Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Забрави да споменеш и 1/2 идеална част от панел наследство на жената.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....
Ни мож гу стигна!
Коментар
-
Аз като сиромах човек си взех ефтинки акции на Рено.По 22,18 еуро.Днес гледам по 38,15 се харчат.
Погледни каква аномалия P/E=3.35
лордчето ден не е пропуснал, защото е заложил на сигурно
а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водатаLast edited by ratten; 15.09.2023, 22:27.препоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Дефлационен, имам вана. Яхтата не съм я купил, не прочете ли?
Коментар
-
Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....
Ни мож гу стигна!
Коментар
-
Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.Last edited by Bailor; 15.09.2023, 22:00.
Коментар
-
Фактор 1 за пазара
https://www.investor.bg/a/517-pazar-...poreden-mesets
Безработицата в България нараства през август за втори пореден месецПоказателят се покачва до 5,3%, отчита Агенцията по заетостта
Коментар
-
Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.
Ни мож гу стигна!
- 1 like
Коментар
-
Айде мани я Редута, щото ти е висока топка. Ама, като си се фокусирал върху другите ми имоти, единствения ти, гарсониера в Дружба, как се вмества? Вмества се 1: 1 на моите овчакупелски, 1:1 на къща в Радомир (те са три постройки, но да ги омаловажиме заради локацията) Станаха две дружби. Апарт в Бургаг в даунтауна = на гарсониерка в Дружба. Станаха 3 дружби. Вила на 3 етажа до река, да я оценим на половин гарсониерка в дружба, станаха 3,5 дружби. Апарта двустаен в Слатина, да речем, че е дружба и половина, макар, че е на 3км. по-близо до центъра и е между парк и у-ще. Станаха 5 дружби, без Редута.Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 22:18.
Коментар
-
Да ти дам фона на наемателя, ама колко си готов да похарчиш за лъжата ти?
Коментар
-
Доходността в Световния търговски център в Овча купел била висока ама наематели нямало.
Коментар
-
Редута ,Редута мой малък Манхатън.Last edited by Bailor; 15.09.2023, 21:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеголемите акционери с по 1 акция за 700е веднага се намериха
Погледни каква аномалия P/E=3.35Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 21:44.
- 1 like
Коментар
Коментар