If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
той е учен и това му е работата - да изучава, анализира и коментира процесите
ако искаш заслушай се какво казват истински акули като Далио, Фабер, Роджърс - хора изкарали стотици милиони/милиарди от пазарите и преживели не една и две кризи.
Далио го следя (все пак, с едно на ум), той предупреждаваше че кеша ще гори, по същото време когато ти надъхваше Кавръка да не бързал и се подиграваше на "тълпата ганьовци" че купували активи
Този е доцент, общото е че и двамата са умрели от глад.
Малко ми е нелепо сиромах да ми говори за икономика и финанси, практик човек съм
е, що бе? добре го дърпат локума и двамата.
за широката публика по квартири и децки са си екстра.
виж как са успели да впечатлят бъртрам, че чак се опитва да им подражава
Този е доцент, общото е че и двамата са умрели от глад.
Малко ми е нелепо сиромах да ми говори за икономика и финанси, практик човек съм
той е учен и това му е работата - да изучава, анализира и коментира процесите
ако искаш заслушай се какво казват истински акули като Далио, Фабер, Роджърс - хора изкарали стотици милиони/милиарди от пазарите и преживели не една и две кризи.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Изгледай (по-скоро изслушай) интервюто със Сарийски. Той е желан гост нa pogled.info та такива като теб нямат причина да не го слушат. Сипи си едно-две-три и го чуй.
Ok, утре след работа ще го изгледам.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Добре, има и под 600, както ти даваш примери 550, 500, 450. Но колко са и колко са верни тези обяви с цифрите. Но пак, по-напудрените са и горе долу там където ти казвам. А в нови сгради наема не е този, както и да е, затова има средни цени, но по обяви, а на практика е леко нагоре. Занимай се с търсене и предлагане и пак щв говорим.
Изгледай (по-скоро изслушай) интервюто със Сарийски. Той е желан гост нa pogled.info та такива като теб нямат причина да не го слушат. Сипи си едно-две-три и го чуй.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Добре, има и под 600, както ти даваш примери 550, 500, 450. Но колко са и колко са верни тези обяви с цифрите. Но пак, по-напудрените са и горе долу там където ти казвам. А в нови сгради наема не е този, както и да е, затова има средни цени, но по обяви, а на практика е леко нагоре. Занимай се с търсене и предлагане и пак щв говорим.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
— Паниковски — каза Остап, — на вас ви беше възложено да се срещнете днес с нашия доверител и за втори път да поискате от него милиона, като придружите тази молба с идиотски смях.
— Щом само ме видя, той мина на отсрещния тротоар — отговори самодоволно Паниковски.
— Паниковски — каза Остап, — на вас ви беше възложено да се срещнете днес с нашия доверител и за втори път да поискате от него милиона, като придружите тази молба с идиотски смях.
за идиотския смях нямам никакво съмнение, че добре го е докарал.
ха ха. Моята доходност от ХЪРВАТСКИ ДЦК е 6%. Няма никакви разправии, разходи, ремонти .... И най-важното 100% СИГУРНОСТ И ЗАЕТОСТ.
За да има смисъл имотя трябва да е поне 8% БРУТО. Или 150 наема
2-ен х600€=90к€ или 1500€ чисти квадрати, мръсни 1000€
3-ен Х800€=120к€ или 1200€ чисти квадрати, мръсни 800€.
И това на ХУБАВО МЯСТО В ЦЕНТЪРА, като ДОКТОРСКАТА ГРАДИНКА.
Като има такива цени ще почна да търся да купя. ДО ТОГАВА ДЦК
Джулка, професоре, обърни внимание на студентите си и ти запомни. Пазарната цена на имотите се определя и от наемната до голяма степен. В Сф в централните зони наема е 600-800€ за дву и тристаен. Казвам за добре направен и прилични апартамент и сграда. Краткосрочно наемата цена е отсега в платформите 70 - 75 до 80-85 евро за нощувка за Юни - Август. Хотелите са поне с 30-50% нагоре. А сега сметни кога ще видиш цена за купуване под 1700€. Да, има апарри и по 1000€. Ще купиш ли такъв.
ха ха. Моята доходност от ХЪРВАТСКИ ДЦК е 6%. Няма никакви разправии, разходи, ремонти .... И най-важното 100% СИГУРНОСТ И ЗАЕТОСТ.
За да има смисъл имотя трябва да е поне 8% БРУТО.
Или 150 наема
2-ен х600€=90к€ или 1500€ чисти квадрати, мръсни 1000€
3-ен Х800€=120к€ или 1200€ чисти квадрати, мръсни 800€.
И това на ХУБАВО МЯСТО В ЦЕНТЪРА, като ДОКТОРСКАТА ГРАДИНКА.
Като има такива цени ще почна да търся да купя. ДО ТОГАВА ДЦК
Фокусираш се в много тесен времеви хоризонт. Днес получаваш 6% от ДЦК, а утре може да е 1-2%
ИмотЯ си носи наем и в хубави и в лоши времена. Теб може да те няма, но децата ти пак ще рентиерстват.
Коментар