Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
ВидЕхме ги вашите "имоти"......
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Да, ама спря да споделя за фамилията, кой знае колко имота още захлупиха тати, мама и кака докато той съветваше да не се купува от 7 години, че и отпреди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Стоицизъм. Уви подобно на този на Евго е канализиран в леко погрешна посока. Но буди респект.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Чакалите никога няма да имат нашите имоти, само да гледат здравето си, тази злоба ги яде отвътре, но дори не се усещат...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
бетерчо, къде си правил селфито?
[ATTACH=CONFIG]n4202722[/ATTACH]Така като гледам ми прилича на Оброчище.
- 2 Харесвания
Коментар
-
бетерчо, къде си правил селфито?
[ATTACH=CONFIG]n4202722[/ATTACH](майтапът на страна, осраха хубавия курорт).
Last edited by Minaiivan; 12.08.2024, 22:12.
- 1 like
Коментар
-
П.С бараката не снимай, че ши та бъзикат през ден.
- 4 Харесвания
Коментар
-
При съседа, специално изтичках и го помолих да ми отвори да щракна една снимка, че чакалите ме налазиха с острите си зъбки.
- 1 like
Коментар
-
Ние до колко и на каква възраст сме се събуждали можеш само да мечтаеш, гледай да запазиш каката че има хубаво къще, както казваш с потенциал 6К€ наем седмично. Чудесно. Ти си правил снимката, точно това си и помислих, но като казваш семейната вила - да уточня: Ти ползваш, но не си собственик. Капиш? Що я изряза, нямаше да я търсим с Интерпол, да не видим че е хубава ли? Ние нямаме съмнение ни най-малко.Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:05.
Коментар
-
При съседа, специално изтичках и го помолих да ми отвори да щракна една снимка, че чакалите ме налазиха с острите си зъбки.
На тебе ти ги пускам - ти ще си избереш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
И тя ползва. На родителите, естествено, ако е Италия, където кисненето в деЦките е занимание отнемащо поне милениум.
Католици. Демек мацката има още десет братя и сестри (щото папата е забранил презерватива и всичките са “сепарато”, но никогаж “диворциато”).
Общо взето стабилна геронтокрация и бавнисима смяна на поколенията (справка деди Берлускони), а са и дълголетни и витални до много късно …
Да не те открехвам какви пуническите войни бледнеят пред разпределението на наследство в латинска фамилия. Естествено до нашия романтично драматичен лирически герой, младият Вертер нищо няма и да дойде, защото се следват стриктно принципите на римското право изобретено от гениални юристи преди има няма около 2000 години, а принципът е, че ва̀жи само пряката кръвна линия. Нема съпрузи, нема съпруги, нема конкубинки
Коментар
-
...остави го момъка да се радва.
Коментар
-
Стига си ги сапунисвал. Това не е изглед от твоята вила.Къде си го снимал това?
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеКолето напусна безславно темата, но щеше да бъде истиски мъж, ако беше написал: "Момчета и момичета, сбърках и се отказвам да пиша повече" Така щеше да засенчи неговия ментор показвайки се като мъж.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар