IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение

Ъх, то на всички е ясно, кой е Адреналинчо от пернишките села, дошъл сред гражданите да учи география и да се изказва нескопосано в икономическите форуми.
    АНа хайде моля ти се!
    Пернишките села не, а пернишките градове от където имам корен , градовете където също имам имоти, но съм роден в шейново и отраснал в София, на 14 бях вокал в рок група и ако някога съм си представял, че ще водя полемика с прост туземец като теб от най-дивите паланки, щях да си подготвя подходящ речник..

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL

Така ли определи комарджийската ти кратуна? През май бях 5 дни, през юли -два, а през август планирам 10.
      Ама засега само си планирал.
      Резултатите кога, питам аз!

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение

Научи първо азбуката като пишеш в тази тема най-сетне! Съдията и Лева нямат нито стотинка кредит. Аз имам. Таман 1/25 част от активите ми..сега на чий гроб ще ревеш понижителю сладък?
        Джуджак, ти на сички ъпърляшки никове им знаеш джобните.
        Като ви слушкам магарешкия рев и ми се иска да ти повярвам, ама ни могъ.
        И съм ти казал да четеш!

Коментар

Адреналинчо, мале, олеле божке, завалията.
          Набълбукахте се с кредити, станахте роби на банките и сега камшикът ще играе по потния работнически гръб.
          Лъже завалията ,остави го. Купил е 1 кубик морски бриз .

Коментар

Набълбукахте се с кредити, станахте роби на банките и сега камшикът ще играе по потния работнически гръб.
            какви кредити бре? Живея у наследствената каравана на баба и дедо. Инче камшика започна наистина яко да играе по потния работнически гръб.

Коментар

Много им бега икономическата логика на хора от село като рулетката...хахаха ..ние сме нон стоп на морето, щото си имаме имоти там, а мизерника се хвали, че бил на плаж....все едно ние да се хвалим, че закусихме тази сутрин...страшна работа са това понижителите, Яндоксчо казва, че тези цени са страшно надценени за него и родата му...хахаха, хихихи
              Ъх, то на всички е ясно, кой е Адреналинчо от пернишките села, дошъл сред гражданите да учи география и да се изказва нескопосано в икономическите форуми.
              Ама хайде моля ти се!
              Last edited by Три без коз; 02.08.2021, 23:28.

Коментар

Научи първо азбуката като пишеш в тази тема най-сетне! Съдията и Лева нямат нито стотинка кредит. Аз имам. Таман 1/25 част от активите ми..сега на чий гроб ще ревеш понижителю сладък?

Коментар

• Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение

а аз 7 месеца (и пак малко ми се видя) Ама от днес съм пръв пролетарий, пак требе да обслужвам хаспела и да нося кофите с вар в тая жега.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

Аз почивах 17 дни.
                    а аз 7 месеца (и пак малко ми се видя) Ама от днес съм пръв пролетарий, пак требе да разглеждам дела и да раздавам правосъдие.
                    Last edited by the Judge; 02.08.2021, 23:09.

Коментар

Блеки, не е сам. Останалите сме по плажовете и харчим яко кеша, дето на вас ви липсва.
                      Немате кеш, нема плаж!
                      Аз почивах 17 дни.
                      Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

не се чуди.
                        M0, M1, M2, M3 + стадото е тръгнало и вече ускорява .... накъде само пастирите знаят.
                        може пък да е за хубаво - някоя сянка да починат и да преживят, а може и да е към стригане, а може и да е към кланницата.
                        нямам ясен отговор накъде, но е факт, че в момента апетитът за имоти в купувачите прави продавачите още по-лакоми и гледаме какви ли не лудории по пазара.

ПП за да няма спекулации нищо нямам за продан. купувам само ако видя потенциал.
                        Имаш напредък в прогнозите в смисъл че нямаш ясен отговор накъде. Аз също нямам ясен отговор, но погребах кеша там където имам такъв. В акции и жълто съм оставил за зор, както и гарантирани кешови вземания, които ми покриват наф1,5% привлечения ресурс. Всеки месец този small fraction става все по-small.

Коментар

баш на аквариуса ли налетя? Той е от Варна, има бизнес да те купи поне 7 пъти (барабар с имотите на цялата ти рода), Дъри също е с имот на морето, Лордиевич тоже, аз също съм в групата. Караме море по няколко месеца в годината, както пак по толкова хързулкаме ските. Кеша липсва на перонците като вас, затуй и плачете срещу високите цени.
                          мажеш ли редовно ските
                          препоръка е

Коментар

баш на аквариуса ли налетя? Той е от Варна, има бизнес да те купи поне 7 пъти (барабар с имотите на цялата ти рода), Дъри също е с имот на морето, Лордиевич тоже, аз също съм в групата. Караме море по няколко месеца в годината, както пак по толкова хързулкаме ските. Кеша липсва на перонците като вас, затуй и плачете срещу високите цени.
                            Много им бега икономическата логика на хора от село като рулетката...хахаха ..ние сме нон стоп на морето, щото си имаме имоти там, а мизерника се хвали, че бил на плаж....все едно ние да се хвалим, че закусихме тази сутрин...страшна работа са това понижителите, Яндоксчо казва, че тези цени са страшно надценени за него и родата му...хахаха, хихихи

Коментар

https://m.24chasa.bg/novini/article/10043272

Невиждан ръст.
                              Хайде сега да сравним кой е Клаудио Борио, Денис Иган и Енрике Мартинес Гарсия. Кои са те и кой е бедното ненужно психарче Yandox???
                              не се чуди.
                              M0, M1, M2, M3 + стадото е тръгнало и вече ускорява .... накъде само пастирите знаят.
                              може пък да е за хубаво - някоя сянка да починат и да преживят, а може и да е към стригане, а може и да е към кланницата.
                              нямам ясен отговор накъде, но е факт, че в момента апетитът за имоти в купувачите прави продавачите още по-лакоми и гледаме какви ли не лудории по пазара.

ПП за да няма спекулации нищо нямам за продан. купувам само ако видя потенциал.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

https://m.24chasa.bg/novini/article/10043272

Невиждан ръст.
                                Хайде сега да сравним кой е Клаудио Борио, Денис Иган и Енрике Мартинес Гарсия. Кои са те и кой е бедното ненужно психарче Yandox???
                                Е ти па ебати и сравнението направи?! Все едно да сравняваш Ферари, Ламбурджини, и Лотус със саморъчно правена строителна ръчна количка.

Коментар

Working...
                                X