Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
колко интересен случай
те също с имоти не се занимават, но страдат
- 1 like
Коментар
-
колко интересен случай
те също с имоти не се занимават, но страдат
страда се заради здраве.
колебанията и стихията по пазара не спират
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
деЦка в Красна Поляна за влакогонци издухали парите по борситеЦена 80К евро
.
.
Last edited by два_таралежа; 22.04.2024, 22:47.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Ами, това изобщо не е адресирано до мен! Аз с имоти от три години не се занимавам, само гледам как страдате от тяхното поскъпване..
те също с имоти не се занимават, но страдатпрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за рибай са подходящи по плътни отлежали червени вина
не се заричай, че не те виждам как ще дадеш 2 годишни дивидента от акциите ти в соди за една вечеря
не съм толкова лаком, че да ти го причиня.
ПП всъщност моето виждане, че залитаме за пореден път в грешната посока (прекомерно строителство и купуване на апарти само защото и другите така правят) не е широко застъпено в масата българи и затова е тази гора от кранове и рекорд след рекорд на ипотечното. Тук постоянно коментирате едни проценти наематели/собственици, които за да се случат в България е нужно да има драматични размествания на ипотечния и имотен пазар...При настоящия сетъп - всяко лъвче под 30 да може да тегли 100% ипотека... (комбинирано с потребителски и лизинги) всички ще са собственици на по 2-3 апарта в близко бъдеще... така, че ако искате много наематели погледнете към последователите на тонкин и киосаки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
за рибай са подходящи по плътни отлежали червени вина
не се заричай, че не те виждам как ще дадеш 2 годишни дивидента от акциите ти в соди за една вечеря
.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Да, всъщност той е наградил толкова наемодатели с неговите теории за гоУмо МЯУ за цели 8 години, безплатно, че май ние трябва да го черпим по един рибай стек с бутилка розе.
ПП всъщност моето виждане, че залитаме за пореден път в грешната посока (прекомерно строителство и купуване на апарти само защото и другите така правят) не е широко застъпено в масата българи и затова е тази гора от кранове и рекорд след рекорд на ипотечното. Тук постоянно коментирате едни проценти наематели/собственици, които за да се случат в България е нужно да има драматични размествания на ипотечния и имотен пазар...При настоящия сетъп - всяко лъвче под 30 да може да тегли 100% ипотека... (комбинирано с потребителски и лизинги) всички ще са собственици на по 2-3 апарта в близко бъдеще... така, че ако искате много наематели погледнете към последователите на тонкин и киосаки.Last edited by bertram; 22.04.2024, 22:09.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 3 Харесвания
Коментар
-
мисля да се правя на луд
той и без това си ги говори тия истории за големо мяу
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има хубава и запазена природа -
ябълки, круши, къпини, лозови листа, коприва, орехи, гъби, може нещо да се произведе в двора,
ако му е поддържан двораLast edited by ratten; 22.04.2024, 22:29.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Е той както винаги за ВРЪО разбра от неговия ментор и вероятно той го е подкокоросал да продава "докато сме на връх".
===2079===
Ти кога ще пращаш кошница с мезета на ментора? Осигури те той с избор от квартиранти за години напред.
той и без това си ги говори тия истории за големо мяупрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Бе дано да не е купил ЕПК-то, че уйдоха цените у ряката...За мен диверсификацията е забавление, щото фундамента в инвестициите /имоти/ вече съм го придобил и сега мога да си позволя всякакви волности в активите...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Накавръчко е ясен, но той поне има деЦка, но има понижители на които родителите им живеят в боксониера, та ще им се наложи да сложат леглото или в коридора или в тоалетната (ако е по-голяма).
===2079===
Оня ден бях в Карлово по огледи и откакто накавръчко продаде етажа на ВРЪХ, констатирам, че там цените са прибавили едни +40%.
Коментар
-
Минимално е предлагането на готови апартаменти. Теглете кредити за важни неща, a не за почивки и луксозни стоки
https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylg...-stoki-2087813
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има хубава и запазена природа -
ябълки, круши, къпини, лозови листа, коприва, орехи, гъби, може нещо да се произведе в двора,
- 1 like
Коментар
Коментар