If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Те ги стимулират с високи данъци.Имам приятел грък от Драма.Данък за къщата 1200 еуро на година.
Това за високите данъци, дето някакъв познат на приятел бил казал, сме го чували. Ама не е баш така! Данъка в Гърция, за стандартен имот, изключвам луксозните, е 3 - 4 евро на кв.м. РЗП. Ако на твоя приятел къщата е 300 кв.м. е нормална да му е толкова данъка.
Гърция се опитва да разреши жилищната си криза с връщане на празните жилища на пазара
Обсъждат се стимули и отстъпки за 650 хил. жилища в страната, които в момента са необитавани
олеле, какво става тук!?
а ние мислехме, че сме открили топлата вода у празните апартаменти
и щяхем данъци и глоби да им налагаме
тук-там дори някоя конфискация
Каква я мислеше ботчо, каква стана тя?! Вай, вай, вай....
Гърция се опитва да разреши жилищната си криза с връщане на празните жилища на пазара
Обсъждат се стимули и отстъпки за 650 хил. жилища в страната, които в момента са необитавани
олеле, какво става тук!?
Те ги стимулират с високи данъци.Имам приятел грък от Драма.Данък за къщата 1200 еуро на година.
олеле, какво става тук!?
Оня ден един французин с ми се оплака, че му искали 900 лв такса, само за разглеждане на документи за откриване на фирменна б сметка.
Дрането тепърва започва.
ай сикрир, ве!
кой бяга от таксички по сметки и преводи, че и с чужда пара разполага
Оня ден един французин с ми се оплака, че му искали 900 лв такса, само за разглеждане на документи за откриване на фирменна б сметка.
Дрането тепърва започва.
Коментар