IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
    8000€ устройва ли те?Що траеш, като пръднал швейцарец в асансьор???
    Разбира се. Но доколкото разбирам имате затруднения с плащането на отоплението. Удобно ли Ви е да предоставите писмо от банката удостоверяващо че имате необходимата сума ?

Апартамента е на мое име. За какви роднини говорите?
    Last edited by rverb; 28.06.2024, 01:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
      Горкичките БрокеразЕ, лято е, всеки нанякъде по почивки, няма огледи, само те "зазидани" пред комповете, драскат ли драскат глупости, на които сами не вЕрват.
      Мдааа, за поскъпването на цените на имотите, не е виновен нито пазара, нито продавачите, нито строителите. Виновни разбира се сме ние всемогъщите БрокеразЕ.

Коментар

• https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?ac...65635000362489

Имота на ъгъла на Тодор Кръшков и Вела Чорбова, те го писали като "жк. Хаджи Димитър, на границата с Орландовци" ...

Кой се срамува да иска 220к за таван в Орландовци?

Коментар

• Горкичките БрокеразЕ, лято е, всеки нанякъде по почивки, няма огледи, само те "зазидани" пред комповете, драскат ли драскат глупости, на които сами не вЕрват.

Коментар

• Случка от днес. Моят колега търсеше апартамент във Варна. минала година му намерих едно къще за 160К, но той го отказа (била скъпа за БДС). Днес той подписа договор за покупка на същото къще, довършено с кухня и баня, а останалото пак по БДС. Цената: 290К. (без никакво самоучастие, 100% финансиране с жилищен кредит). Доводите на колегата: "Писна ми да финансирам хазяйката"

===2079===

Влакогонци, умолявам ви, СПРЕТЕ ДА РУТИТЕ ЦЕНИТЕ, че това вече не се трае!
            Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 09:58.

Коментар

Има две хипотези, пише, че било център, ама ние, дето не ядем доматите с колците, знаем кой е атрактивния център.
              2. Фрустрацията му издава, че той, хем усеща, че дори в неатрактивна част на центъра, ако продаде скъпоценния имот закупен от дедите му, никога не може да постигне техния финансов резултат, щото усеща, че акциите му в кантонската държава на банките,може да се окажат пълен въздух под налягане. Тежка дилема....
              Цялата история не се връзва. Сравняваме България със Сомалия обаче пишем в български форум. После другите били не Ок.

Сега имот в България аз лично не продавам. Цената им досега само расте. Данъците смешни. Земите дават прилича рента.

България е коренът, базата. Оттам насетне може да се диверсифицира и да се купува в чужбина.

За акции при мен лично още е рано. Но да се критикуват имотите от “акционери” в темата за имотите е много несериозно.

Истината, никъде в момента не е добър момент. В цяла Европа икономиката буксува. Клиенти от Канада ми пишат как нещата и там не са Ок.

Напоследък наблюдавам поток американци да се изнасят към Европа, така че глупави приказки как България била супер зле не ми се четат. България бавно си напредва. Може би не толкова бързо колкото на мен би ми се искало, но предвид общата картина си е Ок.

Коментар

• И за гастарбайтерите има не лоши предложения: ЧАСТНО ЛИЦЕ продава стара каменна къща на 35 км от Варна с. Войводино, Област Варна - Pazarluk.com

===2079===

Днес това- утре нищо....

Коментар

• Засилено търсене на имоти във Велико Търново и цени до 2500 евро на кв. м в центъра - Investor.bg
                  Засилено търсене на имоти във Велико Търново и цени до 2500 евро на кв. м в центъра

По-завишени цени на имотите във Велико Търново се наблюдават в район „Център“ и „Акация“, като цените в централната част стигат до 2500 евро на кв.м, а в „Акация“ горната граница е около 1980 евро на кв.м. Купувачите във Велико Търново имат интерес и към крайградските райони, където цените са в много широки граници – в балканските райони цените варират между 250 и 2200 евро на кв.м.

===2079===

Ето до какво доведе рутенето на цените в темата. хахахахаха Догодина 3500
                  Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 09:35.

Коментар

• Това е положението:
                    Click image for larger version

Name:	Capture.JPG
Views:	1
Size:	72.5 КБ
ID:	4190355

Иска си човека мелеон. Цените са като на Малибу, но кефа е по-голям.

===2079===

Сещате ли се сега колко струват къщите на кака ви Дюри в Созопол? Айде нема да ви фрустрирам с цифри....
                    Last edited by два_таралежа; 21.06.2024, 08:53.

Коментар

ама дай оферта за твоя скъпоценен апарт в центъра дали си го заслужава да го купя тогава.
                      Оправи си кочината първо,пък тогава "купувай" на думи и то с потребителски кредити

Коментар

• Има две хипотези, пише, че било център, ама ние, дето не ядем доматите с колците, знаем кой е атрактивния център.
                        2. Фрустрацията му издава, че той, хем усеща, че дори в неатрактивна част на центъра, ако продаде скъпоценния имот закупен от дедите му, никога не може да постигне техния финансов резултат, щото усеща, че акциите му в кантонската държава на банките,може да се окажат пълен въздух под налягане. Тежка дилема....

Коментар

Убедем съм, че студентчето дори и ризата си не продава, бедняче, избива комплекси в инвеститорски форум. Предупредил съм щерката да внимава с такива. Обикновено са са с по 2 франка в джоба...нали се сещаш, че той вече се опитва да продава имущество на живи роднини, да не дава Бог!
                          Хахаха, с тех вътре ли продава (роднините), баси нетърпеливите чакали.
                          Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

Убедем съм, че студентчето дори и ризата си не продава, бедняче, избива комплекси в инвеститорски форум. Предупредил съм щерката да внимава с такива. Обикновено са са с по 2 франка в джоба...нали се сещаш, че той вече се опитва да продава имущество на живи роднини, да не дава Бог!
                            Ми ние като купуваме пишем купих. Той като продаде да пише продадох, кво само намерения в бъдеще време и приказки под шипковия храст.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Това е Кракра, на апарта само оборудването му и обновяването му е над 280К лв.
                              Обясни му на чакала, какво значи имот на улица Кракра, стара София и колко често се продава там. Пък пивоварната на Прошек може да я потърси безуспешно на картата. Архитектите работили и строили там за него нямат значение. Не случайно клуба на Архитектите в Бг се намира именно там.
                              Last edited by Bailor; 21.06.2024, 02:41.

Коментар

• Tоя апарт на швайцера гастар, да не се окаже, че е около лъвов мост!

Коментар

Working...
                                X