Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
говориш сякаш и през стъклото на банка не си надничал
в калкулатора ти си задаваш параметрите, поиграй си и се обади в някоя банка ако не ти се вярва
8% гпр беше преди 15 години
Коментар
-
сигурно не са сметнали правилно гпр-то
по последни данни от 2008-ма, трябва да е към 8,5%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Сама по себе си лихвата по ипотечния/потр кредит не е драма ако я увеличат с 1-2%. Проблемите произтичат от това, че обикновено в тези периоди има сътресения в бизнеса и увеличение на безработицата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеВчера гледах предаване "Търсчи на плажове". Млдо семейство търси къща на блега във Флорида. Брокерката им показа три къщи. Големи къщи с по 4 спални, допълнителни стаи, огромни холове, тераси, веранди. Страхотно обзаведени, страхотни бани, автоматични камини на газ и какво ли не. С двор, с пристан за лодки. Цената от 650 000 до 800 000 $ Най-евтината на 30 минути от града, най скъпата на 5.
Не знам дали са бррокерски номера това с цените, обаче тук на Дружба искат милиони евра за едни къщички.. Раазбира се необзаведени, без двор и без пристан.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз съм с този "Доверие" на ЦКБ. 21-ва взех на 4,2% ГПР, ама с дебил не се спори...
по последни данни от 2008-ма, трябва да е към 8,5%препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
9% беше ипотеката през 2009г, когато я качиха с 1%. Ти май оттогава не си стъпвал в банкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Твоя никога не е бил на 4.2%Ама толкоз можеш да смяташ.4.2% има само в рекламите.Средното е около 9%
- 1 like
Коментар
-
Вчера гледах предаване "Търсчи на плажове". Млдо семейство търси къща на блега във Флорида. Брокерката им показа три къщи. Големи къщи с по 4 спални, допълнителни стаи, огромни холове, тераси, веранди. Страхотно обзаведени, страхотни бани, автоматични камини на газ и какво ли не. С двор, с пристан за лодки. Цената от 650 000 до 800 000 $ Най-евтината на 30 минути от града, най скъпата на 5.
Не знам дали са бррокерски номера това с цените, обаче тук на Дружба искат милиони евра за едни къщички.. Раазбира се необзаведени, без двор и без пристан.
- 2 Харесвания
Коментар
-
това всъщност означава, че ще има вдигане на наемите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.capital.bg/biznes/imoti/...es_razprodava/
Тия защо бягат от рая на имотните инвестиции ?
И то от топ локацията Изток
Компанията за жилища под наем Cleves разпродава апартаментите си След 16 години на българския пазар компанията планирано се оттегля от него
Ще видим какви цени ще се появят в Плазата. Там отдаваха, но не бяха собственици.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЕж 1, за нашите перонни лъвчета тия от Оборище и Московска ще им намалят цената до 1500€. И ще купят.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://markets.businessinsider.com/...te-work-2023-9
ИТ тата и всички дето разчитаха на home office работата ще бъдат жестоко попарени.
Я сметнете що народ наби пара да работи на часове разстояние от градовете.
Всичко това се превръща в загуби..
Политиките за връщане в офис карат хората да продават домовете си - дори и на загуба
Според мен ще е ден до пладне и скоро ще отпадне тоя задължителен хибриден режим, особено като почнат есенните задръствания и лошо време.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар