Първоначално изпратено от AMG2023
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 5 Харесвания
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Твърде много си повярвахте сега идва отрезвяването а то е че живееш в най-мръсната и корумпирана страна в ЕС, с най-нисък стандарт.
Никой не купува сляп ли си брокеразе?
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Много се забавлявах тогава. И в таксито и по улиците на София до дома, шляпам на български, народ зяпа. Хахаха, много яко беше. Арабите им се удава, научил съм български и то без акцент. Хахаха!
https://www.facebook.com/share/r/DGMrZMqqZETM6UZt/
Случйно да имаш приятел зъбар, който също да има афинитет към подобен начин на обличане? (българин с брада "втори номер")Написаното по-горе е единствено и само лично мнение.
Коментар
� -
Притежаването на жилище в САЩ е станало с 26% по-скъпо от началото на пандемията - Investor.bg
за пореден път се убеждавам, че от деЦката по-убаво нема.
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
това е защото не откривате иронията
а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Финансовата част не му я оспорвам. Личната обаче ме втрещи.
а и форумът е такъв - който е добре с "математиката" , по подразбиране е добър и в останалото
Коментар
� -
Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение
господари на света са младите поколения !!! - как мислите че ще изплащат стотиците трилиони заети от техните крадливи предшиственици
ако не знаете , тройните цени на имотите са част от тази тяжест /договор - който купи 1 , плаща още 2 заради същото това бреме
младите може да са различни , но не са глупави
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Онемях. И ми дожаля. Оставете човека.
ако не знаете , тройните цени на имотите са част от тази тяжест /договор - който купи 1 , плаща още 2 заради същото това бреме
младите може да са различни , но не са глупави
Last edited by corner; 10.06.2024, 14:54.
Коментар
� -
Привет,
аз си мислех, че само баща ми е луд и харчи за непродаваеми провинциални имоти на затънтени и забутани места, но не е така.
Един чичо наскоро е купил 4-ти селски имот в едно село, като първите 3 имота са доста евтини и ги е купил за без пари (2 хил лв, 1,5 хил. лв, 3 хил.лв някъде), но 4-тия е скъп - реновирана селска къща с 2 бани. Неговото семейство не харесва там и не ходят. И това не се промени дори с покупката на тази реновирана къща. Един ден ще има проблем при изчистването им, няма да има клиенти и дори да има, ще е на загуба.
А иначе човекът е доста пестелив, всяко левче си смята и прибира, като един от колегите тук,
Коментар
� -
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Ти виж само степенуването, начина на мислене и презрението на човек който иска да има достъп до имоти. Сам не осъзнава че багажа и позицията му отрежда присъда на вечен лузър...до неговото време са старчески дом. Хахаха, баси европееца от 21-ви век. Всички в Хосписи, а той с парите и имотите им по света.
Злобче с верно мека пишка.
Коментар
� -
Колко е хубаво да гледаш озлобени и изгладнели брокерази.Вижда се как мизерията се промъква през краката им.
На ти сега високи набалончени цени Ганьо, яж въздух сега нали това искаше.
С Тиква премиер и Шопар зад гърба му ще видим дали Софето няма да е гето.Да видим брокеразите колко още ще издържат
- 3 Харесвания
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Абе важното е да се вози и да се кефи. (само да не забравя да им слага смазки, грес, вазелин или каквото там е нужно)
https://grandhotelmillenniumsofia.bg...inbow-package/
- 1 like
Коментар
� -
Първоначално изпратено от два_таралежа
Подозирах те аз, че си новия накавръков. Не се притеснявай, ние сме толерантни към такива като вас жендърите.
===2079===
Обичаш ли некупувани домати?
ама май съм попаднал на сбирка на застаряващи консерви с мислене и идеали от времето на комунизма.( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби
- 1 like
Коментар
�
Коментар