Първоначално изпратено от БОНВИВАН1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеЕ какво да е, апартамента или акциите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Май си понатиснал копчето на нулата в повече:-)
Баба ти и дядо ти ако са живи много ще се зарадват ако разберът, че ще продаваш това което са ти оставили.
Ако не са живи има една приказка в гроба ще се обърнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Бравос, ем стартъп, ем дава 15 хиляди франка дивидент на нископлатените. Магнит е тая тема, магнит! Абе, верно ли имаш акции за 2 млн франка, а бичиш нощни смени?
Е какво да е, апартамента или акциите ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнениеТи какво би ме посъветвал , да продам акции които струват под 200000 и носят 15000 годишно или апартамента , който мисля че трябва да е около 300000 и носи 9000 годишно ?
Баба ти и дядо ти ако са живи много ще се зарадват ако разберът, че ще продаваш това което са ти оставили.
Ако не са живи има една приказка в гроба ще се обърнат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Дивидентите е към 15000 франка и е от акции, които съм получил за 3 години нископлатена работа в стартъп, който излезна на борсата.Last edited by BONI; 17.06.2024, 07:01.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
Ха,ха,ха...
Важното е кога си влязъл и ако не си ги кеширал тези 1000% ръст са само мечти.
И накрая да не забравяме , че борсата е като лотарията. 10 губят- 1 печели.
И още по-накрая УМНИЯТ печеливш накрая излиза и инвестира в имоти или злато.
Глупавите наливат пак в борсата и рано или късно зануляват.
Като цяло в борсата предимно печелят брокери, посредници и мажовци.
Успехи!
Ние тухладжиите се радваме на 2-3-5% сигурна доходоносност..
В момента уча в Швейцария. Издържам се от дивиденти от малко акции от компания, в която работех преди и от наема на апартамента. Апартамента носи към 9000 франка годишно, а баба ми и дядо ми са се блъскали цял живот за него. Дивидентите е към 15000 франка и е от акции, които съм получил за 3 години нископлатена работа в стартъп, който излезна на борсата. За да живея тук ми трябват 35000 франка годишно и и тези 11000, които не ми стигат трябва да ги изработя и то нощни смени защото имам ограничения какво и кога мога да работя. Нощните смени не се отразяват добре на резултатите ми. Мисля да продам или акции или апартамента за да мога да не работя и да се съсредоточа върху ученето. Ти какво би ме посъветвал , да продам акции които струват под 200000 и носят 15000 годишно или апартамента , който мисля че трябва да е около 300000 и носи 9000 годишно ?Last edited by rverb; 17.06.2024, 07:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Ами така е като носа ти не стига по - далече от Анталия. В Испания, Португалия, Италия, Черна гора, Хърватско вече има много по-читави оферти, ама ти как да знаеш я…важното е да има мазен кебап на корем.
Вие къде намирате добри оферти ?Last edited by rverb; 17.06.2024, 06:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
По скоро са умъртвили 105К еуро.Баси вложението.Има да се изплаща 40 години.
Last edited by X_Y; 17.06.2024, 09:35.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Нищо не съм изтървал.Добре че не купих.Освеен това беше без ТЕЦ и имаше само на последен етажпрепоръка е
Коментар
-
Нищо не съм изтървал.Добре че не купих.Освеен това беше без ТЕЦ и имаше само на последен етажLast edited by X_Y; 17.06.2024, 09:36.
Коментар
-
Я, какво пишело в дневник:
Заради туристите на испанския остров Майорка, наемите в последните години се увеличиха и сега някои от жителите могат да си позволят да живеят само в мизерни, малки жилища с влага и хлебарки. Заради скъпите жилища, някои от хората пък са се изнесли да живеят в кемпер.
ХАХАХА ХАХАХАХАХАХА, А аз се чудя защо имало тука толкова фрустриран тамошен представител на перона
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Влагат си със сестра си кинтите от продажбата на наследствената къща, която е от майка им и баща им. А и сестра и с канадеца искат да имат нещо в Бг и да го ползват когато идват. А и имам чувството че ще се върнат в Бг един ден. Така че двете са купувачи и собственички. Аз и да имам по право съсобственост като съпруг не ща и нямам претенции нито сега, нито за в бъдеще. Нека си е тяхно. Апарта е с две тераси и две спални, това е добре, широка голяма баня.
Коментар
Коментар