Първоначално изпратено от Frosty
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Ние безпереспективните чакали не щем даваме дори един лев за мухлясали маломерки; за свръх-надценени нискокачесвени тухли; не щем да влагаме кинти в балонизиран нискокачествен цимент, в свръх-оскъпена нискокачесвена шпакловка и в спекулативно надценена замазка, напляскана надве-натри от незнайни майстори с две леви ръце...
Много кофти ситуация за брокери и за строителните хиени...
...забравих да добавя - много кофти и за банковата мафия.Last edited by Frosty; 09.06.2024, 17:42.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Той от спелулации със жълто нищо не направи поне един гараж да купи. И Бетерчо криптоса и той вие на убодена мечка.А за другите безперспективни чакали шанса им клони към мунус 1 да купят някога камък върху камък.
Спекулациите си вървят.
Слава Богу, и доходността на портфейла ми с финансови активи върви нагоре с бързи темпове.
Който има акъл и ги разбира нещата, от спекулации с финансови инструменти може да постигне годишна доходност по-голяма от колкото доходността на 5-6 апартамента пуснати под наем...
( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнение
Ми точно де.Професори,инженери избягаха навън,а от вътрешността на страната дойдоха нискообразовани ,доскоро животновъди с основно образование.От Европейски град стана гето
Там където си хвърлят боклука директно на улицата от 5-я етаж,няма как
цените да са над Европейските.Рано или късно фундаментите си казват тежката дума.Last edited by X_Y; 09.06.2024, 17:08.
Коментар
-
Той от спелулации със жълто нищо не направи поне един гараж да купи. И Бетерчо криптоса и той вие на убодена мечка.А за другите безперспективни чакали шанса им клони към мунус 1 да купят някога камък върху камък.
Ето, жена ми и сестра и от Канада ще си купуват заедно апарт в Бургас, Лазур, 100К€ - тристаен бил, не съм запознат в детайли, това си е тяхна работа, влагат си кинтите от наследствената къща и добавят и така. Похвално, но аз съм извън играта.Ама не се притеснявайте, в края на месеца ще се върна, и ще ви връча мотиката с дългия сап.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнениеМи и в Пловдив напълзеха селендури от Хасковска, Смолянска и къде ли не област.
Там където си хвърлят боклука директно на улицата от 5-я етаж,няма как
цените да са над Европейските.Рано или късно фундаментите си казват тежката дума.Last edited by X_Y; 09.06.2024, 17:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от danetha Разгледай мнениеГетото си е гето.А цените ни са като и над Европейски.Даже и децата знаят,че това няма как да продължи още дълго.
Цените е бъдеще ще са като в най-долнопробните гета по света.
https://www.plovdiv24.bg/novini/plov...-da-mi-2143377Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
той /с многото безмислени никове/ така го обича
дебел и да го взима вътрешно
кАжи кондореске многониковаА за другите безперспективни чакали шанса им клони към мунус 1 да купят някога камък върху камък.
Ето, жена ми и сестра и от Канада ще си купуват заедно апарт в Бургас, Лазур, 100К€ - тристаен бил, не съм запознат в детайли, това си е тяхна работа, влагат си кинтите от наследствената къща и добавят и така. Похвално, но аз съм извън играта.Last edited by bulgarian lev; 09.06.2024, 15:44.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Гетото си е гето.А цените ни са като и над Европейски.Даже и децата знаят,че това няма как да продължи още дълго.
Цените е бъдеще ще са като в най-долнопробните гета по света.
Двустаен апартамент в тази кооперация струва 100 хиляди евро, наемите са по 1000 лева. Един от живущите си хвърли боклука през терасата от петия етаж,
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
Коментар
-
Това няма дълго да е така. Като влезнем в еврозоната за една-две години нещата ще станат като в другите държави. За касиерки и шофьори ще е НЕВЪЗМОЖНО да купят в града. Костинброд, Нови хан, Елин Пелин, Нови Искър, Бухово, Божурище - това ще е максимумът им.
- 2 Харесвания
Коментар
-
после се местят на ихтиман, радомир и брезник
- 1 like
Коментар
-
Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
- 1 like
Коментар
-
Значи и за ватмани, шофери и касиерки от Лидъл имотите станаха достъпни. Само на шепа Чакали тук от форума им идва дебело вътрешно!
дебел и да го взима вътрешно
кАжи кондореске многониковаLast edited by ratten; 09.06.2024, 13:56.
Коментар
Коментар