IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

браво, но кажи, къде се кри 1 година, докато в акциите имаше сеч
    лордчето ден не е пропуснал, защото е заложил на сигурно
    а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водата
    Не следиш форума редовно. За QQQ съм казал преди 5 години че купувам. на 175 купих.А Рено не е подало шнорхела а 2 години бавно и сигурно си пълзи нагоре.

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Забрави да споменеш и 1/2 идеална част от панел наследство на жената.
      Хахахаха, цял панел е и жена ми няма нищо общо с него, освен, че непрекъснато поскъпва. Между парк и у-ще е. Мога да ти го продам за 400 000лв. Навитар ли си?

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....

Ни мож гу стигна!
        И на палубата смуче Кустендилска ориджинъл.

Коментар

Аз като сиромах човек си взех ефтинки акции на Рено.По 22,18 еуро.Днес гледам по 38,15 се харчат.

Погледни каква аномалия P/E=3.35
          браво, но кажи, къде се кри 1 година, докато в акциите имаше сеч
          лордчето ден не е пропуснал, защото е заложил на сигурно
          а вия акционерите се обаждате само когато някоя от многото акции си подаде шнорхела над водата
          Last edited by ratten; 15.09.2023, 22:27.
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Дефлационен, имам вана. Яхтата не съм я купил, не прочете ли?

Коментар

Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.
              Добре мислиш, само гаража в Редута, ако го отдам е 250лв. Колкото гарсониерката ти. 21м2 е. При положение, че от 2,5 години не се интересувам от недвижимости и не инвестирам в тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение

А като сложим и коритото в банята (поради невъзможност за вана), на което вика 'яхта' - ехееее.....

Ни мож гу стигна!
                Дефлационен, имам вана. Яхтата не съм я купил, не прочете ли?

Коментар

Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братоwчеди може и милиардер да си.
                  Без Редута, умножените дружби са = на 392 150лв. С Редута удрят милион. А, акциите ми, те бият кредита от няколко месеца. За соди пишеш, а атери, rio, BSE , софарма и монбат удобно забрави
                  Last edited by Bailor; 15.09.2023, 22:00.

Коментар

• Фактор 1 за пазара

https://www.investor.bg/a/517-pazar-...poreden-mesets

Безработицата в България нараства през август за втори пореден месецПоказателят се покачва до 5,3%, отчита Агенцията по заетостта

Коментар

Ни мож гу стигна!

Коментар

Айде мани я Редута, щото ти е висока топка. Ама, като си се фокусирал върху другите ми имоти, единствения ти, гарсониера в Дружба, как се вмества? Вмества се 1: 1 на моите овчакупелски, 1:1 на къща в Радомир (те са три постройки, но да ги омаловажиме заради локацията) Станаха две дружби. Апарт в Бургаг в даунтауна = на гарсониерка в Дружба. Станаха 3 дружби. Вила на 3 етажа до река, да я оценим на половин гарсониерка в дружба, станаха 3,5 дружби. Апарта двустаен в Слатина, да речем, че е дружба и половина, макар, че е на 3км. по-близо до центъра и е между парк и у-ще. Станаха 5 дружби, без Редута.
                        Аз мислех че в Радомир само е около 6 Дружби.А ако сметнеш активите и на всички братовчеди може и милиардер да си.
                        Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 22:18.

Коментар

Да ти дам фона на наемателя, ама колко си готов да похарчиш за лъжата ти?
                          Знам знам 2 месеца в годината има.

Коментар

Доходността в Световния търговски център в Овча купел била висока ама наематели нямало.
                            Да ти дам фона на наемателя, ама колко си готов да похарчиш за лъжата ти?

Коментар

Редута ,Редута мой малък Манхатън.
                              Айде мани я Редута, щото ти е висока топка. Ама, като си се фокусирал върху другите ми имоти, единствения ти, гарсониера в Дружба, как се вмества? Вмества се 1: 1 на моите овчакупелски, 1:1 на къща в Радомир (те са три постройки, но да ги омаловажиме заради локацията) Станаха две дружби. Апарт в Бургас в даунтауна = на гарсониерка в Дружба. Станаха 3 дружби. Вила на 3 етажа до река, да я оценим на половин гарсониерка в дружба, станаха 3,5 дружби. Апарта двустаен в Слатина, да речем, че е дружба и половина, макар, че е на 3км. по-близо до центъра и е между парк и у-ще. Станаха 5 дружби, без Редута.
                              Last edited by Bailor; 15.09.2023, 21:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                                големите акционери с по 1 акция за 700е веднага се намериха
                                Аз като сиромах човек си взех ефтинки акции на Рено.По 22,18 еуро.Днес гледам по 38,15 се харчат.

Погледни каква аномалия P/E=3.35
                                Last edited by nradev1111; 15.09.2023, 21:44.

Коментар

Working...
                                X