Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
сега пък ти и треисчо липсвате
гледах го, брокерчето дето най-малко се обаждаше, беше най-адекватно към ситуацията.
киро освен да разсмива публиката /по-слабо интелигентната част от публиката/ не знам за какво го канят
професорчето като почне да си напряга тънката шийка и да вкарва патос, ми идва в повече
май най-смислени са клипчетата между изказванията на събеседниците- демек на собственика на канала.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да
забравих - киро брейка е преди него
това гледал ли си го
https://youtu.be/H19at08xbt0?si=qd7YLaAh9ChzDeTj
култово
гледах го, брокерчето дето най-малко се обаждаше, беше най-адекватно към ситуацията.
киро освен да разсмива публиката /по-слабо интелигентната част от публиката/ не знам за какво го канят
професорчето като почне да си напряга тънката шийка и да вкарва патос, ми идва в повече
Last edited by ratten; 25.03.2024, 12:46.препоръка е
Коментар
-
сарийски пък как е успял да се нареди до тези тримата големи икономисти
забравих - киро брейка е преди него
това гледал ли си го
https://youtu.be/H19at08xbt0?si=qd7YLaAh9ChzDeTj
култово
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не подценявай кредита
в момента още помпат пазара с хубави ипотеки отпускани на хора, които вярват, че работа винаги ще имат и лихвите ще са ниски още поне 10г докато 'бутнат' по-голямата част от кредита...така се гласят.
ПП докато банките дават пари на хора без пари ... какво очакваме аз, ти, краси петров, сарийски и тн... няма абсолютно никакво значение, защото парите отиват при хора, които тичат да ги набутат на високи цени за много години напред. Промени ли се кредитната политика на банките - пазарът е обърнал 100%.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеТенденцията се обърна.
Индекси на цените на жилищата през четвърто тримесечие на 2023 година
Намаление е регистрирано в град Пловдив (-0.5%) и град София (-0.1%).
в момента още помпат пазара с хубави ипотеки отпускани на хора, които вярват, че работа винаги ще имат и лихвите ще са ниски още поне 10г докато 'бутнат' по-голямата част от кредита...така се гласят.
ПП докато банките дават пари на хора без пари ... какво очакваме аз, ти, краси петров, сарийски и тн... няма абсолютно никакво значение, защото парите отиват при хора, които тичат да ги набутат на високи цени за много години напред. Промени ли се кредитната политика на банките - пазарът е обърнал 100%.
Last edited by bertram; 25.03.2024, 12:22.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
С тази демография ,това ще стане и в България.
След 10 години на един българин ще се падат средно по 15-20 имота-коптора.
Last edited by X_Y; 25.03.2024, 12:02.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А тия дет чакат от един имот да се хранят май ще карат на хляб и вода.Познавам такива и гледам поддържат станадарт доста под средния.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
А тия дет чакат от един имот да се хранят май ще карат на хляб и вода.Познавам такива и гледам поддържат станадарт доста под средния.
.
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
чакай ти на нои да те храни
я ми припомни, ти с каква специалност излезе от унссПознавам такива и гледам поддържат станадарт доста под средния.
- 1 like
Коментар
-
чакай ти на нои да те храни
я ми припомни, ти с каква специалност излезе от унсс
Магистър Икономика на индустрията
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Това не излиза да се търгува, чрез IBKR.
Ти на коя платформа го гледаш?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнениеhttps://bntnews.bg/news/86123-lv-e-s...63638news.html
Пенсиите от НОИ растат с бързи темпове.Расте МРЗ и средната също.Съответно и осигурителния доход върху кпйто се смята индексацията.Тенденцията е устойчива с новия регламент за определяне на МРЗ.Увеличват се доходите което пък помпа инфлацията.Тухлените пенсии седята на едно място..Ще ми ядете тухли на стари години.
я ми припомни, ти с каква специалност излезе от унсспрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар