If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да, определено 2009-та не беше особено добра за инвеститорите, но в края й договорих в Овча купел с цели 20% дискаунт. Финализирането беше януари 2010г. Сега тия 35м2 са по-скъпи от бургаските ми 40 дето са в даунтауна.
Колко е наема в Световния търговски център в Овча купел?
Е как да са ниски бре.Ти нали даваш двустен за 2200лв.
Да, тъкмо си получих двата депозита и първия наем, срещу което дадох връзка ключове. Между другото, този имот за последните 2 години наемът му скочи от 1600 на 2200.... а ипотечката си седи все същата. Както каза по-долу, банките ме стрижат яко!
Аз съм Вълчо и гладът ми не може да се засити. Ако младежът наесен си отиде, догодина го давам на друг такъв младеж за 2500. Желаещи доста.
=====2049===== не е чак толкова далече.
Според "счетоводителя", банките лъжат. Ама той е и юрист даже. Дали да не го наема за адвокат за дело за измама от банката с размера на лихвата. Ако счети изгуби делото, обаче, съм му измислил интересно наказание.
Те ако не излъжат шарани като тебе от какво ще печелят бре?Над милиард на година е печалбата на сектора.Стрижат ви яко.
Странно ,само да ти кажа че само на 1 позиция цената на акцията ми е над 700 евро парчето ,сам си прави изводите ,нали щото едно е да купуваш акции за по 30 ,40 лева а съвсем друго да купуваш акции за по 1400 лева и нагоре ,бройката
Неговите акции ги знаем .27 броя на Соди АД . Взел е 200 лева дивидент тая година. И са си вечно негови.Голям играч.
Не стигат и за 100 грама Кустендилска на ден.хаха
ПП.Колега ти Apple на какава цена ги натовари и колко броя?
Щото много ги следиш. Радваш се като малко дете на 4% от втората френска банка. Кавръка също много се зарадва на едни 3% прочел на билборд на завоите по Родопите. Вие с отвращение инвестирате в акции и индекси, най си ви кефи влогчето, признай
Странно ,само да ти кажа че само на 1 позиция цената на акцията ми е над 700 евро парчето ,сам си прави изводите ,нали щото едно е да купуваш акции за по 30 ,40 лева а съвсем друго да купуваш акции за по 1400 лева и нагоре ,бройката
Щото много ги следиш. Радваш се като малко дете на 4% от втората френска банка. Кавръка също много се зарадва на едни 3% прочел на билборд на завоите по Родопите. Вие с отвращение инвестирате в акции и индекси, най си ви кефи влогчето, признай
Много добра статия. Изчерпателна, както всички на Капитал между другото. Клийвс излизат защото наемите са относително ниски и кешират собствени апартаменти и сгради. Те за 15 години са избили инвестицията. Обърни внимание - 2200 евро на кв.м продажна цена в сграда на Мадрид и Черковна. И се купуват като топъл хляб. Продажба на парче, на дребно.
Ще видим какви цени ще се появят в Плазата. Там отдаваха, но не бяха собственици.
Е как да са ниски бре.Ти нали даваш двустен за 2200лв.
2013г. изтеглих от Алианц на 6,8% +:ОЛП на БНБ. За 7г. През последните 5 ОЛП беше 0,00. Сега 21-ва изтеглих на 4,2% годишна лихва , при инфлация 30% , следователто всеки влог от 100лв. е станал на 70. Кой е балъка се пита в задачата?
Тебе сме те отбелязали като отявлен балък.Редовно ходиш до банката да вземаш "изгодни" кредити. Много сте ми смешни като почнете да си мерите кредитите.
2013г. изтеглих от Алианц на 6,8% +:ОЛП на БНБ. За 7г. През последните 5 ОЛП беше 0,00. Сега 21-ва изтеглих на 4,2% годишна лихва , при инфлация 30% , следователто всеки влог от 100лв. е станал на 70. Кой е балъка се пита в задачата?
Според "счетоводителя", банките лъжат. Ама той е и юрист даже. Дали да не го наема за адвокат за дело за измама от банката с размера на лихвата. Ако счети изгуби делото, обаче, съм му измислил интересно наказание.
Коментар