IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rverb Разгледай мнение

Казах по груби сметки. Създавате усещане на жена на 50-60, с болежки, кисела и незадоволена. От това което съм прочел, нямате нито едно позитивно мнение. Позволявам си да Ви го кажа защото не Ви е работа да обсъждате нито мен нито приятелката ми.
    Е те това е “конструктивен диалог”.

Коментар

Според линка от Нумбео който съм пуснал цената в Могадишу е 28,500 шв. франка м2 а в Цюрих е 21,500.
      Ето ти и за Могадишу сравнено със София и за да Ви е по-лесно е в евро:
      https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=EUR
      В София е 2,800 евро м2 в Могадишу 29,900 евро м2. Още ли вярвате на Нумбео ?

Мисля че Ви отделих достатъчно време. Благодаря за вниманието и лека нощ на всички.

Ами поне на 8 хиляди доволен ли си а?

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...61548474053087.

Най-тъжното при теб е, че нито имаш акции за 200 бона, нито притежаваш апартамент в центъра на София...
      Last edited by Bailor; 21.06.2024, 00:46.

Коментар

• На мен, като геоГРАФ, ми се изясниха нещата. Едва ли двама независими един от друг гастарбайтери ще споменават често Цюрих и Могадишу. Корелацията е ясна, като боб. Единият, даже толкова беше потънал в ролята си, че изобщо не коментира статията за затъващата му любима Германия...

Коментар

Не мисля че мога да се върна. Въздуха не ми позволява. Свърших училище за тази година и сега съм близо до Милано при приятелката ми. Въздуха в Милано е известен като доста мръсен, но се търпи. В София сигурно е друг тип замърсяване защото през половината от времето трябва да стоя в къщи. Теоретично стои и въпроса дали ще мога да си намеря работа за моето ниво, но докато не се оправи въздуха няма какво да разсъждавам. Преди да дойдем тук попитах приятелката ми дали иска да отидем в София и тя ме попита дали трябва да си прави ваксини. Мисля че това би трябвало да Ви дава идея какъв е имиджа на България в Европа. Не мога да ги виня. Когато чуят нещо за България то е или за измами и кражби или виждат циганите, които идват да точат помощи. Може би по аналогия ме попита защото като ходихме до Индия и Танзания трябваше да си направим ваксини.
          Две от братовчедките ми да омъжени за италианци. Едната живее в Милано, другата близо до Милано.
          Как пък нито един от братчедите не хукна да си бие ваксина на път за България!?
          Вярно, единият беше шеф на консултантска фирма /лека му пръст/, а другият е инженер по далекопроводите /каквото и да означава това/, хора с образование и богат житейски опит. Явно неграмотността не е проблем само сред младите българи
          За цени на имотите в Милано - широк център, стара кооперация с всички удобства, апартамент след ремонт - 120м2, 980 000 евро. Информацията ми е от м.май миналата година.
          Наздраве!
          Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Прекрасно време ни отдели! Лека нощ на пеперудения пореден Ник! Надяваме се да спиш спокойно в палатката до плантациите, докато цените в европейската ни столица за 5 години удвоиха цените на имотите ни
            някакси усещам, че не го заслужавам
            благодаря на колегата за сбогом
            ...до новия ник
            препоръка е

Коментар

Според линка от Нумбео който съм пуснал цената в Могадишу е 28,500 шв. франка м2 а в Цюрих е 21,500.

Мисля че Ви отделих достатъчно време. Благодаря за вниманието и лека нощ на всички.

Прекрасно време ни отдели! Лека нощ на пеперудения пореден Ник! Надяваме се да спиш спокойно в палатката до плантациите, докато цените в европейската ни столица за 5 години удвоиха цените на имотите ни

Коментар

Според всичко прочетено от теб, най-добрата сделка е да продадеш в центъра на София и да си купиш в центъра на Цюрих.

Коментар

• Разговорите, които не са по темата са преместени във "Всичко е по темата !!!. За Успеха....и причините за него. Искате ли да сте успешни?"
                  Last edited by RUBLA; 20.06.2024, 22:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Е, ако искаш на твоят опит да се позоваваме, вместо на Нумбео или Найтфранк...

Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:23.

Коментар

• рубла, вместо да триете и да заминават и смислени мнения на нормални участници
                      защо не помолите някой да може да виждате от кое ип са регистрациите
                      препоръка е

Коментар

Те дори не си правят труда да лъжат убедително. bulgarian lev често използва в лъжите си думата факти но не дава такива. Вече два пъти го питам къде са фактите и той не отговаря, скри се като мишка. Много е словоохотлив докато не го предизвикаш да докаже тезата си. Питам го трети път , къде са фактите че в София м2 е 10,000 евро ? Два_таралежа също може да се чувства поканен да отговори.
                        Не съм се скрил бре, колега! Сега прочитам и влизам във форума, не мога да кеся по цял ден тук. Нищо чудно някои имоти в НИКМИ Докторска, да са по 10К€. Има такива, не се учудвам, нито ти се чуди. Е, това не е масово, кой е казал такова нещо.
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI

Хихихи... найс трай...

я раздуй за тиа 2 седмици как отгатна на колко лета съм
                          Казах по груби сметки. Създавате усещане на жена на 50-60, с болежки, кисела и незадоволена. От това което съм прочел, нямате нито едно позитивно мнение. Позволявам си да Ви го кажа защото не Ви е работа да обсъждате нито мен нито приятелката ми.

Коментар

Не рутя нищо. Имам друг поглед. В този форум сте като малки деца. Измисляте си истории и после забравяте че сте ги измислили и започвате да ги вярвате. На няколко пъти срещах цитати от Уикипедиа, Нумбео и подобни. Вие нямате достъп или игнорирате информацията от достоверните източници и избирате да се самозаблуждавате. Като казах че сомалиец може да твърди че имотите в Могадишу са по-скъпи от Цюрих имах предвид един от Вашите прехвалени сорсове:
                            https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=CHF
                            Както виждате дори имагинерния ми пример се базира на нещо макар и очевидно невярно. Вашите разсъждения са чист въздух. Имате ли коментар по темата или коментарите Ви са само на личностна основа към човек който не познавате?

Е, ако искаш на твоят опит да се позоваваме, вместо на Нумбео или Найтфранк...

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

какъв студент!?
                              доцент е вече в рутенето на имотиту!
                              обаче пусто имоти много кораво, клати се, клати, но не пада.
                              Не рутя нищо. Имам друг поглед. В този форум сте като малки деца. Измисляте си истории и после забравяте че сте ги измислили и започвате да ги вярвате. На няколко пъти срещах цитати от Уикипедиа, Нумбео и подобни. Вие нямате достъп или игнорирате информацията от достоверните източници и избирате да се самозаблуждавате. Като казах че сомалиец може да твърди че имотите в Могадишу са по-скъпи от Цюрих имах предвид един от Вашите прехвалени сорсове:
                              https://www.numbeo.com/cost-of-livin...ayCurrency=CHF
                              Както виждате дори имагинерния ми пример се базира на нещо макар и очевидно невярно. Вашите разсъждения са чист въздух. Имате ли коментар по темата или коментарите Ви са само на личностна основа към човек който не познавате?

Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение

Те да оправдаят цена от 2000 Евро не могат...Ти искаш 10.000 да оправдаят.
                                Чисто фундаментално справдливата цена на приличните локации в София е не повече от 1000-1200, а в момента там цените са 3000-4500.
                                Я, виж Електроджони каква хубава статия за Германия в любимия ни сайт:

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...-ot-evrozonata

Коментар

Working...
                                X