If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
не подценявай кредита
в момента още помпат пазара с хубави ипотеки отпускани на хора, които вярват, че работа винаги ще имат и лихвите ще са ниски още поне 10г докато 'бутнат' по-голямата част от кредита...така се гласят.
ПП докато банките дават пари на хора без пари ... какво очакваме аз, ти, краси петров, сарийски и тн... няма абсолютно никакво значение, защото парите отиват при хора, които тичат да ги набутат на високи цени за много години напред. Промени ли се кредитната политика на банките - пазарът е обърнал 100%.
сарийски пък как е успял да се нареди до тези тримата големи икономисти
Индекси на цените на жилищата през четвърто тримесечие на 2023 година
Намаление е регистрирано в град Пловдив (-0.5%) и град София (-0.1%).
не подценявай кредита
в момента още помпат пазара с хубави ипотеки отпускани на хора, които вярват, че работа винаги ще имат и лихвите ще са ниски още поне 10г докато 'бутнат' по-голямата част от кредита...така се гласят.
ПП докато банките дават пари на хора без пари ... какво очакваме аз, ти, краси петров, сарийски и тн... няма абсолютно никакво значение, защото парите отиват при хора, които тичат да ги набутат на високи цени за много години напред. Промени ли се кредитната политика на банките - пазарът е обърнал 100%.
Пенсиите от НОИ растат с бързи темпове.Расте МРЗ и средната също.Съответно и осигурителния доход върху кпйто се смята индексацията.Тенденцията е устойчива с новия регламент за определяне на МРЗ.Увеличват се доходите което пък помпа инфлацията.Тухлените пенсии седята на едно място..Ще ми ядете тухли на стари години.
чакай ти на нои да те храни
я ми припомни, ти с каква специалност излезе от унсс
Пенсиите от НОИ растат с бързи темпове.Расте МРЗ и средната също.Съответно и осигурителния доход върху кпйто се смята индексацията.Тенденцията е устойчива с новия регламент за определяне на МРЗ.Увеличват се доходите което пък помпа инфлацията.Тухлените пенсии седят на едно място..Ще ми ядете тухли на стари години.
Коментар