If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
След 3 години очаквам имотите да са -70%. Такива неща ми обещават в темата от 7 години, та се надявам все някога да се случи.
Сподели и на нас какви са тези активи.
Радев, когато купих един имот продавача искаше да да изповядаме на реална цена, за да изсветли парите си. Строителя ми и инвеститор също се стреми да има част от парите по продажбите си по банков път, а бъка от кеш. Дали не съм в час ме боли фара. Не става дума за банкови сметки и депозити. Шом ги има явно има произход. Но при нови сделки с кеша явно имст грижи. Аз нямам, всички сделки, кеш и по банков път са документирани и ми е през малкия Лев.
Ти не си в час.Какво има да доказва на 100К?Толкоз пари имат поне 10% от населението и нищо не доказават.
Радев, когато купих един имот продавача искаше да да изповядаме на реална цена, за да изсветли парите си. Строителя ми и инвеститор също се стреми да има част от парите по продажбите си по банков път, а бъка от кеш. Дали не съм в час ме боли фара. Не става дума за банкови сметки и депозити. Шом ги има явно има произход. Но при нови сделки с кеша явно имст грижи. Аз нямам, всички сделки, кеш и по банков път са документирани и ми е през малкия Лев.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
А, да. И залита което е неприемливо за човек с неговите претенции. Кулак ще става, каскет, ще беси, разстрелва, Джони и той донякъде...че обществото е гнило така е, съгласен съм, но с болшевизъм и пролетарски методи не е добре. Никак! А и да доказва произход на парите Кавръка, това бих го посъветвал. И тогава да реже глави. Ма ще трябва да изреже не на тези които иска.
Ти не си в час.Какво има да доказва на 100К?Толкоз пари имат поне 10% от населението и нищо не доказават.
След 3 години в СФ очаквам да има ръст 0-15%. Сигурен съм, че покачването на лихвите няма да има големия понижителен ефект, който много очакват (за БГ говоря, не за други държави).
Аз оперирам с тази прогноза, но вече не купувам имоти, купувам активи с много по-висока проекция на ръст.
След 3 години очаквам имотите да са -70%. Такива неща ми обещават в темата от 7 години, та се надявам все някога да се случи.
Сподели и на нас какви са тези активи.
След 3 години в СФ очаквам да има ръст 0-15%. Сигурен съм, че покачването на лихвите няма да има големия понижителен ефект, който много очакват (за БГ говоря, не за други държави).
Аз оперирам с тази прогноза, но вече не купувам имоти, купувам активи с много по-висока проекция на ръст.
Това е най-логичната прогноза за имотите. И макар номинално да са по-евтини с оглед инфлацията остасат недостъпни. Освен ако цените останат такива а средната заплата купува 2кв.м
Ей така и не я научи тая София ...сградата източно от Докторската пада се точно срещу нея източната част на градинката с дървени парапети и мраморна облицовка е цялата ...
Абе знам я бре, даже съм бил на гости на Любо Левчев преди години. Там живееше, лека му пръст. Това е топ сграда, и тази на 15 метра северно от нея към Оборище също е топ.
Но там не можеш пипна. Там са тежки наследници на комунягите, ще береш ядове.
Къде? На Шипка ли? Под Руския център срещу училище В. Априлов...там има една нова сграда с по апарт на етаж, сигурно са по 200 кв.м.
Ей така и не я научи тая София ...сградата източно от Докторската пада се точно срещу нея източната част на градинката с дървени парапети и мраморна облицовка е цялата ...
На какво ли не е способен за заветното епк в красна. Ще премине от жълта жилетка на потниче със сбъркана дъга. И от социална революция на сексуална такава. Ама и това не помага, жонката е жив пример.
на джонката му помогна
купи ап. във вазов с помощта на доверения адвокат
Та по темата: какво увеличение на цените очаквате за следващите 1-2-3 години?
btw, за екп в Красна поляна ли е цялата драма?
е, не може така селективно да ги споделяш
като ще е, да е.
вдигай знамето с преобладаващи топли тонове
и се обявявай за двупосочното движение в дупница
На какво ли не е способен за заветното епк в красна. Ще премине от жълта жилетка на потниче със сбъркана дъга. И от социална революция на сексуална такава. Ама и това не помага, жонката е жив пример.
Коментар