If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много сложно го увъртя, а на перона кешът се топи от инфлация
Знаеш ли колко е станал кешът по депозит?
Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
Един шофьор в дискордиа вземал по 5000лв. Е защо да се гърчи под наем.
Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Многомилиарден е. Къде предполагаш българинът ще го вложи !? Дали ще си купи трактор, ако няма своя керемида над главата?
Как да хване влака с наематели, като банките може да им дават ипотечен кредит с по-ниска месечна такса от наема.
Единствения въпрос е дали на перониста му стиска и дали е убеден в собствените си възможжности - как е с квалификацията.. Работа има и не достигат хора дори за някои " ширпотребни"професии
Браво Лев. Това е солта и пипера от живота. За да не е скучен
И аз щях да се изкуша на нещо подобно
Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!
Иначе чисто бяла гиждаша на главата и бяла дълга роба до под глезените, не като на мулетата ултрамюсюлмани дето им се видят пищялките, с черен обръч, като шейхче - брадичка, мустаци подстригани грижливо 2-ри номер, няма тън-мън.
Може да сте го гледали, но много се кефя на този шейх как пазарува коли, а и обича да попийва Редбул
Аз имам от тези одежди. Ушил си бях, по поръчка и преди години слязох така на летище София, да си прая ташак с митничарите и изобщо да се забавлявам.
Почнаха на английски да ме питат - нещо за деклариране, цел на посещението, аз все се чудех от паспортен контрол където бях минал дали ще им дадат сигнал за ,,ташака".
Като заговорих на чист български и уточних че само съм си купил костюм - паднаха им ченетата. Но кво да кажат, не съм гол да барушавам обществения ред, а с особени одежди. Прилича ти, ми каза един, аз благодарих и продължих. Иначе е скучен живота.
Браво Лев. Това е солта и пипера от живота. За да не е скучен
И аз щях да се изкуша на нещо подобно
той перонът толкова оредя, че като дойде влака за наематели ще трябва с полицай да събират пасажери, а влакът за наематели е с мноооого вагони и се композират още .. композиции... кой ще се вози? Влакът за ипотекари отнесе много от перона , а банки и строители композират и те още влакове (ипотекарски).
ситуацията с главите добитък скоро ще стане - сложна.
Доста писма съм му пратил и мен да ме просветли откъде, но нито вопъл, нито стон. Пише врели некипели и си продава някакви вълшебни рекуператони тръбички
Купува ги от една жена ,дава му ги с намаление като бонус за извършените услуги.
защото колегата, дето купува физическо на 102лв
през другите си профили, не покрива нито едно от условията
Доста писма съм му пратил и мен да ме просветли откъде, но нито вопъл, нито стон. Пише врели некипели и си продава някакви вълшебни рекуператони тръбички. :-)))
Активен е в най-пропадналите теми, търси балъци, ама ги няма:-)
Абе брокерите не са прости, но са гладни. 3-3,6% комисион от страна не са малко пари.
Ако не си пиян, говориш нормално по телефона без слянии, диалекти, просташки изрази и им обясниш, че имаш интерес към имота и искаш оглед, защо да не го направят.
защото колегата, дето купува физическо на 102лв
през другите си профили, не покрива нито едно от условията
писал си.
мен още не е яд, че не дадох около 100к е за училището в априлово
беше преди около 2 год и до сега де се е избило барбар с освежаването
Здраве да е!
Всички имоти в селата на елин пелинско и горномалинско са подценени.
Казвам ти го от личен опит, защото имам пряко наблюдение върху района.
Преди години успях да купя НИ по около 400лв/д в селата Лесново, Доганово, Григорево, Априлово, Д. Малина, Белопопци, а в Г. Раковица да направя заменка.
Но това вече е минало, имотите са препродадени, със смен статут и повечето вече застроени:-)
да, да, те брокелите са прости,
но точно на такива "клиенти" ще вземат да правят огледи
па и той за какво да си хаби импулсите
Абе брокерите не са прости, но са гладни. 3-3,6% комисион от страна не са малко пари.
Ако не си пиян, говориш нормално по телефона без слянии, диалекти, просташки изрази и им обясниш, че имаш интерес към имота и искаш оглед, защо да не го направят.
Мога да ти кажа, че в бачкаторските села като Казичене, Кривина, Враждебна, Бусманци е глад за имоти за бачкатори. Една стая с баня + тоалетна с 5-6 легла се наема веднага за 10-15 лв на легло на нощ.
Местните са оборудвали гаражи, мазета, тавани, летни кухни и отдават. 10-15 лв е леглото за нощ. Стаята е с 5-6 легла и единственото обзавеждане е легла, маса, 5-6 стола и хладилник ( все пак има пиячка и тя е основата)
Хазяите вече се мръщат ако нощувките са под 10 -14 бр, защото трябва да перат чаршафи.
Та малко и от този сегмент на рентиерство да Ви споделя.
писал си.
мен още не е яд, че не дадох около 100к е за училището в априлово
беше преди около 2 год и до сега де се е избило барбар с освежаването
да трупат опит момчетата
покупките стават трудни
и наемателите леко се изнервят
Мога да ти кажа, че в бачкаторските села като Казичене, Кривина, Враждебна, Бусманци е глад за имоти за бачкатори. Една стая с баня + тоалетна с 5-6 легла се наема веднага за 10-15 лв на легло на нощ.
Местните са оборудвали гаражи, мазета, тавани, летни кухни и отдават. 10-15 лв е леглото за нощ. Стаята е с 5-6 легла и единственото обзавеждане е легла, маса, 5-6 стола и хладилник ( все пак има пиячка и тя е основата)
Хазяите вече се мръщат ако нощувките са под 10 -14 бр, защото трябва да перат чаршафи.
Та малко и от този сегмент на рентиерство да Ви споделя.
Коментар