Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Търговията с акции е като хазарт и дори професионалисти от луксозните офиси в центъра на София (да не цитирам отделите и институциите им) не разбират нещата и причиняват загуба на клиентите си.
Да не говорим, че тези професионалисти дори не са учили съответните дисциплини в следването си.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеЖена ми купува койни и акции през някаква платформа. Не знам какво прави точно, но се забавляват там в офиса.
Снощи я попитах "как е". Тя каза, че биткойна от 20 е станал на 40, купила нвидиа от която е с 20% отгоре и също е купила !!! бразилска петролна компания от където също е спечелила.
Става въпрос за малки суми. Не знам, но не мсля че е с повече от 1000 долара.Така.
Шанса да загуби парите си е над 90%,Радев писа защо ,все пак не сме измислили топлата вода
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
на прав път си!
зарежи тоя потънал бранш и тоя губещ сектор със сгромолясващи се цени.
натискай на акциите, особено на тия, които бъртрам ти препоръчва. нищо, че той няма от тях.
и дръж висока цената на етажа. съвсем скоро ще има сделка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Висшето образование не е това което беше.Нищо не са те научили.
И ти бях казал да не купуваш жилище в кв. Левски, ако помниш. И ме послуша.
Ако искаш, ти реши задачата за колегите.
Last edited by Evgo; 26.01.2024, 17:23.
Коментар
-
А сега имаш ли приятелка, пич?
Аз съм учил доста дисциплини по въпроса - корпоративни финанси, пари и банки, количествени методи, но предпочитам да инвестирам в други активи.Last edited by nradev1111; 26.01.2024, 16:56.
Коментар
-
СУ, 2003 г. съм завършил магистър.
Все пак е анонимен форум.
Бях старателен студент и никога не съм ходил на повишителни.
Не каза имаш ли приятелка в момента?
Коментар
-
Аз съм учил доста дисциплини по въпроса - корпоративни финанси, пари и банки, количествени методи, но предпочитам да инвестирам в други активи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Дано разкарат варненския герой който се фукаше с новите попълнения
Коментар
-
Кой университет и каква специалност?И коя година си завършил?
Все пак е анонимен форум.
Бях старателен студент и никога не съм ходил на повишителни.
Не каза имаш ли приятелка в момента?
Коментар
-
Сектор Домакинства. През декември 2023 г. средният лихвен процент по кредитите за потребление в левове се повишава с 1.01 пр. п. до 9.60%, а годишният процент на разходите (ГПР) по тези кредити – с 1.05 пр. п. до 10.14%. При жилищните кредити в левове, средният лихвен процент остава на нивото от предходния месец 2.58%, а ГПР по тези кредити се понижава с 0.06 пр. п. до 2.86%.
Средният лихвен процент по другите кредити в левове спада с 0.17 пр. п. до 3.90%. Средният лихвен процент по другите кредити в левове на Работодатели и самонаети лица намалява с 0.25 пр. п. до 3.75%. През декември 2023 г. средният лихвен процент по овърдрафта в левове се увеличава с 0.11 пр. п. до 14.75%, а при кредитите по кредитни карти, извън безлихвен гратисен период, в левове – с 0.11 пр. п. до 20.93%.
Обемът на новия бизнес по кредитите за потребление в левове се понижава с 21.4% (165.3 млн. лв.) до 607.4 млн. лв., а този на предоговорените кредити и кредитите за рефинансиране – с 15.2% (19.6 млн. лв.) до 109.2 млн. лв. При жилищните кредити в левове обемът на новия бизнес се повишава с 0.2% (1.6 млн. лв.) до 754.8 млн. лв., а този на предоговорените кредити и кредитите за рефинансиране – с 2% (3.2 млн. лв.) до 164.2 млн. лв
https://bnb.bg/bnbweb/groups/public/...ress_a1_bg.pdfLast edited by unimog; 26.01.2024, 16:32.
Коментар
-
Аз съм учил доста дисциплини по въпроса - корпоративни финанси, пари и банки, количествени методи, но предпочитам да инвестирам в други активи.
Коментар
-
Е тука си прав.На тия бездарници ако си им клиент не си добре.Само кура ми нараства в чужди ръце.Целта на тия "звездни мениджъри",както ги нарича Бъфет ,е да те оскубят с дебели такси.
Коментар
-
Търговията с акции е като хазарт и дори професионалисти от луксозните офиси в центъра на София (да не цитирам отделите и институциите им) не разбират нещата и причиняват загуба на клиентите си.
Да не говорим, че тези професионалисти дори не са учили съответните дисциплини в следването си.
Коментар
-
Жена ми купува койни и акции през някаква платформа. Не знам какво прави точно, но се забавляват там в офиса.
Снощи я попитах "как е". Тя каза, че биткойна от 20 е станал на 40, купила нвидиа от която е с 20% отгоре и също е купила !!! бразилска петролна компания от където също е спечелила.
Става въпрос за малки суми. Не знам, но не мсля че е с повече от 1000 долара.Така.
Коментар
Коментар