Първоначално изпратено от Три без коз
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Научи първо азбуката като пишеш в тази тема най-сетне! Съдията и Лева нямат нито стотинка кредит. Аз имам. Таман 1/25 част от активите ми..сега на чий гроб ще ревеш понижителю сладък?
Като ви слушкам магарешкия рев и ми се иска да ти повярвам, ама ни могъ.
И съм ти казал да четеш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Три без коз Разгледай мнение
Адреналинчо, мале, олеле божке, завалията.
Набълбукахте се с кредити, станахте роби на банките и сега камшикът ще играе по потния работнически гръб.
- 1 like
Коментар
-
Набълбукахте се с кредити, станахте роби на банките и сега камшикът ще играе по потния работнически гръб.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Много им бега икономическата логика на хора от село като рулетката...хахаха ..ние сме нон стоп на морето, щото си имаме имоти там, а мизерника се хвали, че бил на плаж....все едно ние да се хвалим, че закусихме тази сутрин...страшна работа са това понижителите, Яндоксчо казва, че тези цени са страшно надценени за него и родата му...хахаха, хихихи
Ама хайде моля ти се!Last edited by Три без коз; 02.08.2021, 23:28.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от the Judge Разгледай мнение
а аз 7 месеца(и пак малко ми се видя) Ама от днес съм пръв пролетарий, пак требе да обслужвам хаспела и да нося кофите с вар в тая жега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
Аз почивах 17 дни.(и пак малко ми се видя) Ама от днес съм пръв пролетарий, пак требе да разглеждам дела и да раздавам правосъдие.
Last edited by the Judge; 02.08.2021, 23:09.
Коментар
-
Блеки, не е сам. Останалите сме по плажовете и харчим яко кеша, дето на вас ви липсва.
Немате кеш, нема плаж!Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
не се чуди.
M0, M1, M2, M3 + стадото е тръгнало и вече ускорява .... накъде само пастирите знаят.
може пък да е за хубаво - някоя сянка да починат и да преживят, а може и да е към стригане, а може и да е към кланницата.
нямам ясен отговор накъде, но е факт, че в момента апетитът за имоти в купувачите прави продавачите още по-лакоми и гледаме какви ли не лудории по пазара.
ПП за да няма спекулации нищо нямам за продан. купувам само ако видя потенциал.
Коментар
-
баш на аквариуса ли налетя? Той е от Варна, има бизнес да те купи поне 7 пъти (барабар с имотите на цялата ти рода), Дъри също е с имот на морето, Лордиевич тоже, аз също съм в групата. Караме море по няколко месеца в годината, както пак по толкова хързулкаме ските. Кеша липсва на перонците като вас, затуй и плачете срещу високите цени.препоръка е
Коментар
-
баш на аквариуса ли налетя? Той е от Варна, има бизнес да те купи поне 7 пъти (барабар с имотите на цялата ти рода), Дъри също е с имот на морето, Лордиевич тоже, аз също съм в групата. Караме море по няколко месеца в годината, както пак по толкова хързулкаме ските. Кеша липсва на перонците като вас, затуй и плачете срещу високите цени.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://m.24chasa.bg/novini/article/10043272
Невиждан ръст.
Хайде сега да сравним кой е Клаудио Борио, Денис Иган и Енрике Мартинес Гарсия. Кои са те и кой е бедното ненужно психарче Yandox???
M0, M1, M2, M3 + стадото е тръгнало и вече ускорява .... накъде само пастирите знаят.
може пък да е за хубаво - някоя сянка да починат и да преживят, а може и да е към стригане, а може и да е към кланницата.
нямам ясен отговор накъде, но е факт, че в момента апетитът за имоти в купувачите прави продавачите още по-лакоми и гледаме какви ли не лудории по пазара.
ПП за да няма спекулации нищо нямам за продан. купувам само ако видя потенциал.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеhttps://m.24chasa.bg/novini/article/10043272
Невиждан ръст.
Хайде сега да сравним кой е Клаудио Борио, Денис Иган и Енрике Мартинес Гарсия. Кои са те и кой е бедното ненужно психарче Yandox???
Коментар
Коментар