Първоначално изпратено от 13ADROL
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
Различните мнения се уважават тогава, когато са подплатени с факти, числа и анализи. Моята позиция е винаги била придружавана с конкретни примери.
Досега нищо разумно не съм чул нито от теб, нито от останалите повишители. Вие едно към едно копирате брокерските статии - най-достъпните имоти били в София, имотите пазели от инфлация, имотите били добра инвестиция и още купища лъжи и дрънканици, за които не предоставяте нито едно доказателство или поне опит за такова.
Дори горното ти изказване е типично хлапашко.
Две години обясняваш колко са зле нещата тук и колко е хубаво в чужбина и купи ТУК
Прекрасен пример продължавай с примерите
- 2 Харесвания
Коментар
-
Дори и да могат да я купят - защо да не купят 100 пъти по-високо качество на същата цена извън БГ е въпросът.
От две години ревеш като заклещен колко е зле в БГ и накрая пак тука купи
Ревеш че имало тъмни прозорци ама и твоите не са светли
Що не фаеш преди да пишеш да се погледнеш в огледалото
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dva taraleja Разгледай мнениеЗдравейте отдавна чета форума, но чак сега реших да пиша, защото възнамерявам да закупя един ваканционен имот, но се двоумя дали да не изчакам спад на цените или поне по-добро предлагане. Как мислите дали цените ще се покачват още или ще има задържане и дори /надявам се/ спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marsianec1 Разгледай мнениепазара на НИ е
https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s
няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такава
В уж хубавите квартали цените варират в рамките на 30-50%, обявените квадратури също често се разминават с толкова. Абсолютно невъзможно е да се определят средни цени при такава база.
- 1 like
Коментар
-
пазара на НИ е
https://www.youtube.com/watch?v=q0_LwbA9Czw&t=95s
няма как да продавам имот на най желано място за живеене,
на 10 % под пазарната цена и 3 месеца да имам 3 огледа и да говорим за пазар ..
единствените потенциални клиенти бяха брокери, които искаха да земат имота на 20 % минус ..
в крайна сметка сделката се реализира на 7 % под пазарна уж пазарната цена,
която по дифолт е най ниската оферта за еквивалентен имот, а не средната такавадействителността е илюзия дължаща се на алкохолен недостиг в кръвта
Коментар
-
Много типично брокерско изказване - тип лелка от Мирела, Явлена и подобни измамни фирмички.
Ясна си ми като бял ден.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
Пазара в София, са моите факти и повярвай той е непобедимАко ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!
Ясна си ми като бял ден.
- 3 Харесвания
Коментар
-
С поговорки не се доказва достъпността на имотите в София, а с факти. Факти, каквито ти нямаш.Ако ,не е достъпна цената пазара щеше да е умрял !!! Никога не е имало толкова голяма достъпност за покупка на имот и самия пазар го доказва !!!
- 1 like
Коментар
-
Е, как да не ти се смея ? Наистина ми е забавно защото " Не всичко което хвърчи се яде " - стара българска поговорка
- 4 Харесвания
Коментар
-
Какво да се измъквам ? Твоите "доказателства" са на базата на Нумбеото, отваряш и четеш ,останалото са мечти и илюзии
Ти като гледам и толкова не можеш да сметнеш. А преди малко твърдеше, че си била доказвала многократно със сметки.
На вас перковците силата ви е в лъжите и измишльотините. Когато се стигне до доказателства, аргументи, сметки - почвате да се измъквате и да обиждате.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Не ми се смей, смятай и доказвай.
- 1 like
Коментар
-
В Женева не бих купил, защото не знам френски. Но в немската част бих купил, стига да реша да живея там.
Какво стана със сметките, а?
Къде ти е достъпността в София?
Хайде смятай, не ми се измъквай.
Коментар
-
Мисля, че не знаеш много неща и само един данък за който предполагам ,че дори не си чувал ще те откаже завинаги да купуваш там
ПП : има го и в немската част хахаха
Коментар
-
ПС: В Швейцария съм живял, имам банкови сметки там и поназнайвам доста повече, отколкото си мислиш.
ПП : има го и в немската част хахаха
Коментар
Коментар