Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Квадратният метър в София стига 10 000 евро, ще се спука ли имотният балон? (ВИДЕО) - Бизнес новините (businessnovinite.bg)
Има цени на имоти в столицата, които са се увеличили с 300% за 2 години, казва предприемачът Владимир Колев
===2079===
ФАКТ!
...а пред фактите, всички понижители са равни и следва само благоговейно да замъчат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.
- 1 like
Коментар
-
Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.ти май си добър член за партия величие, перфектния лъжец...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеПо темата..за ужас на десетки понижители, пазарът на НИ, продължава възходящия си тренд неумолимо! Когато си купих апартамента в Бургас, вноската по кредита ми беше 27% от дохода, сега е 16'6 % от месечния ми доход. Инвестирайте смело в имоти приятели, не вярвайте на лузъри!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
предполагам и се надявам, че залозите са в литри.
радев, облозите са за да се изпълняват!
не мишкувай а купи таам, каквото е нужно и го занеси с подходящи извинения на лордчето
Коментар
-
да беее... това е интересното
ние сме клиенти
а само ти ги знаеш условията
Ми че то 90% от клиентите подписват без да знаят всички условия.А и служителите умело лъжат.Един приятел с голям фирмен кредит го врътнаха брутално.Пратили му договора на мейл и там пишело 4.5% лихва.Отишъл подписал на хартия без да внимава и кат се прибира чете и оп изненада.Пишело 7,5% лихва.Ама и той ги врътна ,Не плати нищо и обяви фалит на ООД-то .Те продаоха обезпечението евтино и го апнаха с 200К еуро.Last edited by nradev1111; 18.06.2024, 22:21.
Коментар
-
а като видят, че дори с помощта на сметало не може да си изчисли гпр-то...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Лошото е, че няма да се обади в ЦКБ. И, аз се чудя защо продължавам да се връзвам на този индивид, който хем е губил няколко басове от мен и то в областта на правото и икономиката, но продължава да провокира. Сигурно през някой минал живот е бил язовец...
радев, облозите са за да се изпълняват!
не мишкувай а купи таам, каквото е нужно и го занеси с подходящи извинения на лордчетопрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Клиенти сте на банките по кредити ,ама не им знаете условията.Баси инвеститорите.Имал бил спомени
ние сме клиенти
а само ти ги знаеш условиятапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЗа да влезем заедно в банката , аз като клиент, а ти , като гост, ще те представя, като недоверчив мой интимен приятел, предвид новите евроатлантически ценности, вярвам, че ще те допуснат в банката с разбиране...препоръка е
- 1 like
Коментар
-
само първоначалната
след това по твое желание
и по мои спомени
Коментар
-
Оня ден ми се обадиха да ми предлагат потребителски кредит със "защита" демек застаховки.Сметах сметай и излезнаха 15 % на година.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Доста си неграмотен.Какво значи първоначално.Застраховката е за целия срок на кредита върху оставащата главница.Ако е ипотечен може и да минеш метър ама за поребителски не става защото няма обезпечение
само ти си грамотен тукапрепоръка е
- 1 like
Коментар
Коментар