Първоначално изпратено от rverb
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
-
Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение
Това всъщност е малко неразбираемо. В България данъците са по-ниски от тези в Англия и би имало повече смисъл да се стремят да бъдат резиденти на България.Поне фирмата можеше да е регистрирана в България.
Както ти каза “Радев” чужди фирми в България заради данъци не се местят
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Това го разбрах. Нали и аз купих къщата от англичанин, жена му беше председатвл на управителния съвет на фирмата в Англия. Мотивите са били идентични.Last edited by rverb; 13.08.2024, 00:58.
- 1 like
Коментар
-
Даже и не са продавали никога нищо. Смятали са че е връх 2017 и нали са демо играчи продават наужким. Щото нищо нямат, някои от тях чакат да наследят нещо в прованса. И ги е яд че цените катерят нагоре. В прованса не. И на фондовите нямат нищо, само следят индексите. Казах ти, Радев и сина му особено има добри позиции там и си купи момчето отдавна. Без да слуша Радев.
Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:24.
Коментар
-
Апартамент в Бг ли ще продаваш? Всяка продажба която има за цел да вкара кинтите в някаква друга инвестиция или реализация има смисъл, независимо от тренда. Това е така. Лошото е че колегите от перона нито ще продадат, щото нямат какво, нито купиха на цени 5 пъти по-ниски от сегашните, нито ще купят. А ти си отскоро тук, затова ти казвам, плочите им ги слушам от 2015. Дългосвирещи с една песен.
Късмет ти желая.Last edited by rverb; 13.08.2024, 00:58.
Коментар
-
Това го разбрах. Нали и аз купих къщата от англичанин, жена му беше председатвл на управителния съвет на фирмата в Англия. Мотивите са били идентични.
- 1 like
Коментар
-
Аз се надявам най-късно през Септември да продам апартамента. Да говорим следващата година правилно ли е или не. Честно казано мен цената дори не ме бърка, парите трябва да ми освободят време за да си вдигна резултатите и да мога да се реализирам по-добре след това. При нас е важно с какви професори си работил а те приемат според резултатите. Все пак ще ми е интересно да видя докога може да продължи тази лудост с имотите в България
Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.
Късмет ти желая.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Аз сериозно съм намислил да се свържа с човека, освен Бетера и danetha трябва да му плаща сериозни обезщетения. Тогава да ги видим, колко сериозни са им портфейлите, ще е много интересно.. сега, Фрости също е в играта. Сигурен съм, че човека много ще се зарадва да получи обезщетения от такива трима мастити инвеститори
- 1 like
Коментар
-
Даже и не са продавали никога нищо. Смятали са че е връх 2017 и нали са демо играчи продават наужким. Щото нищо нямат, някои от тях чакат да наследят нещо в прованса. И ги е яд че цените катерят нагоре. В прованса не. И на фондовите нямат нищо, само следят индексите. Казах ти, Радев и сина му особено има добри позиции там и си купи момчето отдавна. Без да слуша Радев.
Прованс се нарича всичко извън Рим. София също е прованс.В Рим , ако се изключи центъра, цените са като в София, което не е нормално.Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:23.
- 1 like
Коментар
-
Опитах се да Ви обясня че има и друг свят, но явно излиза извън рамките на какво бихте могли да разберетеСамо да драснем повърхността. Ако вилата е на юридическо лице няма персонална отговорност за данъци, няма прехвърляне на собственост при наследяване и разходите всъщност могат да бъдат декларирирани и да си намалите данъците ако имате приходи както е случая с наема на маслиновата горичка. Естествено, имате контрол върху юридическото лице така че можете да взимате решения, но в най-лошия случай носите отговорност като управител.В случая с Италия наследствените данъци са сравнително ниски , но имате ли имот регистриран на Ваше име може да се стигне до плащане на данъци върху целия Ви доход дори този извън Италия..
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеТой ми обяснява причините! Той, студента на квартира ми обяснява причини в тема за имоти, той студента на квартира ще обяснява нещо на човек с 6 имота, 4 от които в областни центрове. Той, кой е той? Какъв е той?Last edited by nradev1111; 13.08.2024, 00:54.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Всичко е възможно в анонимен форум
- 1 like
Коментар
-
Той ми обяснява причините! Той, студента на квартира ми обяснява причини в тема за имоти, той студента на квартира ще обяснява нещо на човек с 6 имота, 4 от които в областни центрове. Той, кой е той? Какъв е той?Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:21.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеЛев, този играч, не ти ли звучи, същият, като laconic, който през 2021г. когато си купих апартамента в Бургас, обясняваше, че е продал на връх и от точно този момент, цените щяли да почнат да падат? Цените после се взривиха нагоре.
Last edited by X_Y; 13.08.2024, 10:21.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Е, в момента ползва, не е собственик. А ако наследи с още куп братя и сестри смятай какво се случва. Ама нашето българче е просто фотографа на семейната им собственост.Само да драснем повърхността. Ако вилата е на юридическо лице няма персонална отговорност за данъци, няма прехвърляне на собственост при наследяване и разходите всъщност могат да бъдат декларирирани и да си намалите данъците ако имате приходи както е случая с наема на маслиновата горичка. Естествено, имате контрол върху юридическото лице така че можете да взимате решения, но в най-лошия случай носите отговорност като управител.В случая с Италия наследствените данъци са сравнително ниски , но имате ли имот регистриран на Ваше име може да се стигне до плащане на данъци върху целия Ви доход дори този извън Италия
Last edited by rverb; 13.08.2024, 01:02.
Коментар
Коментар