Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
не, не му дава акъл да чака. Тези които търсят да купят, но още не са, тук във форума може да са понижители. Чак х2 не знам, но бих казал, че след 1 година в Гео Милев ще са 20% нагоре. Но къде гледате тази статистика? Няма надежна май
- 1 like
Коментар
-
„Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25
Това е част от презентацията на д-р Франк Кванте и показва, че туристопотокът на летище Бургас е намалял с 36 % за четири години. Във Варна, където има над 10 целогодишни линии се е увеличил драстично
https://www.flagman.bg/article/314554#google_vignette
Лорде какво правим с капиталовата?
Коментар
-
Каква е корелацията между М2 или М3 парите и цените на имотите, да кажем в София? Според мен е много голяма, но има ли изчисления? Дали е 90% със забавяне 2-3 месеца?
+ разбира се, ако има рязко повишение на лихвените проценти по депозитити ще стане различно - парите ще се насочат натамLast edited by petyob; 21.02.2024, 17:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
т.нар. Пероно-влакогонец, чакащ Годо. След 2 години цените ще са х2, давайте му акъл да чака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Три броя
Имал пари, купил.
2 бр. сигурно са за рентене.
Диска не е писал от много време,
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеЗдравейте,
Следя от известно време темата и днес реших да се регистрирам.
Доколкото разбирам има 3 лагера тук:
- повишители
- понижители
- наблюдатели
Друго разделение, което виждам е:
- инвеститори
- проекто-инвеститори, все още чакащи точния момент
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
да точно така, да купи сле две години когато цените ще са х2, тогава ще се счита за тарикат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти колко апартамента имаш вече в Плевен, че не следя редовно темата?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Със сигурност, ако купиш сега, ще се считаш за будала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
споко, като купиш ще си инвеститор, сега трябва да си понижител, проекто-инвеститор
- 1 like
Коментар
Коментар