IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Е тогава за какви фотографи говорите ? Не е ли време да спрете да се опитвате да ме дразните ? Прави лошо впечатление. Вчера ми говорехте за наеми, днес за фотографи. Не разбирате ли че сме на различни нива и първо, няма какво да делим, второ, няма как да ме засегнете ?
    Студент ли си или работиш? Казах ще има позволими наеми в Бг, а предполагам и в страните от Западна Европа. Не е необходимо да купуваш, ползвай квото можеш от италианката ако имаш сериозна връзка и си свиркай. Под наем ли живееш или в собствено жилище? Не се набутвай с непосилни кредити, а и собствени средства да имаш ще ти трябват за друго, сам каза - развивай и инвестирай в образование, цените са безбожни да ги налееш в някой имот. Чак след доста години ако изобщо тогава си заслужава и живота не е тогава в съвсем други рамки можеш да мислиш да купуваш имот. Ясен ли съм и кратък със съветите?
    Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Това всъщност е малко неразбираемо. В България данъците са по-ниски от тези в Англия и би имало повече смисъл да се стремят да бъдат резиденти на България.Поне фирмата можеше да е регистрирана в България.
      Или в която и да е английска офшорна зона.

Както ти каза “Радев” чужди фирми в България заради данъци не се местят

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това го разбрах. Нали и аз купих къщата от англичанин, жена му беше председатвл на управителния съвет на фирмата в Англия. Мотивите са били идентични.
        Това всъщност е малко неразбираемо. В България данъците са по-ниски от тези в Англия и би имало повече смисъл да се стремят да бъдат резиденти на България.Поне фирмата можеше да е регистрирана в България и да имат медицинска помощ
        Last edited by rverb; 13.08.2024, 00:58.

Коментар

Даже и не са продавали никога нищо. Смятали са че е връх 2017 и нали са демо играчи продават наужким. Щото нищо нямат, някои от тях чакат да наследят нещо в прованса. И ги е яд че цените катерят нагоре. В прованса не. И на фондовите нямат нищо, само следят индексите. Казах ти, Радев и сина му особено има добри позиции там и си купи момчето отдавна. Без да слуша Радев.
          ААА не си прав.Два пъти не ме послуша и загуби пари.Не много.Отогава слуша и лапа яко.За последната година "само" 24%
          Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:24.

Коментар

Апартамент в Бг ли ще продаваш? Всяка продажба която има за цел да вкара кинтите в някаква друга инвестиция или реализация има смисъл, независимо от тренда. Това е така. Лошото е че колегите от перона нито ще продадат, щото нямат какво, нито купиха на цени 5 пъти по-ниски от сегашните, нито ще купят. А ти си отскоро тук, затова ти казвам, плочите им ги слушам от 2015. Дългосвирещи с една песен.
            Късмет ти желая.
            Благодаря
            Last edited by rverb; 13.08.2024, 00:58.

Коментар

Това го разбрах. Нали и аз купих къщата от англичанин, жена му беше председатвл на управителния съвет на фирмата в Англия. Мотивите са били идентични.
              Е тогава за какви фотографи говорите ? Не е ли време да спрете да се опитвате да ме дразните ? Прави лошо впечатление. Вчера ми говорехте за наеми, днес за фотографи. Не разбирате ли че сме на различни нива и първо, няма какво да делим, второ, няма как да ме засегнете ?

Коментар

Аз се надявам най-късно през Септември да продам апартамента. Да говорим следващата година правилно ли е или не. Честно казано мен цената дори не ме бърка, парите трябва да ми освободят време за да си вдигна резултатите и да мога да се реализирам по-добре след това. При нас е важно с какви професори си работил а те приемат според резултатите. Все пак ще ми е интересно да видя докога може да продължи тази лудост с имотите в България

Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.
                Апартамент в Бг ли ще продаваш? Всяка продажба която има за цел да вкара кинтите в някаква друга инвестиция или реализация има смисъл, независимо от тренда. Това е така. Лошото е че колегите от перона нито ще продадат, щото нямат какво, нито купиха на цени 5 пъти по-ниски от сегашните, нито ще купят. А ти си отскоро тук, затова ти казвам, плочите им ги слушам от 2015. Дългосвирещи с една песен.
                Късмет ти желая.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Аз сериозно съм намислил да се свържа с човека, освен Бетера и danetha трябва да му плаща сериозни обезщетения. Тогава да ги видим, колко сериозни са им портфейлите, ще е много интересно.. сега, Фрости също е в играта. Сигурен съм, че човека много ще се зарадва да получи обезщетения от такива трима мастити инвеститори
                  Легай да почиваш

Коментар

Даже и не са продавали никога нищо. Смятали са че е връх 2017 и нали са демо играчи продават наужким. Щото нищо нямат, някои от тях чакат да наследят нещо в прованса. И ги е яд че цените катерят нагоре. В прованса не. И на фондовите нямат нищо, само следят индексите. Казах ти, Радев и сина му особено има добри позиции там и си купи момчето отдавна. Без да слуша Радев.
                    Аз се надявам най-късно през Септември да продам апартамента. Да говорим следващата година правилно ли е или не. Честно казано мен цената дори не ме бърка, парите трябва да ми освободят време за да си вдигна резултатите и да мога да се реализирам по-добре след това. При нас е важно с какви професори си работил а те приемат според резултатите. Все пак ще ми е интересно да видя докога може да продължи тази лудост с имотите в България

Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.В Рим , ако се изключи центъра, цените са като в София, което не е нормално.
                    Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:23.

Коментар

Опитах се да Ви обясня че има и друг свят, но явно излиза извън рамките на какво бихте могли да разберете Само да драснем повърхността. Ако вилата е на юридическо лице няма персонална отговорност за данъци, няма прехвърляне на собственост при наследяване и разходите всъщност могат да бъдат декларирирани и да си намалите данъците ако имате приходи както е случая с наема на маслиновата горичка. Естествено, имате контрол върху юридическото лице така че можете да взимате решения, но в най-лошия случай носите отговорност като управител.В случая с Италия наследствените данъци са сравнително ниски , но имате ли имот регистриран на Ваше име може да се стигне до плащане на данъци върху целия Ви доход дори този извън Италия..

Коментар

Той ми обяснява причините! Той, студента на квартира ми обяснява причини в тема за имоти, той студента на квартира ще обяснява нещо на човек с 6 имота, 4 от които в областни центрове. Той, кой е той? Какъв е той?
                        Къщата в Радомир прехвъли ли милион вече?
                        Last edited by nradev1111; 13.08.2024, 00:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Всичко е възможно в анонимен форум
                          Абсолутно верно.Даже може да има и "елитни" адвокати" които консултират мастити испански бизнесмени,ама не знаят колко е погасителната давност за периодични плащания

Коментар

• Той ми обяснява причините! Той, студента на квартира ми обяснява причини в тема за имоти, той студента на квартира ще обяснява нещо на човек с 6 имота, 4 от които в областни центрове. Той, кой е той? Какъв е той?
                            Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:21.

Коментар

Лев, този играч, не ти ли звучи, същият, като laconic, който през 2021г. когато си купих апартамента в Бургас, обясняваше, че е продал на връх и от точно този момент, цените щяли да почнат да падат? Цените после се взривиха нагоре.
                              Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:21.

Коментар

Е, в момента ползва, не е собственик. А ако наследи с още куп братя и сестри смятай какво се случва. Ама нашето българче е просто фотографа на семейната им собственост.
                                Опитах се да Ви обясня че има и друг свят, но явно излиза извън рамките на какво бихте могли да разберете Само да драснем повърхността. Ако вилата е на юридическо лице няма персонална отговорност за данъци, няма прехвърляне на собственост при наследяване и разходите всъщност могат да бъдат декларирирани и да си намалите данъците ако имате приходи както е случая с наема на маслиновата горичка. Естествено, имате контрол върху юридическото лице така че можете да взимате решения, но в най-лошия случай носите отговорност като управител.В случая с Италия наследствените данъци са сравнително ниски , но имате ли имот регистриран на Ваше име може да се стигне до плащане на данъци върху целия Ви доход дори този извън Италия
                                Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:02.

Коментар

Working...
                                X