Първоначално изпратено от ratten
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеЩе загубят ли апартаментите си купувачи в луксозен комплекс в София заради фалит?
Жилищният комплекс е почти завършен, но няма Акт 15
Купувачи на апартаменти в луксозен комплекс в София нямат достъп до имотите си, след като е открито производство по несъстоятелност на дружеството.
Това се случва след скандал между двамата собственици на строителната фирма.
Хората имат опасения, че ще изгубят имотите в квартал „Драгалевци“, за които са платили и са готови на протестни действия.
Жилищният комплекс е почти завършен, а апартаментите в него са изцяло закупени. Той няма Акт 15 и близо 70 семейства, които са закупили жилища в него не могат да ги използват.
https://btvnovinite.bg/predavania/ta...adi-falit.html
- 2 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
в такъв случай си струва да го продадеш
и да купиш конове
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Лапаницата е голяма ама нивата от 2021 година още не са стигнати,сега сме 2024,а пролетта на 2000 година Насдака се срива така че цели 15 години са му нужни пак да върне.
Така че тая лапаница може и да се окаже сметка без кръчмар
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По-добре на Nasdaq.Лапаницата е по-голяма..Къде е това дет ще го продаваш?
Във Вн.
Коментар
� -
въпроса е как ще го управляваш, поддържаш и продадеш
и колко ще е нетото
Ама аз и нямам грам кеш сега - всичкото в злато, облигации. Па и много ма е страх от СВЕТОВНА ВОЙНА. Та килцето златото не го давам за нищо на света.
Има зверска криза за имоти там, освен да се местя там за 4-5к€ ако намеря и да карам и аз там 10г. На онзи гаден климат, само като си помисля и лошо ми става. За 5 дена го намразих зверски Дъблин. Тука си ми дават инвалидна, няма за кво да се осигурявам.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
отделно се опитват да продават фондове
Коментар
� -
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
Твоето мнение струва нула след като сам не можеш да вземеш решение за парите си .
Скръндзата ти обясни да си купиш долари когато долара беше под 2 лева и така щеше да имаш 20%,само че понеже си страхлив не го направи ,сега си взел да се правиш на велик ...еми ..не си
ПП Осъзнай се!
- 4 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеПреди време бях писал, че бях получил мейл с предложения за лихва в/у депозит в евро и долар по спомен 1.6% за € и 4.3% за $.
Тази сутрин получих и обаждане от една от големите банки в страната с предложение да се срещнем и да обсъдим какви спестовни сметки могат да ми предложат т.к имат промяна в лихвената политика в/у спестовните сметки.
Влизам в сайтът им да проверя лихвеният им бюлетин и там няма промяна, явно не обявяват официално .
ПП: особенно за спестовни сметки в $
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Manyyy1 Разгледай мнениеПреди време бях писал, че бях получил мейл с предложения за лихва в/у депозит в евро и долар по спомен 1.6% за € и 4.3% за $.
Тази сутрин получих и обаждане от една от големите банки в страната с предложение да се срещнем и да обсъдим какви спестовни сметки могат да ми предложат т.к имат промяна в лихвената политика в/у спестовните сметки.
Влизам в сайтът им да проверя лихвеният им бюлетин и там няма промяна, явно не обявяват официално .
Казах им, че имам интерес. Обаче аз сметка в тази банка нямам.
Внимавайте с подобни обаждания.
Коментар
� -
ПП: особенно за спестовни сметки в $това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
� -
Преди време бях писал, че бях получил мейл с предложения за лихва в/у депозит в евро и долар по спомен 1.6% за € и 4.3% за $.
- 1 like
Коментар
� -
много харесвам такива протестанти
докато подписвал договора, дремАл
а сега, държавата им е виновна
имаше протестанти и с кредити в швейцарци
взели господин и госпожа балкански кредит с най-тънка лихва
а после, олеле, ограбиха ни
ай сиктир
- 1 like
Коментар
� -
много харесвам такива протестанти
докато подписвал договора, дремАл
а сега, държавата им е виновна
имаше протестанти и с кредити в швейцарци
взели господин и госпожа балкански кредит с най-тънка лихва
а после, олеле, ограбиха ни
ай сиктир
Тези схеми с якото плащане преди акт16 са си рискови откъдето и да го погледнеш. Даже да ти прехвърлят нотариално имота - ако са го зацепили на финалната права акт16 може да не се случи с десетилетия... което пак си е риск (ако, че имотът си е твой)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Не бе пич, ти си скръндза , аз не определям как да жевееш, ама сме 2024та и 7лв подстрижка е цена за пенсионери принципно , а ти си младо момче и твърдиш ,че си доволен от жената. Наклон си дай сам, аз ти давам мнение , че си скръндза , болшевик и мошенник със мераци за мноо пари , но способности клонящи към нулата .
ПП Ти споделяш тука някакви неща ,като домакиня преди обед , хората дават мнение ....
Скръндзата ти обясни да си купиш долари когато долара беше под 2 лева и така щеше да имаш 20%,само че понеже си страхлив не го направи ,сега си взел да се правиш на велик ...еми ..не сиLast edited by nkavrakov1982; 30.01.2024, 14:47.
- 1 like
Коментар
�
Коментар