IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ледчо пропуснал си още много никове . Верно са много чакащите повишение. Значи ще поскъпват имотките.

Коментар

• Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
      Анди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????

Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците

Ето я пак статистиката

Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение

и 8 очакват повишение

Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен

Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграунд
      пропуснал си купчо
      препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Ледчо ма ти колко мислиш получават нашенците които имат кофа метла лопата гъба и няколко почисващи препарата които са горди собственици на почистващи фирми?Какви наеми?Нали спят в две стаи по десет калпака.Един става друг ляга.Делят нами сметки.Мани не вярвай на глупостите които ти разправят тука.
        Познавам един дето взима повече от теб в АЕЦ-а и даже не му е напълно запълнена седмицата и не иска да поема повече работа та да има повече свободно време

Познавам и други дето чистят частни къщи и взимат по около 12 паунда на час

Не знам някой да получава под 1500 месечно това е за УК

По Италия и Испания може и да са по ниски заплатите но там и наемите са по ниски и живота е по евтин

Живееш си в някакъв твой измислен свят като Бота дето си мислите че само вие имате пари а другите лапат мухи

Коментар

• Анди кое не е по темата броя на активно очакващите повишение и понижение??????????????????

Таква статистика се прави редовно на борсите сред участниците

Ето я пак статистиката

Към момента само двама от активно пишещите Яндокса и Бота очакват понижение

и 8 очакват повишение

Ташунко - Ровера - Дъри - Лева - Лорда - Аз - Песито - Ратен

Също така е важно и кой какъв стаж има в този форум защото не може да се сравнява едно към едно мнението на хора които от години се интересуват от имоти с това на новорегистрирани потребители без никакъв бакграунд

Коментар

За 800 евро нкой на запад няма да си го премести от единият крачол в другия щото социала е повече

Те ако работят за по 800е няма да могат да си платят наема храната и транспорта и е по добре да си стоят в БГ
            Ледчо ма ти колко мислиш получават нашенците които имат кофа метла лопата гъба и няколко почисващи препарата които са горди собственици на почистващи фирми?Какви наеми?Нали спят в две стаи по десет калпака.Един става друг ляга.Делят нами сметки.Мани не вярвай на глупостите които ти разправят тука.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yandox Разгледай мнение

за 6 -ти път ще повторя
              че съм привърженик на ''еврейското правило ''

за мен дори и под 2016 да паднат
              няма значене

значение има за тези купили 2020 и 2021
              -всички ще инкасират парични загуби
              особено панелокупилите и тези
              със кредит :
              локациите пък са без значение в
              дългосрочен план
              Добре бе Янко разбрахме.Дишай спокойно..Ние купилите 2016 г сме ок значи.Ама да ти кажа че и миналата година купих на същите цени като 2016 и знаеш ли защо? Ами защото това ми беше 5 апартамент закупен от компанията.Така че да ти кажа че пари при пари отиват.

Коментар

не дават абсолютно никаква информация по темата
                КАКВО ПОСКЪПВАНЕ ОЧАКВАТЕ НА ИМОТИТЕ

продавай и взимай горницзта
                до 2 години ще си толкова
                но НАЗАД
                Ами, ако това не дава информация, като става въпрос за покупка от извора и момента-септември 21-ва когато ми предлагат с 8% повече върху покупната от мен цена, кое би дало повече инфо...тролски бълнувания след гледане в тавана ли...

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

В момента ми дават 7000€ горница за нещо, което съм купил преди 4 месеца
                  Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Така ли, аз писах поне 10 пъти, че съм направил покупка през април 21'ва.
                  и двете са просто едни написани изречения
                  най вероятно измислени
                  и не дават абсолютно никаква информация по темата
                  КАКВО ПОСКЪПВАНЕ ОЧАКВАТЕ НА ИМОТИТЕ
                  хихихи
                  както се пее в една италианска песен

parole parole parole

пс

продавай и взимай горницзта
                  до 2 години ще си толкова
                  но НАЗАД

Коментар

• https://www.investor.bg/analizi/91/a...ata-si-334604/

осмислете тази статия
                    времето на актива ИМОТ
                    е на привършване

понижението ще е много и дълго
                    хихихи

Коментар

кризата която ще настъпи ще свали цените на имотите
                      до цени на 2014 което всъщност си е до цени 2006
                      Хахахахахахааа, страхотни фантасмагории. В момента ми дават 7000€ горница за нещо, което съм купил преди 4 месеца

Коментар

това си е някаква твоя система
                        за тези 6 месеца имотите не са се повишили
                        изобщо
                        хихихи
                        Пак голяма ОПАШАТА лъжа!
                        Отчитаме най-силното полугодие от 2009-та насам. Време е за смяна на ника

https://www.capital.bg/biznes/imoti/...ara_na_imoti/a
                        Last edited by 13ADROL; 06.09.2021, 12:48.

Коментар

• кризата която ще настъпи ще свали цените на имотите
                          до цени на 2014 което всъщност си е до цени 2006

15 години ръст ще бъдат заличени
                          това е обаче една статистика и добра възможност за тези които не
                          са влезли в пазара 2020 и 2021 /разбира се след години /

последните дълго време няма да видят цените на които
                          направили закупуването
                          по причина - времетраенето на кризата -
                          тази ще е доста голяма

Коментар

съшо така май и вие не си вярвате в прогнозите

не пишете че се редите на опашка за пресни покупки СЕГА
                            на върха на цените на НИ
                            Така ли, аз писах поне 10 пъти, че съм направил покупка през април 21'ва.

Коментар

Твоите 6 месеца изтичат Октомври и ти се превръщаш в поредният провален пророк
                              Game of Clowns, винаги има нова дата и нов ник. Новите епизоди са малко скучни и добре, че е крети да разнообрази малко фабулата. Виж как усети втръсването на антагониста брокер и вкара нов архетип - затворник. Опита си е опит (така се троли Янко, не като тебе - хахаха - брокер, хахаха - спад).

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение

Хайде ,нека да е поне от 2016 г. ,че ти миналия месец купи на цени от 2016 г. хахаха
                                Ако така мислиш продавай бързо апартаментите в Боровец и къщата в Поморие, че се мина ама май и ти не си вярваш на прогнозите
                                съшо така май и вие не си вярвате в прогнозите

не пишете че се редите на опашка за пресни покупки СЕГА
                                на върха на цените на НИ

Коментар

Working...
                                X