кредити в EUR (20.60 млн. лв.) са незначителен процент, спрямо тези в BGN (736.75 млн. лв.). А разликата в лихвите дори не е толкова голяма - 2.57% за BGN, срещу 3.88% в EUR.
Освен това, доходите толкова много се повишиха, че няколко процента нагоре или надолу няма да намерят отражение върху имотния пазар или върху пазара на автомобили, където лихвените проценти по лизингите се вдигнаха, но хората купуват все повече превозни средства.
да речеш , че България e голяма самодостатъчна държава и икономиката е балансирана... да има смисъл, но ние сме малка отворена икономика тясно свързана с Европа, но не сме в еврозоната и затова има известно забавяне при тенденциите тук у нас. Ще кажеш българските банки са по-добри от немските и имат повече пари...
не съм привърженик на конспиративни теории, но няма как да не ми прави впечатление как цялата машина сякаш работи ганьо да изтегли 1-2-3 ипотечки (плаващи лихви разбира се!).Last edited by bertram; 15.09.2023, 19:07.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
6м юрибор....
Освен това, доходите толкова много се повишиха, че няколко процента нагоре или надолу няма да намерят отражение върху имотния пазар или върху пазара на автомобили, където лихвените проценти по лизингите се вдигнаха, но хората купуват все повече превозни средства.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, определено 2009-та не беше особено добра за инвеститорите, но в края й договорих в Овча купел с цели 20% дискаунт. Финализирането беше януари 2010г. Сега тия 35м2 са по-скъпи от бургаските ми 40 дето са в даунтауна.
Коментар
Коментар