Първоначално изпратено от два_таралежа
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тук в темата имаше такъв случай. Един подобен индивид приветства ковида с "Welcome Covid19!" като се надяваше ковида да доведе до спад на цените, пък то както винаги стана точно обратното на това на което се радваше. Този има дарбата да се радва на събития в негов ущърб.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
произнася се банкороП
нещо като робокоП
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Три години не са ми вдигнали лихвата!!! Три години!!!!!! Остават ми две години докато си изплатя апартамента, едва две години!!! Дали съм банкороб или лъжепрофесУра трябва да бъде разпнат на кръст пред студентите си между два слона?
нещо като робокоП
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Дигат само гъза си от стола , ама и от това файда нема!
- 1 like
Коментар
-
Хахахахахахаха, даже още споменават, безвъзвратно отминалата 2021г. Явно са се надявали точно след ковида да захлупят, а цените точно тогава се изстреляха и те почнаха по-бързо да мигат на парцалиLast edited by X_Y; 20.02.2024, 21:46.
Коментар
-
Хахахахахахаха, даже още споменават, безвъзвратно отминалата 2021г. Явно са се надявали точно след ковида да захлупят, а цените точно тогава се изстреляха и те почнаха по-бързо да мигат на парцали
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от COVID-19 Разгледай мнение
Ама, молА ви се...
Този е крадец от Ментел.
поканени за беседа-предсказание+заклинание за цените на имотиту
без да имам ни най-малка идея, откъде са решили, че ще знае нещо по тематапрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
еми, спестяванията коги стигаха за двустаен, дремаха и бутаха цените
сега по груби строежи се оглеждатLast edited by X_Y; 20.02.2024, 21:42.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеМинавам само да ви кажа един ФАКТ, подкрепен с доказателство.
Та: До момента нямаме някой който да е закупил имот и да съжалява за постъпката си, НО имаме такъв който съжалява, че НЕ Е купил.
доказателството...
[ATTACH=CONFIG]n4158565[/ATTACH]
Ако този ФАКТ не ви говори достатъчно красноречиво защо надигат такъв вой олимпийците, то вие не сте за тази тема.
Този е крадец от Ментел.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеНали сте наясно, че много скоро изтича срока за данъчно облагане "печалба" при продаване на имот закупен през вихъра на строенето от 2021г. Има хиляди "инвеститори", които са готови да ги изкарат на пазара. Как ли ще повлияе на цените? Предстои да разберем
Може би трябва да гледаме от момента на най-много разрешения за строеж, та после да добавим 2-3 години за АКТ16 и после още 3 години за срока за облагане на препродажба.
Не мога да знам, но не бих очаквал огромен ефект.
- 1 like
Коментар
-
Минавам само да ви кажа един ФАКТ, подкрепен с доказателство.
Та: До момента нямаме някой който да е закупил имот и да съжалява за постъпката си, НО имаме такъв който съжалява, че НЕ Е купил.
доказателството...
Ако този ФАКТ не ви говори достатъчно красноречиво защо надигат такъв вой олимпийците, то вие не сте за тази тема.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BGИ същевременно показвам, че си се цанил за РОБ на банките.
Страхотен "пример" за роб на банките съм точно аз, хахаха, питай Берти, дето остатъка от главницата ми се равнява на инвестициите само на БФБ, а навярно, отделно и на физическото злато, дето наскоро не съм го мерил на кантарчето, дето ми го продаде един паки. В IBKR имам сумата в размер на още един остатък на главницата по потребителския ми кредит, част от която 1800$ съм набил в RIO, другите, които съм превел, няма да ти кажа, къде ще ги влажа, щото на прУфесУр не се подсказва, та да обобщим, такъв невероятен банкороб съм точно аз, че имам на три места опции по размер на цялата ми оставаща главница по потребителския ми кредит.Last edited by X_Y; 20.02.2024, 21:18.
- 1 like
Коментар
Коментар